Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O to nie wiedziałem ze sam rns-e zmienia rozmiaru kół a z tym numerem vin to nie mozna sprawdzic z jakiego auta pochodzi?? A z concertem no bo wczesniej mialem concerta i nic nie zmienialem a włożyłem rns-e i wszystko smiga pieknie...

Czy vag 409 moze uszkodzic sterownik?? Pierwsze słysze ale nie mowie ze nie gdzies w watku wyczytalem ze 409 sie nie połączy z navi wiec u mnie sie połączył i dziele sie ta informacja z innymi..

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

4.09 łączy się z RNS-Em także Twój przypadek nie jest odosobniony... :decayed:

Opublikowano
:mysli: Jesli mam mapke 2008 i oprogramowanie navi jest 0750 czyli jakas domowa wersja i mam jezyk polski... to jak wrzuce mapke 2010 to zmieni mi sie oprogramowanie ewentualnie skasuje mi jezyk polski??
Opublikowano

..śmiało wsadzaj nic nie skasujesz a dla pewności sprawdz w navi kanał 97 czy jest na 0 :przebiegly: jeśli tak to nic sie nie zadzieje

Opublikowano
..śmiało wsadzaj nic nie skasujesz a dla pewności sprawdz w navi kanał 97 czy jest na 0 jeśli tak to nic sie nie zadzieje

Dzieki za odp. Dopiero ja sciagam i zagłębiam sie w opcje nagrywania :>

Opublikowano
..śmiało wsadzaj nic nie skasujesz a dla pewności sprawdz w navi kanał 97 czy jest na 0 jeśli tak to nic sie nie zadzieje

Dzieki za odp. Dopiero ja sciagam i zagłębiam sie w opcje nagrywania :>

jak nie nagrasz co jest bardzo prawdopodobne :tongue4: to pisz na PW

Opublikowano

Wrzuciłem dzisiaj na kartę 2 nowe foldery z muzyką, jak chcę włączyć powiedzmy pierwszy utwór z pierwszego folderu to nie załącza i od razu przeskakuję do następnego folderu za tymi nowymi, czym jest to spowodowane? Muzyka normalnie mp3

Opublikowano

...rns czyta muzyke (utwory ) w nazwie mające max 16 znaków trzeba patrzeć co sie pakuje na karte a i tak nieraz jest kapryśny i nie chce odtworzyć poprawnego pliku :wallbash:

Opublikowano

oo widzisz a o tym nie pomyślałem, zmieniam i idę przetestować, dzięki!

Opublikowano

...rns czyta muzyke (utwory ) w nazwie mające max 16 znaków trzeba patrzeć co sie pakuje na karte a i tak nieraz jest kapryśny i nie chce odtworzyć poprawnego pliku :wallbash:

na 10000% więcej niż 16 znaków, ale to fakt że jest ograniczenie. Ja zawsze zmniejszam nazwy do 40 znaków.

Opublikowano

..gdzieś czytałem że 32 ale i tak jak ma kaprys to nie odtworzy ,związane to jest jeszcze chyba z predkością odtwarzania :mysli:

Opublikowano

No i nie działa dalej... Co jeszcze może być nie tak? Normalnie mam dużo muzyki na karcie i niektóra działa a niektóra nie :/ :thumbdown:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2010, 19:27_________________________________________________a Jest jakaś maksymalna ilość folderów które rnse może obsługiwać?

Opublikowano

Panowie a jest jakas inna opcja zeby sprawdzic czy mi nie bedzie navi chciała zmienic softu po włożeniu nowej mapy czy tylko vagiem w kanale 97?? bo nie chce mi sie cham połączyc :wallbash:

Opublikowano

Panowie a jest jakas inna opcja zeby sprawdzic czy mi nie bedzie navi chciała zmienic softu po włożeniu nowej mapy czy tylko vagiem w kanale 97?? bo nie chce mi sie cham połączyc :wallbash:

zmien sofix na płycie

Opublikowano

Tzn jak zmienic na co??

Opublikowano

jeśli chcesz zeby Ci sie zaktualizował soft to na większy niż masz teraz.

Opublikowano

Tzn teraz mam w navi 750 a na płytce 650 ale jak ja włożyłem to pisało aktualizacja oprogramowania i ja szybko cyk wyjalem[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 14:35_________________________________________________Tylko nie chce zeby mi j polski usunelo..

Opublikowano

...czyli nie nagrałeś płytki z mapą , jeśli pokazuje tyko aktualizacje plyta z mapą jest do du... :thumbdown:

Opublikowano

POI do mapy? z tego co widziałem to i na alledrogo było kiedyś