Młody_drog Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 młody bo ci rs nie przysługuje Hehe ja Ci dam nie przysługuje... Bo coś nie tak z tą navi Od 2 miechów już mam prawie a jeszcze jej nie przetestowałem nawet bo map nie mam
wtct Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam, Mam na dachu antenę, która wygląda identycznie jak ta od navi. Najprawdopodobniej jest to antena od telefonu komórkowego, bo mam stację w podłokietniku. Moje radio to Chorus. Czy te anteny są identyczne i nie muszę dokupywać anteny pod RNS-E? Pozdrawiam Wojtek
wrclaguna Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam, Mam na dachu antenę, która wygląda identycznie jak ta od navi. Najprawdopodobniej jest to antena od telefonu komórkowego, bo mam stację w podłokietniku. Moje radio to Chorus. Czy te anteny są identyczne i nie muszę dokupywać anteny pod RNS-E? Pozdrawiam Wojtek masz mala NAVI antena powinna miec dwa wyjscia mozesz sprawdzic odciagajac tylna gorna tapicerke . Zobacz ile przewodow idzie z anteny
wtct Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 masz mala NAVI Niestety nie. Jak będzie jedno wyjście z anteny, to na nic się nie przyda? DO navi jest całkiem inny kabel niż do tel. komórkowego?
wrclaguna Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 masz mala NAVI Niestety nie. Jak będzie jedno wyjście z anteny, to na nic się nie przyda? DO navi jest całkiem inny kabel niż do tel. komórkowego? jak nie korzystasz z telefonu ( uchwytu ) to podepnij kabel pod RNS E
jarekj64 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam.Mam ori rns-e chodzi ok,ale chciałbym dołożyć panel sterowania w kanał,koło zapalniczki.Jak to spiąć z navi .Czy panel 4F0857511 będzie pasował do rns-e.Proszę o jakiekolwiek sugestie.Aktualnie mam b7 2.0 tdi bpw 2007 i jestem zadowolony.
siemian Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 nie było czegoś takiego jak dodatkowy panel sterowania... Pewnie chodzi Ci o sterowanie małej navi ale z RNS nie ma to nic wspólnego
jarekj64 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 na pewno panel taki byl w b6 z rns-d ,i taki zakupilem do b7 rns-e tylko czy zadziala
siemian Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 na pewno panel taki byl w b6 z rns-d ,i taki zakupilem do b7 rns-e tylko czy zadziala a ja powiem że nie było.[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 19:19_________________________________________________jeśli ktoś tak ma to miał dokładanego rnsa czy to -E czy -D, a wcześniej miał małą navi w bagażniku. To nie ma znaczenia.[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 19:20_________________________________________________ale i tak to działać nie będzie bo to nie ma nic wspólnego z RNSami
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam.Mam ori rns-e chodzi ok,ale chciałbym dołożyć panel sterowania w kanał,koło zapalniczki.Jak to spiąć z navi .Czy panel 4F0857511 będzie pasował do rns-e.Proszę o jakiekolwiek sugestie.Aktualnie mam b7 2.0 tdi bpw 2007 i jestem zadowolony. a po co chcesz zalozyc taki panel on nie ma nic wspolnego z RNS E
miodzio Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 no ja mam taki panel w B7 navi miałem w zegarach z czytnikiem w bagażniku. Teraz mam rns-e panelu nie demontowałem i jest on nie aktywny. Jedyne co to tylko podświetlanie działa
cool506 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 witajcie- czy jest ktos kto poustawiałby mi rns-e po montazu?/ jestem z Kołobrzegu, moge podjechac np koszalin czy cos takiego... pozdrawiam.
Młody_drog Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Dzisiaj dopiero dostałem mapkę do rnsa i lekko się zawiodłem... Mianowicie nie mógł złapać sygnału... Czekałem z 10 minut i nic, myślę, że powodem może być złe umiejscowienie anteny, co myślicie? Gdzie powinna być ori w sedanie? Bo miałem ją tam za zegarami ale widocznie coś nie tak
Lukaszxxx Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Dzisiaj dopiero dostałem mapkę do rnsa i lekko się zawiodłem... Mianowicie nie mógł złapać sygnału... Czekałem z 10 minut i nic, myślę, że powodem może być złe umiejscowienie anteny, co myślicie? Gdzie powinna być ori w sedanie? Bo miałem ją tam za zegarami ale widocznie coś nie tak Ja mam pod zaslepka od strony pasazera,dokladnie tam gdzie u ciebie sa bezpieczniki I dziala idealnie
siemian Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Dzisiaj dopiero dostałem mapkę do rnsa i lekko się zawiodłem... Mianowicie nie mógł złapać sygnału... Czekałem z 10 minut i nic, myślę, że powodem może być złe umiejscowienie anteny, co myślicie? Gdzie powinna być ori w sedanie? Bo miałem ją tam za zegarami ale widocznie coś nie tak będziesz miał chyba coś z anteną. Ta półka za zegarami jest idealnym miejscem na antene...
Młody_drog Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Tzn nie wiem czy jest dokładnie za zegarami ale może tak bardziej za kierownicą do czegoś metalowego przypiąłem magnesem
wrclaguna Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Dzisiaj dopiero dostałem mapkę do rnsa i lekko się zawiodłem... Mianowicie nie mógł złapać sygnału... Czekałem z 10 minut i nic, myślę, że powodem może być złe umiejscowienie anteny, co myślicie? Gdzie powinna być ori w sedanie? Bo miałem ją tam za zegarami ale widocznie coś nie tak sprawdz czy podlaczyles ja na pewno w RNS E z tylu moze dlatego nie lapie sygnalu
Brysio Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Tzn nie wiem czy jest dokładnie za zegarami ale może tak bardziej za kierownicą do czegoś metalowego przypiąłem magnesem ta idealnie zrobiles MAGNESEM antene ktora odbiera fale gps SUPER -- to tak nie bedzie dzialalo przypnij trytka staraj sie omijac metalowe elementy bo one zaklocaja sygnal i bedzie dzialac sa anteny ktore maja specjalne piny do karoserii i je sie nakleja na blache wtedy wzrasta sygnal antenowy ale normlane anteny beda przez magnesy zaklocane
Rekomendowane odpowiedzi