moskal Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ja bym zostawił obcję nr. 1 - serię ...ale zainwestował kasę w s-line wyjątkowo musze sie z tym zgodzić , zresztą i tak ja bede rezał to auto zobaczymy co właściciel wymysli :gwizdanie: :blink: kopara mi opadła że się ze mną zgodziłeś mój Panie napisałem "wyjątkowo" wiec se nie myśl za dużo :gwizdanie: gadałem z mustim bo był ze mna po podsufitke , mówił ze bebeszy zderzak pod fmica jak u mnie nie bedzie giejowskich dokładek s4/sline zakładal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 gadałem z mustim bo był ze mna po podsufitke , mówił ze bebeszy zderzak pod fmica jak u mnie nie bedzie giejowskich dokładek s4/sline zakładal A ty to od razu z grubej rury :ranting1: dobrze że nie tylko ja mam s-line :polew: .Koniec OT :> Musti zrobisz jak uważasz ja tylko napisałem swoją opinie na ten temat:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Takie szybkie foto tak jakby świeżo po myciu wygląda tak : PARAF a tutaj coś dla Ciebie takie ala stroboskopy za słabą jakość sorka najwyżej zrobię jeszcze raz http://www.fotosik.pl/video/79153b8e9b389904.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 PARAF a tutaj coś dla Ciebie takie ala stroboskopy http://www.fotosik.pl/video/79153b8e9b389904.html Człowieku, ja kombinowałem coś pod H7 a nie jakis tam W5W strobo-niechcący LED... Duże nadzieje były przy H7 LED z alledrogo.pl, lecz ta żaróka nie nadaje sie nawet na DayLight'y... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zacnie zacnie oby tak dalej Jak dobrze pujdzie to do konca roku oboje bedziemy sie wozic takimi parchami Pozwodzenia w modach i szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Panie coś pan kupił przecież to chodzi jak jelcz Z wyglądu fajna lepsza na tej pierwszej focie niz po modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ty, a folie to już zarzuciłes na szyby...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ty, a folie to już zarzuciłes na szyby...? Nie śpieszno mi było jakoś do tego ale jeśli masz coś na oku do swojej to rozpatrzę propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ty, a folie to już zarzuciłes na szyby...? Nie śpieszno mi było jakoś do tego ale jeśli masz coś na oku do swojej to rozpatrzę propozycję Ja od dzisiaj jestem ofoliowany całkowity koszt - 510 509 zeta - wszystkie szyby (bez czołowej ) Wykonanie i wygląd Jak jestes zainteresowany to dzwoń do Pixi'ego i powołaj się na Paraf'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 wszystkie szyby (bez czołowej ) mogłeś polecieć kawałek czołowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ty, a folie to już zarzuciłes na szyby...? Nie śpieszno mi było jakoś do tego ale jeśli masz coś na oku do swojej to rozpatrzę propozycję Ja od dzisiaj jestem ofoliowany całkowity koszt - 510 509 zeta - wszystkie szyby (bez czołowej ) Wykonanie i wygląd Jak jestes zainteresowany to dzwoń do Pixi'ego i powołaj się na Paraf'a Maciek ... teraz to trzeba by krzyknąć 559 zyla bo protekcja kosztuje ( 50 dla Ciebie ) Musti będziesz Pan zadowolony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ty, a folie to już zarzuciłes na szyby...? Nie śpieszno mi było jakoś do tego ale jeśli masz coś na oku do swojej to rozpatrzę propozycję Ja od dzisiaj jestem ofoliowany całkowity koszt - 510 509 zeta - wszystkie szyby (bez czołowej ) Wykonanie i wygląd Jak jestes zainteresowany to dzwoń do Pixi'ego i powołaj się na Paraf'a Maciek ... teraz to trzeba by krzyknąć 559 zyla bo protekcja kosztuje ( 50 dla Ciebie ) Musti będziesz Pan zadowolony :gwizdanie: Adaśko jakąś zniżkę dla mnie poproszę i jak coś to podeślij namiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Piter to jest po zniżce ....( folia z grupy II średnia - czyli nie najdroższa bo nie ma sensu pakować się w niepotrzebne koszty - dodatkowo około 120 zł i nie najtańsza taniej około 40/50 zł ) no chyba że chcesz "Tajwan" ale od razu odradzam jakość nie polecam szajs straszny Te 509 zł to : 300 zł robota 209 zł folia Luknij u Paraf'a jak wyszło ( dziś robione u mnie w garage ) i jak się zdecydujesz to zadzwoń albo PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Piter to jest po zniżce ....( folia z grupy II średnia - czyli nie najdroższa bo nie ma sensu pakować się w niepotrzebne koszty - dodatkowo około 120 zł i nie najtańsza taniej około 40/50 zł ) no chyba że chcesz "Tajwan" ale od razu odradzam jakość nie polecam szajs straszny Te 509 zł to : 300 zł robota 209 zł folia Luknij u Paraf'a jak wyszło ( dziś robione u mnie w garage ) i jak się zdecydujesz to zadzwoń albo PW Niech wrzuci foto bo na razie nie mam jak oblukać hmm...co do propozycji to pomyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ...niebawem więcej zdjęć... « Ostatnia zmiana: 11 Luty 2010, 00:40 wysłane przez musti » musti,ty weź zdefiniuj "niebawem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 musti link=topic=112026.msg1318170#msg1318170 date=1263428763] ...niebawem więcej zdjęć... « Ostatnia zmiana: 11 Luty 2010, 00:40 wysłane przez musti » musti,ty weź zdefiniuj "niebawem" :cool1 Tomeks wrzucę jak mi przyjdzie magnesik a co do modów to teraz ciężko ale powoli wszystko do osiągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 a co do modów to teraz ciężko ale powoli wszystko do osiągnięcia kobiete sobie w końcu znalazł więc ma wydatki , ale jest jeden plus - nie musi juz bujać skórą :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 wszystkie szyby (bez czołowej ) mogłeś polecieć kawałek czołowej Masz może na myśli SuperHybrydowyPrzedniPasCzołowy... W sumie troszkę folii to mi zostało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 A więc doszedł mały zakup felunku 18" . Na początku felgi były troszkę porysowane i wyglądały mniej więcej tak : Potem wyglądały na aucie tak : Niestety wygląd mnie nie zadowolił do końca i w ruch poszła polerka na lustro mianowicie wyszło i wygląda na obecną chwilę tak : Trochę pierdzielenia się było ale teraz jest tylko uśmiech , mała rzecz a bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 No prosze wyszło mega gratuluje udanego zakupu i włożonej pracy wyszło na duży plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi