Gość Gregoo77k Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 witam. przedstawiam wam moja audi 2.5 tdi WYPOSAZENIE: SYSTEM NAGŁOSNIENIA BOSE 6 glosnikow,subwofer,zmieniarka cd PODGRZEWANE FOTELE SKORZANA TAPICERKA FOTELE KUBELKOWE RECARO ELEKTRYCZNIE REGULOWANE+POMPOWANE NA LEDZWIE ABS KONTROLA TRAKCJI PAKIET CHROM ALU FELGI Z OPONAMI DUNLOP SPORT WINTER CLIMATRONIC PODGRZEWANA PRZEDNIA SZYBA TEMPOMAT KOMPUTR POKLADOWY 4X ELEKTRYCZNE SZYBY DOMYKANE Z PILOTA ELEKTRYCZNE LUSTERKA PODGRZEWANE FOTOCHROMATYCZNE 2XPODLOKIETNIK TELEFON W PODLOKIETNIKU ORYGINALNY ZESTAW GLOSNO MOWIACY ROLETA BAGAZNIKA WYSOWANA KRATKA BAGAZNIKA CENTRALNY ZAMEK NA PILOTA 4X PODUSZKA POWIETRZNA IMMOBILISER SWIATLA PRZECIW MGIELNE EKONOMICZNA 6 BIEGOWA SKRZYNIA KIEROWNICA ,GALKA ZMIANY BIEGOW PAKIET S LINE SKORA WSPOMAGANIE KIEROWNICY WSTECZNE LUSTERKO SAMO PRZYCIEMNIAJACE SIE REKAW NA NARTY DZIELONA TYLNA KANAPA ATERMICZNE SZYBY
Chuck Norris Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Furka wypas szczególnie fotele, jedyne co razi bynajmniej mnie to są te paski ledowe z przodu ale to kwestia gustu. Jakieś plany na przyszłość może zawias i felga jakaś do tego
rafalekx Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 No wnętrze kozak Wywal te ledy Poza tym lampy przód na polifty soczewki, spryski już są więc ładuj xenio, jak już soczewki założysz Do tego jakaś felga min. 17'' i jest malina No i przedni grill na polifta np. jak już masz ori chrom dookoła szybek Chyba że chcesz iść w czarny mat to sprzedaj ten chrom
Gość Gregoo77k Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 diody wywale.zalozylem je jak nie byly jeszcze tak obczaskane przez wszystkich :>
przemo86 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 wypasik recaro , bose pozazdrościć
pablo_9 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 O kurcze niezła masakra to wyposażenie
rafalekx Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Bose i radio Chorus? I inna sprawa... to lusterko wsteczne samościemniające to ori było od nowości w aucie? czy rezane? Było to w B5? to lustereczko to mnie interesi nawet
Michał Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Bose i radio Chorus? I inna sprawa... to lusterko wsteczne samościemniające to ori było od nowości w aucie? czy rezane? Było to w B5? to lustereczko to mnie interesi nawet było było u siebie mam wszystkie samościemniające, ori nie rezane ps Gregoo77k fajna opcja, fajne fotele chociaż nie jestem zwolennikiem skórzanych
Gość Gregoo77k Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 radio jest zmienione przez poprzedniego wlasciciela.mam zmiar zmienic na koncert bo w chorusie nie ma sterowania zmieniarka cd.lusterko nie wiem czy bylo od nowosci.ale jest super samo sie sciemnia jak ktos z tylu przyswieci.jest pod nim maly czujnik. :>[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 21:55_________________________________________________ja tez za skora nie przepadalem do puki nie zasiadlem do tych
HULK Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 fotele super :good:nagłośnienie eleganckie :notworthy:zmiana felunku,gleba i będzie git. szkoda że nie sedan bezawaryjnej życzę!
pablo_ua4 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 przyjemny wypasik tylko pozazdrościć
Kriss-82 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 OO stary! wyposażenie i środeczek to ty masz niezły wypas Tak jak koledzy piszą, parę zmian na zewnątrz (chociażby tak jak w mojej A4 ) i będzie mega sztuka
Arturo86r Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 kolor wyposazenie no i te fotele
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie chcesz sprzedać foteli :?: Są za***iste
Tomasz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 radio jest zmienione przez poprzedniego wlasciciela.mam zmiar zmienic na koncert bo w chorusie nie ma sterowania zmieniarka cd.lusterko nie wiem czy bylo od nowosci.ale jest super samo sie sciemnia jak ktos z tylu przyswieci.jest pod nim maly czujnik. :>[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 21:55_________________________________________________ja tez za skora nie przepadalem do puki nie zasiadlem do tych po co Tobie sterowanie zmieniarką?? nie lepiej kupić za 15zł transmiter mp3, wkładasz do niego kartę SD z mp3( wkładasz do zapalniczki w aucie i masz muzę na falach FM), działa w A4 cacy lala :gwizdanie: koszta z kartą SD max 50zł i co chwilę możesz zmieniać muzę, Auto siedzenia jak moje
Rekomendowane odpowiedzi