Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Wieczny poligon car audio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Powinienem wkleić co nieco, ale posłużę sie linkiem ,mam nadzieje że nie zlinczujecie mnie ............. :decayed:

http://www.soundoff.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=47

A wyposażenie no cóż seria ;

-1.9 AFV (narażie bez moda)

-szyby el.x2

-abs .esp,itp.

-Siedzenia seria (pompowane)

-radyjko 1 concert(1din) ,potem RNS-E,następnie CLARION HX-D2 a wylądowała w finale ALPINA IWA 505 , tam pare gratów do tego .

-fele ori 16 cali

-kiera wielo funkcyjna (seria)

-tempomat

Czas wozidełkowi poświęciłem głównie na car audio ,gdzie poświęciłem wiele czasu ,i pracy a pomysły nowe sie nadal rodzą .

Opublikowano

super car audio jestem pod ogromnym wrażeniem :shocked:

wszystko z gustem :good: , naprawde musi pięknie to grać .

proponuje większe felgi. Audiczka też niczego sobie ładna seria :wink4:

Opublikowano

nie no car audio 1 klasa jestem w szoku co da się zrobić :shocked:

Opublikowano

pełen profesjonalizm :oklaski:

Opublikowano

:hi:

Bardzo fajnie zrobione. :good: z Pewnością jeszcze lepiej gra. :gwizdanie:

pozdrawiam :>

Opublikowano

świetna zabudowa, aczkolwiek niepodoba sie mi zabudowa głośników w drzwiach

Opublikowano

bardzo podoba mi się ten głośnik basowy wkomponowany w schowek z boku myślę nad czymś takim u siebie.....tylko jak to zrobić? :mysli:

Opublikowano

bardzo podoba mi się ten głośnik basowy wkomponowany w schowek z boku myślę nad czymś takim u siebie.....tylko jak to zrobić? :mysli:

trzeba wiedzieć ile litrażu potrzeba dla głośniczka i jedziemy z żywicą , łatwo nie jest . może niech autor watku coś powie :tongue4:

Opublikowano

jak autor z tego zyje to raczej sie nie podzieli:)

Opublikowano

piękna :notworthy: :notworthy: kolego co to za zderzak?? :mysli: Bo niby jak s-line ale ma podwójne kratki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Witam

A wiec tak do każdego głośnika jest przewidziany litraż w skrzyni zamkniętej czy też w bas-refleksie u siebie wy żeżbiłem około 25 l. w skrzyni zamkniętej , naprawdę ciasno,jak zdobędę trochę czasu, to się zjawie na spota w okolicach Katowic ,Gliwic , z pełną archiwizacją jaką posiadam,gdzie była nie zbędna w zawodach EMMA.

A zderzak (dokładka riegera ) odkupiłem od guardian jestem naprawdę zadowolony (jest jedna wada tego zderzaka,mianowicie kosi po drodze wszystko co napotka he he, jak narazie 2 psy i 3 koty he he, jak by to było z żywicy to bym stracił go jusz dawno......... :rolleyes:)

A car audio to moja pasja można powiedzieć zboczenie (tak żona mi mówi he he),tak że nie utrzymuje się z tego, czyste zabicie czasu, bardzo ddłłuuggiiee.

Nad felami się rozglądam ale to musi poczekać................. .

Jesli chodzi o wykonanie to były jusz przeróbki nie jedne (mianowicie moja rodzinka to 4 osoby ) i miejsca nie wiele i dlatwgo zabudowy nie zabierają mi żadnego miejsca ,i w tym wypadku trzeba było jakoś rozwiązać problem ulokowania komponentów :)

Pozdro. gregor_audi

[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 00:04_________________________________________________ :yeee:

Opublikowano

Super !

Czytałem juz kiedyś o tobie iii naprawde byłem pod wielkim wrażeniem tego co robisz :wink4: .

Chciałbym kiedys posłuchać jak to gra ... :przebiegly: Nie wybierasz sie czasem na EASCA 2010 do Bydgoszczy ?

Pozdrawiam bardzo serdecznie

Ps : Felga i Gleba ! :naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie wątpię że będę w Bydgoszczy, dwa lata wstecz były mistrzostwa Polski car-audio EMMY a ostatnie były EASCA gdzie też uczestniczyłem he he

Imprezki są przednie jak zawsze .

Opublikowano

no to przy nastepnej wizycie w bydgoszczy prosze o jakies info to tam , przyjade zobaczyc jak to gra :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Nie no ja mogę obiecać dzisiaj że na pewno :a4fan: tam zawitam :>

Opublikowano

W takim razie na pewno ktos z "a4 klub kujawsko-pomorskie" wpadnie ci pokibicować, to ja tez mogę obiecać juz dziś :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak namówie kolegę to powkleja pare fotek

Pozdr. gregor_audi

Opublikowano

Z zewnątrz rewelacji nie ma :decayed: dokładka rieger-a z przodu i tyle :) ale środek a zwłaszcza bagażnik :shocked::slina: super :good::hi:

Opublikowano
  • Autor

Z zewnątrz rewelacji nie ma ,ale kiedyś wożideło się doczeka liftu .

Opublikowano

Z zewnątrz rewelacji nie ma ,ale kiedyś wożideło się doczeka liftu .

Jakiego liftu ? na B7