marecki1978 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 panowie żałobe macie? co tak cicho tu:)
Cysiu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 wlasnie tez to zauwazylem marcin wyjechal i juz kompletna cisza
Ossek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 To konkretnie...może niedziela po południu?
spiidy Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 martinez wyjechal i nikt nic nie pisze;p moze niedziela? bo w piatek jest koncert wiec sobota odpada:)
Cysiu Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ten i nastepny weekend jak dla mnie odpada ewentualnie w tygodniu wieczorkiem ok 19
martinez Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 juz jestem panowie jestem i sieję zamęt na krótko ale jestem i moge na spociora wpaść hehehehe to kiedy ???? dziś??? jutro??? nieeeeee no w poniedziałek nie róbcie bo sie nie załapie
Maciej8891 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a no w poniedziałek to i ja się nie załapię tak więc dla mnie najlepiej by dzisiejszy dzień pasował
martinez Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 dla mnie tez tylko dajcie czas na dojazd w razie co hahaha
spiidy Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 dzisiaj to srednio mi pasuje bo niebardzo moge kierowac xD no i ta pogoda
nochal Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 wieczorkiem to moze i ja bym się zjawił, ale niestety bez Audiny bo miala nieciekawa przygode...;] wiecej chetnych??
martinez Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 skołować sobie drivera:) jak nie mozna kierować jakby co to dzwońcie albo piszcie itak tu bede zaglądać
martinez Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 wpadajcie wszyscy do mnie hahahahah choc wasnie slyszalem ze ogolnopolskim organizatorem dzisiejszego spotu jest GALEC wiec prosze do niego kierowac wszelkie pytania
Galec Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 Ja widzę że na chwile was samych zostawić i już głupoty na forum wypisują :> Maciek po wyjazdach do Grudziądza otrzymał sprawność organizatora i teraz trzeba przećwiczyć jego organizatorskie talenty
Maciej8891 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 spocik dzisiaj udany kręgle dobra sprawa Marcin dostałeś tęgie baty tak więc na gokartach nie licz na wygraną no i w sumie nie chce nic mówić ale to był chyba pierwszy "spocik" bez zdjęć
martinez Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Fakt kolejny spocik udany, fakt dostałem baty ale nie dramatyzujmy nie były tęgie heheheh Fakt faktem kręgle super sprawa i przegrałem z godnością i przyznaję że w te klocki jestes lepszy co nie zmienia faktu że Gokarty-męski sport ( a nie zabawa kulkami ) to moja dziedzina. Tak nie brałem aparatu specjalnie nie mam lampy a tam by ciężko było fajne foty zrobić. Wiec darowałem siebie. Nastęnym razem. No i do kolejnego spotu bo jak widzę elita się nie zmienia nie zmiennie 3 Audice są jak zwykle razem na każdym spocie i tak trzymać! pozdro AudiManiacs Ps. Kurde jak mi się odbija to mięso ze szczura ze stargardzkiej kebabowni masakra chyba katrina nie zaśnie przy mnie albo mnie zepchnie nogą z wyra
Maciej8891 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 i prawidłowo za te przegrane powinieneś wogóle spać w kuchni a nie nie martw się na gokartach też dostaniesz baty a 3 audice to już stali bywalcy nie ma to tamto i nie ma na nas mocnych
martinez Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Ja myślę że wpisały sie na stałe do głównej parady i zawsze na czele peletonu Każdy spot hehehe jest nasz a co do gokartów to sie ciebie nie boję załóż opinacze byś miał cięszą nogę bo pipki tak mają że boją sie pewnych zakrętów. pozdro ide bo mnie terrorysta woła. see you
Rekomendowane odpowiedzi