nochal Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 21.03.2010- jest nawet osobny temat o tym;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert855 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Witam widzę że na spota w Koszalinie to za bardzo nie ma co liczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 no z koszalina to za duzo osob nie ma na forum, z tego co kumam i udziela sie tutaj, to jest to z 4-5 osob chyba tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert855 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Zawsze nawet w te 4-5 osób można gdzieś się spotkać i wymienić doświadczeniami i wrażeniami z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Spotykamy się teraz 4.04 w niedziele ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Zawsze nawet w te 4-5 osób można gdzieś się spotkać i wymienić doświadczeniami i wrażeniami z jazdy to zaproponujcie jakieś miejsce i czas i sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert855 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A co każda pora dnia i data ci pasuje na spocik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 może być nawet teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Cor72z mnie niestety jak będzie spocik 4.04 nie będzie bo jadę na święta do Torunia. Myślę że z okazji świąt można by było przełożyć na następny weekend 11.04 co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 jestem za bo mnie tez nie bedzie 04.04..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audi_2.6l Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witajcie koledzy ,dawno mnie nie było na spotach przez kryzys ,który mnie dotkną. Teraz myślę że się spotkamy jeśli mi brykę zdążą pod szykować ,jest u kolegi w lakierni na odświeżenie lakieru ,a alufelgi u gościa który regeneruje ,jeśli będę zadowolony dam mu kolejne dwie sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki1978 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ja tez jestem za zeby przelozyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczito Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 a ja mam ochote na raba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ee tam w rabie wcale takie dobre kebaby nie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 ja polecam cartona od dawna tam jadam kebaby i mi tam najbardziej smakuja i klimacik nienajgorszy w porownaniu z innymi tego typu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Najlepszy Kebab jest u turka na Wernyhory taki ukryty :> POLECAM a co do spotu to faktycznie spotkajmy się 11.04. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Rab rządzi, nie ma lepszych. To dla mnie sanktuarium!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacb82 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 kiedy spocik w Szczecinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 ja bym proponowal teraz spocik gdzies nad jeziorkiem jezeli bedzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jestem za na Miedwiu jest super i sie pisze na tą niedziele ewentualnie sobote za tydzień bo w niedziele spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi