Kolkov Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 lans musi być jeszcze dekielki sobie ogarnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 fajnie wyszło , duzy plus za włożona prace chociaz wiem ze ty pewnie sam tego nie robiłes. :naughty: Ale te fele ma co drugie audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 lans musi być jeszcze dekielki sobie ogarnij dekle będą bo mi się bez nie podobają fajnie wyszło , duzy plus za włożona prace chociaz wiem ze ty pewnie sam tego nie robiłes. :naughty: Ale te fele ma co drugie audi gdybyś podjechał wtedy co dzwoniłem do Ciebie to byś zobaczył kto z felą walczył weekend roboty ale efekt jest u nas nikt nie jeździ na takich poza tym za tą kasę sam byś brał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 ja tam rzadko te fele widze na autach... chociaz kazdy twierdzi, ze co drugie Audi na takiej jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 gdybyś podjechał wtedy co dzwoniłem do Ciebie to byś zobaczył kto z felą walczył weekend roboty ale efekt jest u nas nikt nie jeździ na takich poza tym za tą kasę sam byś brał :> no u nas akurat nikt , jak sie tobie podobaja to gitara , tak ma byc kto walczył ???? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 no u nas akurat nikt , jak sie tobie podobaja to gitara , tak ma byc kto walczył ???? :naughty toć przez telefon Ci prawiłem że podjedź bo coś działam odnośnie parcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 za tą kasę sam byś brał :> hał macz ???? teraz jakaś gleba konkretniejsza by sie przydała toć przez telefon Ci prawiłem że podjedź bo coś działam odnośnie parcha no wiem , ale mi sie nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 za tą kasę sam byś brał :> hał macz ???? teraz jakaś gleba konkretniejsza by sie przydała toć przez telefon Ci prawiłem że podjedź bo coś działam odnośnie parcha no wiem , ale mi sie nie chciało Co do gleby to uwierz że ona i tak siedzi dość nisko już Ty wiecznie zmęczony więc się nie dziwie że się dupska ruszyć nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Ty wiecznie zmęczony bys zapieerdalał tak jak ja to tez byłbyś zmęczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sancho80 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 fajne tylko ze jak juz robisz fotki tych felg na aucie to przynajmniej flesza uzyj bo na polowie zdjec nic nie widac procz zarysow auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 fajne tylko ze jak juz robisz fotki tych felg na aucie to przynajmniej flesza uzyj bo na polowie zdjec nic nie widac procz zarysow auta... Tutaj masz kolego fotkę z fleszem zrobioną także uważam,że coś zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 fajne tylko ze jak juz robisz fotki tych felg na aucie to przynajmniej flesza uzyj bo na polowie zdjec nic nie widac procz zarysow auta... Tutaj masz kolego fotkę z fleszem zrobioną także uważam,że coś zobaczysz przód 3cm na dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 fajne tylko ze jak juz robisz fotki tych felg na aucie to przynajmniej flesza uzyj bo na polowie zdjec nic nie widac procz zarysow auta... Tutaj masz kolego fotkę z fleszem zrobioną także uważam,że coś zobaczysz przód 3cm na dół nie glebię już teraz ściema szybek czeka w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysiek Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Bardzo fajna b6 pierwszy raz spotykam się z takim kolorem w b6, nigdy takich nie widziałem.dobra felga robi robote powodzenia w dalszych modach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Widziałem fele na żywca , ładnie sie swiecą jak psu pindol :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry013 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 ja juz tez widzialem samochod kolor jest mega jeszcze takiego nie wiedzialem do tego fela :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Niby duzo osób jezdzi na tej feldze.. ale to ludzi z forum... na miescie widuje sie taka fele raz na tydzien... szkoda ze nie w 19stce sam prawie bym kupił włansie taka na 19 ale nie mogłem sie dogadac z gosciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Niby duzo osób jezdzi na tej feldze.. ale to ludzi z forum... na miescie widuje sie taka fele raz na tydzien... szkoda ze nie w 19stce sam prawie bym kupił włansie taka na 19 ale nie mogłem sie dogadac z gosciem ja za tą kase co dałem za te 18" z oponami to kupiłbym jedynie komplet 15" ori więc nie narzekać mi tu [br] Dopisany: 07 Październik 2010, 19:59_________________________________________________ trochę zasypało mi furę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek123 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Fajny kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Widziałem fele na żywca , ładnie sie swiecą jak psu pindol :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi