wroclav Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 A oto i moja nowa świnia Pozdrawiam wszystkich klubowiczów, a w szczególnosći Wrocław ! Rok produkcji: 2001 Silnik: 1.8T Środek: Pakiet Sport Ksenon
Nosfer Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wklej więcej zdjęć, opisz wyposażenie, planowane modyfikacje etc. Nie pisz tez dużymi literami. (popraw)
wroclav Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 rok prod 2001 1.8T środek pakiet sport xenon [mod]Czy nie umiesz pisać małymi literami?[/mod][br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 15:01_________________________________________________na wiosnę felgi 17 i na tym zapewne zakończę modyfikacje. no może jeszcze jakas mała dokładka z przodu .
wroclav Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wiem o czym mówisz więc nie będę się zarzekał. Zawieszenie tez przydałoby się niżej. Na bank wynalazłoby się jeszcze dużo rzeczy do zrobienia.
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 masz A4 a nie S4 co do profilu :gwizdanie: jak nie jesteś fotografem to nie rób zdjęć o zachodzie słońca a zwłaszcza pod słońce auto ujdzie , nie ma co komentować , bo to zwykłą seria z lip spojlerem i pomalowanymi dokładkami
wroclav Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 co oznacza lip spojler bo nie skumałem ? nie chciałem chwalić się modyfikacjami bo takowych brak choć auto jest dość dobrze doposażone, ale to chyba nie minus a zdjęcie takie miało wyjść. wiem że nie robi się pod słońce
wuju Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tak Ci się wydaje, że skończysz kwestia ile będzie na forum siedział zmień kratki boczne na czarne
QRi Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 na ziemie go wieksze koła wieksze wtryski wieksze turbo wieksza pompa fmic wydech mase innych gratow i bedzie kox mozesz napisac PW za ile ja kupiles ??
keżor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 co oznacza lip spojler bo nie skumałem ? na klapie masz takie cuć na ziemie go wieksze koła wieksze wtryski wieksze turbo wieksza pompa fmic wydech mase innych gratow i bedzie kox mozesz napisac PW za ile ja kupiles ?? maniak wielkości
endriuu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Niegdy nie zwróciłem na to uwagi - B6 rzeczywiscie podobne jest do świni
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 wysil się bardziej bo auto widać że fajne Tylko chyba masz AVJ a nie AEB :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi