Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jestem na prawdę chętny na wszelkiego rodzaju porównania, jak się tylko cieplej trochę zrobi :)

chetnie bym sie ustawil na kreske moim STIajem ale mam troche dalego , alejak bede w poznaniu to dam znac :) ( nie wiem czemu ale w tej kwesti czuje sie czalkiem pewnie :wink4:)

Opublikowano
  • Autor
;) Czujesz się całkiem pewnie? W sensie że mi naładujesz? :( To zależy do ilu się bedziemy ścigać :)
Opublikowano

Jak kiedyś się okaże, że 333 hp to za mało, to sie pomyśli o jakimś podniesieniu mocy :)

Kuredu pewnie by z rolki się z Tobą ustawił :naughty:

No myślę, że by tu akurat kupkę usadził prędzej - to nie malikówna S4, tylko troszkę mocniejszy sprzęt... :naughty:

Prędzej byłbym ciekawszy sparingu z Malikową S4 ale już ma nowego właściciela...

tak chyba bylo , zreszta od dawin dawna wiadomo ze B7 S4 to woz wolnijszy niz to wyglada na papierze , bo raz ze wiekszosc nie ma obiecywanych 344KM to jeszcze ceirpi na soooolidna nadwage :wink4:

Tak ale pomimo tego S4 Malika objechało 2.0 TFSI Kuredu, jeśli się mylę to proszę mnie poprawić :)

Opublikowano
  • Autor

W innym temacie napisali, że 2.0 TFSI Kuredu poradziło sobie ze starszym S4, i ciekawe jak wypadnie z nowym. Jak to w końcu jest??

Opublikowano

Fura :kox: Kolor :kox: Manual :kox: Silnik :kox:

Ale dźwięk to jak odkurzacz :sick3:, jednak V8 w starszych modelach ma lepszy dźwięk i to o wiele, dlatego plan

co do wymiany wydechu słuszny :good:

Opublikowano

Fura miazga :good: czekamy na Spocie na prezentacje :naughty:

Tak ale pomimo tego S4 Malika objechało 2.0 TFSI Kuredu, jeśli się mylę to proszę mnie poprawić :)

już poprawiam :decayed: z tego co wiem to było kilka prób i co najwyżej było równo, a tak to Kuredu trochę z przodu :wink4:

Opublikowano

;) Czujesz się całkiem pewnie? W sensie że mi naładujesz? :( To zależy do ilu się bedziemy ścigać :)

fakt , sluszna uwaga :), skrzynki na tyle co tobie mi nie starczy :( ale chwilke ci zajmie zanim mnie zlapiesz :wink4: , bo mocy mam o 10 km mniej ale kg to chyba o 200 :tongue4::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ile miałeś zmierzone 0-100?? Możemy popróbować kiedyś.. Wybrać się na autostradę np.. zrobic od 0-100, 0-200, 60-200, 80-200, 120-200, do wyboru ;)

Opublikowano

Ile miałeś zmierzone 0-100?? Możemy popróbować kiedyś.. Wybrać się na autostradę np.. zrobic od 0-100, 0-200, 60-200, 80-200, 120-200, do wyboru ;)

oczywiscie w niemczech :wink4:

no i przydaloby sie klasyczne 1/4 mili

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście, że w niemczech. Na naszych autostradach nie można jeździć więcej niż 130 km/h. :gwizdanie: Popróbujemy kiedyś ;)

Opublikowano

mierzonego nigdy nie mialem, ale pare razy stawalem ze zmierzonymi autami ktore mialy bardzo dorze ponizej 5 ( np: mocno nadlubane evo ) i nie wypadlo tak zle do 100 wiec oceniam na wysokie 4 .......... 4,8 cos w tych granicach , ale potem widomo ze bys odjechal pojemnosc i Nm jednak zrobia swoje :cool1:.Jak bedzie okazja chetnie sprawdze.

Opublikowano
  • Autor

Jak najbardziej, sam jestem ciekaw :) Mawiaja po necie, że dobry kierowca jest w stanie zrobić 4.9 nowym S4 B8... Zobaczymy na ile to prawda :P (Trzeba znaleźć dobrego kierowce ;) )

Opublikowano

Jak najbardziej, sam jestem ciekaw :) Mawiaja po necie, że dobry kierowca jest w stanie zrobić 4.9 nowym S4 B8... Zobaczymy na ile to prawda :P (Trzeba znaleźć dobrego kierowce ;) )

Posadźcie miron'a - pakował łydki ostatnio, to dopiero zobaczysz możliwości swojego auta :polew: EOT A tak poważnie, to sam ciekaw jestem, jak by wypadło porównanie tych 2 autek :mysli:

Opublikowano

I co komu po tych czasach ... jak i tak kierownik najważniejszy w warunkach drogowych.

Nie ma co ujmować Nowej S - potencjał ma, jednak gdzieś mi tam w duszy magia z modeli S i RS w B5 umyka.

Opublikowano

mierzonego nigdy nie mialem, ale pare razy stawalem ze zmierzonymi autami ktore mialy bardzo dorze ponizej 5 ( np: mocno nadlubane evo ) i nie wypadlo tak zle do 100 wiec oceniam na wysokie 4 .......... 4,8 cos w tych granicach , ale potem widomo ze bys odjechal pojemnosc i Nm jednak zrobia swoje :cool1:.Jak bedzie okazja chetnie sprawdze.

calkiem prawdopodobne

kolega ma seryjne subaru impreze wrx sti sprt 2.5L 320KM ( seria ) i katalogowo to ma 4.8s wlasnie

Opublikowano
  • Autor

Wobec tego trzeba by się kiedyś umówić ;)

Opublikowano

zdecydowanie ale najwczesniej na Wielkanoc :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że żaden problem :) Kucyki pod maską nie zdychają więc mogą poczekać :) Ty masz te samochody tutaj czy w Norwegii?

Opublikowano

Audi mam do jazdy na co dzien po Oslo a Impreze do jazdy po PL :) ale nie ukrywam ze sni mi sie taka S4 po nocach , niestety jak na razie za wysokie progi jak na moje nogi.Pol banki z rekawa nie wytrzepie :rolleyes: ;(

Opublikowano
  • Autor
:o! A Skąd żeś cenę pół bańki wziął? :) Rozmawiamy o S4 czy S6? :P