Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe Audi Ur-Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mniam :cool1: , w końcu jak można było tyle czekac ze wskrzeszeniem takiej legendy

Ranging from a V8 to biturbo V6, there is even talk of a twin charged 2.0 Liter four cylinder engine making an impressive 300 HP and the proven 2.5 Liter five cylinder from the factory tuned Audi TT RS.

tylko R5 z TTetki :evil:

Opublikowano

Troche to juz jak w Porsche zaczyna wygladac. Jak by sie kolejny model nie nazywal i w jakim segmencie nie poruszal i tak wyglada jak mutacja 911. Z Audi to samo. Kazdy kolejny samochod na to samo kopyto. Ten wyzej to jak body-kit do A5, a nie nowy model nawiazujacy do starej legendy.

Opublikowano

Wygląda całkiem inaczej niż A5, zdjęcie z targów Detroit

1jsNXS.jpg

Opublikowano

na ostatnim zdjęciu to pod Astona pikuje troszkę

czytałem jakieś UK testy odnośnie R5 z TT RS, że niestety ale dzwięk już nie taki jak w starych R5, przykastrowany nieżle :(

ale i tak bym nie pogardził :wink4:

Opublikowano

jak zwykle cudna maszyna :)

Opublikowano

Troche to juz jak w Porsche zaczyna wygladac. Jak by sie kolejny model nie nazywal i w jakim segmencie nie poruszal i tak wyglada jak mutacja 911. Z Audi to samo. Kazdy kolejny samochod na to samo kopyto. Ten wyzej to jak body-kit do A5, a nie nowy model nawiazujacy do starej legendy.

czy ja wiem , maja swojej charakterystyczne detale i przez to żadnego audi nie da sie pomylić z żadnym innym samochodem z tym ze w tym przypadku rozpoznawalny jest przód ,a wypadku porsche adaptują cala bryle nadwozia co w Cayenne i co gorsza w Panamera wyszło tragicznie.

Opublikowano

Wygląda całkiem inaczej niż A5, zdjęcie z targów Detroit

1jsNXS.jpg

auto ze zdjecia to chyba autko z drugiego tematu..

http://www.a4-klub.pl/smf/audi_r4-t111852.0.html

Nie wiem, w magazynie autocar.co.uk przedstawione było jako Audi e-tron. Z tego co wiem, nie będzie czegoś takiego jak Audo R4.

http://www.autocar.co.uk/car-news/show-report/detroit-motor-show-report/246382/pictures/detroit-motor-show-report.aspx?im=321588

Fota nr 56 z powyższego linka.

Opublikowano

mi ten przód przypomina nowe EVO , co nie zmienia faktu , że to audi jest piękne

Opublikowano

ale nie bylo go na wierzchu , polowa tematow na tym ijaki i kazdym innym forum juz byla :wink4:

Opublikowano

Tak, ale przed zakładaniem nowego tematu wystarczy wpisać słowo klucz w wyszykiwarkę i wszystko staje się jasne ;)

Opublikowano

to mody scala i po problemie :)

Opublikowano
:good:
Opublikowano

mi ten przód przypomina nowe EVO , co nie zmienia faktu , że to audi jest piękne

Właśnie to chciałem napisać. Tylko do Audi ten design pasuje, do Evo nie.

Opublikowano

Właśnie to chciałem napisać. Tylko do Audi ten design pasuje, do Evo nie.

eee tam EVO X jeden z bardziej udanych konceptow ktory prawie w niezmienionej formie trafil do produkcji , i co jak co ale akurat tej evolucjii urody mozna tylko pozazdrosci

Opublikowano

eee tam EVO X jeden z bardziej udanych konceptow ktory prawie w niezmienionej formie trafil do produkcji , i co jak co ale akurat tej evolicji urody mozna tylko pozazdrosci

To prawda, tylko żeby wnętrze było trochę lepszej jakości.

Opublikowano

Ano to prawda wnetrze c**jnia jak w kazdym innym EVO :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...