spiidy Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 to moze lepiej poziom -1 ? tam jest cieplej spotkamy sie o 18 a o 18 45 caly sznurek bedzie wyjezdzal zakrecal i wjezdzal zeby im nie dac zarobic haha
nochal Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 denveco nie uważasz że 24.10 już był?:> w TĄ niedziele o 18 będę w umówionym miejscu;]
Maciej8891 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 może jak skończe przerabiać auto to podjade na spot
Cor72z Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Myślicie że w niedziele w Galaxy (Kolebce Szczecińskiego LANSU i shoppingu) będzie miejsce
kazikboy Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 co niedziele na -1 koło myjni spotykam sie z chlopakami z Poloklub polska i jest miejsce ale to juz wasza decyzja
spiidy Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 to galaxy -1 tylko kwestia w ktorym miejscu zeby po calym parkingu nie jezdzic
denveco Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 wlasnie, poziomy - 1 0 1 2 beda zapelnione bo z tych poziomow sa wejscia do galaksy, dlatego zaproponowalem poziom 1,5 bo z tego poziomu jak i z poziomu 0,5 nie ma wejscia do srodka co za tym idzie na tych poziomach bedzie duzo miejsca. A watpie zeby na tych z ktorych jest wejscie bylo by na tyle miejsca by ustawiac auta obok siebie a nie porozrzucane po calym placu o ile bedzie miejsce. A parking galaksy jest alternatywa w razie deszczu, Jak nie bedzie padac to wtedy waly chrobrego zjazdowa kostka brukowa godz 18 07.11.2010. Ktos dojrzal babola mojego dlatego poprawiam date. czyli jutro. Jakby co to 503 692 182.
Cor72z Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 to co o 18 na kostce brukowej??? spiidy napisz na gg do reszty jak możesz
spiidy Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ok powysylam na gg ze o 18 kostka brukowa na wałach i juz nie mieszamy do zobaczenia jutro hehe ps. czy bedzie padalo czy nie bedzie to jedziemy na wały a najwyzej wtedy pojedziemy wszyscy na galaxy jak bedzie padało zeby nie wyszło ze pokropi troche i juz kilka osob pojedzie na galaxy
CORNEK Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ok powysylam na gg ze o 18 kostka brukowa na wałach i juz nie mieszamy do zobaczenia jutro hehe ps. czy bedzie padalo czy nie bedzie to jedziemy na wały a najwyzej wtedy pojedziemy wszyscy na galaxy jak bedzie padało zeby nie wyszło ze pokropi troche i juz kilka osob pojedzie na galaxy ok to do niedzieli o 18 na kostce :]
Cor72z Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Po której stronie się spotykamy ???? Colorado czy Columbusa???
Cor72z Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Kto tam foty pstrykał niech wrzuci...
CORNEK Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja znam tego co pstrykał, niech wrzuci ;P
denveco Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 A wiec dla niecierpliwych foto relacja: zadowoleni z fotek?? No ja mysle, bo jak nie to bęcki ;] (Ja nie jestem zadowolony z jakosci fotek Aparat 3,2 mega ale fotki rewelacja nie sa, chyba ze to kwestia ustawien, telefon mam od dwoch tygodni i dopiero go rozgryzam)
Cor72z Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Dobre są Na 2 raz Aparat trzeba zabrać ze sobą :gwizdanie: Trzeba ustalić sztywny termin spotkań .... Może wpierw każdy niech zaproponuje
spiidy Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 mi pasuje kazdy termin ale jestem za niedzielą i za czwartkiem dla tych którzy z poza szczecina dojezdzają tu do pracy a nie chce im sie jechac w niedziele na 18
Cor72z Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Mi też by pasowało w Czwartek i Niedziele.... A jak reszta.... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi