Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony zimowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polecam goodyear UG7+7 dzis testowalem je na sniegu sa ok zaden podjazd mi nie sprawil problemu nawet po trawniku za domem gdzie vitara nie dala rady moja :audi: poszla bez problemu :quattro: dodam jeszcze ze za moim domem jest spora gorka dzieci jezdza tam na nartach :thumbup:

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 545,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kupiłem Ultragripy 7+ (do Audi a4). Na suchym asfalcie jest cicho i przyjemnie, jednak mam wrażenie że na śniegu sprawują się gorzej do Frigo 2 (mam w mazdzie mx3). Jednak na razie przejechałem na nich 50km z czego po śniegu 10 więc za mało żeby oceniać . Sypnie porządnie śniegiem to zrobie porównanie :D

PS. I żałuje że jednak nie kupiłem Vredstein Snowtrack 3… Może za rok..

Opublikowano

Co myślicie o oponkach SAVA ESKIMO S3 (zima) :naughty: 205/5R16? Dzięki za opinie. :good:

Opublikowano

Mam Save S3 w focusie. Teraz będzie 3 zima na tych oponkach. Bardzo fajnie się sprawują i są ciche.

Opublikowano

ja smigałem na Ultragripy 7+ , na kleberach ale wg mnie nie do pobicia jest Nokian WRG2 :naughty:

Opublikowano

Dziś sypnęło śniegiem i nadarzyła się okazja do przetestowania oponek Michelin :) Nie żałuję zakupu :)

Opublikowano

Ja mam tez Michelin Alpine i są ok

Opublikowano

Dokładnie tak! Michelin Alpine A3. Wczesniej jeździłem na Good'ach - nie były złe ale na tych Alpinach to nawet ciężko się powydurniać na śniegu. Trzymają sie jak fetor kupy! :)

Opublikowano

GOODYEAR Ultra Grip 7+ i co powiem to powiem ale na razie nowe to zadowolony jestem .. co będzie okaże się.. mam nadzieje spokojnie do wiosny cało..:)

Opublikowano

wgolfie 4motion mialem michelin alpin w audi mam goodyeary7+ i wydaje mi sie ze albo audi lepsze albo goodyeary lepiej sie spisuja w trudnych zimowych warunkach niz michelinypod golfem . na razie bez problemowo a sasiedzi juz na lancuchach pod dom podjezdzaja :polew:

Opublikowano

ja mam Goodyeary UG7 już drugi sezon, a w moim regionie zimy są... :gwizdanie:

i jak na razie rewelka. Wcześniej miałem Firestone Winterhawk ale nawet nie ma porównania, zupełnie inna bajka, na korzyść UG oczywiście.

Opublikowano

UG7+ zalozone w tym roku i jak narazie jest miodzio :cool1: niedlugo jade w bardziej ekstremalne warunki wiec się okaże. W mieście rewelacja. Niezależnie czy śnieg czy błoto.

Opublikowano

Widze że dużo osob jezdzi na UG7 i sa zadowolone :) jeszcze jakbyście dopisywali rozmiar opon to by było super :)

Opublikowano

Widze że dużo osob jezdzi na UG7 i sa zadowolone :) jeszcze jakbyście dopisywali rozmiar opon to by było super :)

*205/55R16 :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:
Opublikowano

testy robione w bardzo głebokim śniegu na oblodzonej nawierzchni bardzo stromo do góry

Pirelli Sotto Zero zdały egzamin

w

Forester 2006 :decayed:

Opublikowano

Ja zakupiłem KLEBERki KRISALP HP2 i dzisiaj wracałem z Korbielowa po białych drogach bo przez noc troszkę nasypało :naughty: i muszę powiedzieć, że jest OK! :good: Rozmair

Opublikowano

kumpel ma seata toledo 2006 na tych oponkach KLEBERki KRISALP HP2 i jest bardzo zawiedziony

nosi mu tył na zakrętach jak leży śnieg itd.

możliwe że to wysokie auto i ma taka tendencje

Opublikowano

Fulda Kristall Montero 2 polecam oponki dobre trzymanie boczne i daja rade na błocie pośniegowym

a nie polecam AR 270 ANTARKTIKA już chyba letnie sa lepsze na 4 biegu przy prędkości 50km/h można w 3sekundy licznik zamknąć. pozatym głośne na suchej szosie.

Opublikowano

Ja jeździe na Michelinach „Primacy Alpin PA3” polecam. Miałem na golfie GoodYeare UG7 były ok., ale Michalin jest bardzie OK.[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 00:43_________________________________________________rozmiar 205/55/16

Opublikowano

wpadłem na taki pomysł.. może by w tym wątku otworzyć ankiete? kazdy kto by wchdozil.. głosowałby na gumy na ktorych jezdzi.. oczywiscie jesli bylby z nich zadowolony.. :mysli: :mysli:

wstawic kilka popularniejszych modeli opon i juz :wink4: