Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony zimowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opony odebrane w poniedziałek montaż i zobaczymy czy był to dobry wybór 9948940_20171110_134451.jpg

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 545,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jakiej produkcji są te Nokiany?

Opublikowano

ja tam zawsze patrze w aktualny ranking i biore coś z top 5

Edytowane przez HatefulEvil

Opublikowano

Skoro coś jest dobre z top 10 to po co przepłacać :D ?

Opublikowano

Miałem Nexen Winguard 215/40/18 i śmiało je mogę polecić. Ciche, przyczepne na mokrym i na śniegu. 

Opublikowano
ja tam zawsze patrze w aktualny ranking i biore coś z top 5
Myślałem, że już każdy wie, że te rankingi o ściema...
Opublikowano

ściema nie ściema jak się coś pokrywa z kilku różnych rankingów. Zresztą co może być złego w markowej oponie. Chyba że się bierze jakiegoś noname to wtedy ciężko.

Opublikowano

Marki też swoich przepłacają. Michelin jest na topie, a taki Uniroyal go bije na głowę.

Opublikowano
Opony odebrane w poniedziałek montaż i zobaczymy czy był to dobry wybór 9948940_20171110_134451.jpg
Czy dobry wybór, to powiesz po sezonie a nie czy dobrze na aucie wyglądają...

Wysłane z OP3T

Opublikowano
52 minuty temu, H4mm3R napisał:

Czy dobry wybór, to powiesz po sezonie a nie czy dobrze na aucie wyglądają...

Wysłane z OP3T

To miałem na myśli :decayed:

Opublikowano

Ja dzisiaj zakupiłam niestety używki, ale z normalnymi felgami (17) - 235/45R17 Rotalla ICE PLUS 210 - rocznik 2015. Mam nadzieję, ze choć tą zimę się na nich przehulam. Ktoś coś wie o tych oponach?

opony1.jpg

Opublikowano

Siema

Czy opony 215/50/R17 Nokian będą ok? Pytam bo wszędzie gdzie nie popatrzę pisze sie o 225/50. Pytam bo mam nówki jeżdżone w poprzednim sezonie tylko 2 miesiące może zrobione 1500km na nich i szkoda mi je sprzedawać. Pozdro i dzieki za odpowiedź

Opublikowano
32 minuty temu, Kalisma napisał:

Ja dzisiaj zakupiłam niestety używki, ale z normalnymi felgami (17) - 235/45R17 Rotalla ICE PLUS 210 - rocznik 2015. Mam nadzieję, ze choć tą zimę się na nich przehulam. Ktoś coś wie o tych oponach?

opony1.jpg

Felgi konkret,a opona?Badziew.Chinol mało znany.To już szybciej Zeetex.Muszą być 17?Opony znowu za chwilę chciałaś kupować?Ile to ma bieżnika?Za to,co wydałaś na ten zestaw przypuszczalnie masz 2 komplety 16 lato-zima.To ma jeździć bezpiecznie,a nie wyglądać:wink:.Zima w B6 to 16 i stal.Tyle w temacie

Opublikowano
51 minut temu, mrarturko napisał:

Siema

Czy opony 215/50/R17 Nokian będą ok? Pytam bo wszędzie gdzie nie popatrzę pisze sie o 225/50. Pytam bo mam nówki jeżdżone w poprzednim sezonie tylko 2 miesiące może zrobione 1500km na nich i szkoda mi je sprzedawać. Pozdro i dzieki za odpowiedź

Jak najbardziej będą ok

Opublikowano
53 minuty temu, mirek31071977 napisał:

Felgi konkret,a opona?Badziew.Chinol mało znany.To już szybciej Zeetex.Muszą być 17?Opony znowu za chwilę chciałaś kupować?Ile to ma bieżnika?Za to,co wydałaś na ten zestaw przypuszczalnie masz 2 komplety 16 lato-zima.To ma jeździć bezpiecznie,a nie wyglądać:wink:.Zima w B6 to 16 i stal.Tyle w temacie

To ile obstawiasz, że dałam? ;P

Kupiłam Audi na najbrzydszych możliwych felgach :) To je zmieniam :P na 16 i w tym wzorze co mam wygląda jak ubogi krewny :P  a jak kupować to już lepiej 17.. 16 w podobnych cenach.

Letnie opony mam z zeszłego roku - nowe :) więc starczą :)

Opublikowano
opony1.thumb.jpg.d43fec59867993502207af4ce7b4e983.jpg
Te opony wyglądają na jakieś przejściówki jesień wiosna. W zimie to nie wiem czy mają czym się złapać śniegu.
Opublikowano

42 minuty temu, klucha11 napisał:
8 godzin temu, Kalisma napisał:
opony1.thumb.jpg.d43fec59867993502207af4ce7b4e983.jpg

Te opony wyglądają na jakieś przejściówki jesień wiosna. W zimie to nie wiem czy mają czym się złapać śniegu.

Siema a tak z ciekawości ile dałaś za te felgo bo właśnie takich szukam??. Tak przy okazji jak ktoś ma takie 17 to się dogadamy :D

Opublikowano

klucha11 -> https://www.sklepopon.com/opona-zimowa/rotalla-ice-plus-210-235-45-r17-97-v-xl-90907?gclid=EAIaIQobChMI0_y9v4G71wIVRD8bCh3RuAYEEAYYASABEgKEkfD_BwE

Na nawierzchni klasa E, więc klasa ta jest niczym opony w biedronce za 195 sztuka. Jedynie zużycie Benzyny lepsze niż te z biedry. Opony już na aucie. Wczoraj zrobiłam ok. 30km na nich - ciche są. Wlazły ledwo ledwo odrobine szersze i by wystawały. Zrobię zdjęcie jak pojadę zaraz na pocztę.
Jak będzie tragedia to w najgorszym wypadku zamienię się oponami z A6 :P baba w końcu musi mieć lepsze opony niż facet :P 

mrarturko 1300zł, pisz po ludziach co wystawiają. Tacy co nie są handlarzami to wystawiają np. za 1999zł a jak napiszesz pw to zejdą Ci niżej :P Tylko niektórzy mają opony np. z 2008 roku :P to nawet rok się na tym nie odepniesz ;P

Opublikowano

Jaka jest różnica między Nokian WR A4, a NOKIAN WR D4, oprócz hałasu? Jakie waszym zdaniem wybrać? I jaki rozmiar na 7,5"J/17"?

Opublikowano
2 godziny temu, hotjakdog napisał:

Jaka jest różnica między Nokian WR A4, a NOKIAN WR D4, oprócz hałasu? Jakie waszym zdaniem wybrać? I jaki rozmiar na 7,5"J/17"?

Jak jeździsz dużo autostradami to A4,a jak bezdroża,zaśnieżone boki i miasto to D4.Ja wziąłem D4