marcuso86 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 a czy jeśli klinia nie bedzie podpieta do rns-e to bt tez nie bedzie odpowiadał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 No zalezy jak tam masz podpiete ale zwykle klinia do bt rozchodzi sie od rnsa Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Panowie jakim kablem sie łączycie z rns-e. VCDS clon 12.12 nie lączy sie za chiny z rns - klinia podpieta prawidłowo. Czy zwykły niebieski kkl sie połączy? Jeśli tak to z jakim programem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Ja uzywam oryginalnego, wiem ze z kopiami bywa roznie tym bardziej jesli chodzi o rnse Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix1505 Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Witam, chciałem podłączyć w mojej a4 b6 wzmacniacz do Rns-e i sygnał remote zgodnie z opisem z tego tematu podpiąłem pod pin D13 w kostce przy navi. Ale jak się okazało wzmacniacz cały czas był aktywny, po wyłączeniu navi, po wyjęciu kluczyka. Wziąłem więc w ręce miernik i faktycznie na tym przewodzie jest cały czas napięcie, po wyjęciu kluczyka nawet nie spada. Z ciekawości również sprawdziłem napięcie w zapalniczce i również jest ono tam cały czas. Dziwi mnie to bo mam dwie a4 i w drugiej zapalniczka po wyjęciu kluczyka nie daje napięcia. Co zrobić w takiej sytuacji i gdzie podłączyć remote ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehu Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) A co to za 2 audi? Coś mi się wydaje ze u mnie w b7 w zapalniczce cały czas jest zasilanie zarówno z przodu jak i z tyłu bez znaczenia czy kluczyk jest w stacyjce czy go nie ma Edytowane 17 Września 2015 przez Grzehu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matix1505 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Też a4 b6 tylko że 2003 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Siema mistrze i mistrzunie Orientuje się ktoś czy jest już ogarnięty jakiś vim hack do leda albo czy istnieje jakieś inne rozwiązanie żeby można było oglądać filmy podczas jazdy. Zaznaczam że chodzi o leda. Dzięki Edytowane 19 Września 2015 przez miszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
władysław Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam. Może był by mi w stanie ktoś podpowiedzieć, czy da się coś zrobić z takim "problemem" w moim RNSie. Otóż za każdym razem, gdy po postoju włącze radio to załącza się bardzo głośno- w tym sensie, że regulacja głośności jest ustawiona na wysoki poziom i muszę za każdym razem pokrętłem zciszać. Niby pierdoła, ale po jakimś czasię to stało się już irytujące. W ustawieniach radia nie ma żadnej opcji odpowiedzialnej za to. Może się ktoś orientuje, jak to w jakimś trybie serwisowym zmienić, czy coś? Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangra992 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Pin bose musisz do masy podpiąć wejdź na 193 strone tego tematu. Też miałem z tym problem. Edytowane 21 Września 2015 przez dangra992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
władysław Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ech, miałem nadzieję, że da się to zrobić nie wyciągając radia. Nie mam tych chwytów do wyciagania. A ten cały pin bose to jak jest opisany? On wisi luźno, czy trzeba go od do czegoś innego jest podpięty? To podpięcie go do masy oprócz tego, że rozwiąże mój problem (mam nadzieje), to jeszcze jakieś inne skutki będzie miało? Tylko do tego ten przewód jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Podjedz tam gdzie radia naprawiaja to ci nachwile moze pozycza chwytaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Siema miszcze Ktoś tu ogarnia jak odblokować oglądanie filmów podczas jazdy z RNS-E LEDOWEJ ? Ktoś? Coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Mikasz, jest jeden gosc w uk ktory twierdzi ze to ogarnia, to chyba nawet ten co wtedy Ci ogarnial tego leda co miales cos tam z napedem nie teges. Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish3r Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Siema miszcze Ktoś tu ogarnia jak odblokować oglądanie filmów podczas jazdy z RNS-E LEDOWEJ ? Ktoś? Coś? U siebie rozwiązałem to sprzętowo, tzn podpiąłem moduł tv free i śmiga aż miło. Moduł z allegro za 3 stówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Siema miszcze Ktoś tu ogarnia jak odblokować oglądanie filmów podczas jazdy z RNS-E LEDOWEJ ? Ktoś? Coś? U siebie rozwiązałem to sprzętowo, tzn podpiąłem moduł tv free i śmiga aż miło. Moduł z allegro za 3 stówki. Jakiś link do aukcji był by mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio1121 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam. Czy ktoś wie jak rozwiązać problem z ori zestawem głośnomówiącym po zmianie navi z RNS-D na RNS-E a dokładnie rozchodzi się o braku głosu osoby z którą się rozmawia w głośnikach... wszystko działa jak należy... info na fisie, sterowanie z kierownicy, widać że ktoś dzwoni, idzie odebrać, dźwięk z radia się wycisza ale nie ma głośnomówiącego... jak to rozwiązać? Bo szukam już długi czas odpowiedzi ale nie znalazłem. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapi Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jakis namiar na dobra folie ochronna do rnse? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangra992 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ech, miałem nadzieję, że da się to zrobić nie wyciągając radia. Nie mam tych chwytów do wyciagania. A ten cały pin bose to jak jest opisany? On wisi luźno, czy trzeba go od do czegoś innego jest podpięty? To podpięcie go do masy oprócz tego, że rozwiąże mój problem (mam nadzieje), to jeszcze jakieś inne skutki będzie miało? Tylko do tego ten przewód jest? Chwytaki do radia kupisz w dobrym sklepie z car audio/elektronicznym za parę groszy, może akurat jeszcze kiedyś Ci się przydadzą. Pin bose masz w radiu jest to pin 7 w kostce B, We wtyczce mostkujesz go z masą pojazdu (kabelek koloru brązowego) To podłaczenie jest wprzypadku przejscia z radia rnsd na rnse. Jesli przechodzisz z symphony wiem ze ludzie podlaczali ten pin B7 z pinem A1. U mnie ta operacja pomogła nie ryczy juz mi tak glosno radio przy uruchamianiu. Innych skutków nie bedzie miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish3r Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Siema miszcze Ktoś tu ogarnia jak odblokować oglądanie filmów podczas jazdy z RNS-E LEDOWEJ ? Ktoś? Coś? U siebie rozwiązałem to sprzętowo, tzn podpiąłem moduł tv free i śmiga aż miło. Moduł z allegro za 3 stówki.Jakiś link do aukcji był by mile widziany http://allegro.pl/tv-free-audi-rns-e-wroclaw-i5101217582.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi