SoMeS Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 bo jak czytam takie bzdury to mi się odechciewa dyskusji
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 No, ale jakie bzdury? Kwestia gustu, a wiadomo jak to jest, nie? Tak samo jak jednemu odpowiada german style, a drugiemu JDM itd...
SoMeS Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 No, ale jakie bzdury? Kwestia gustu, a wiadomo jak to jest, nie? Tak samo jak jednemu odpowiada german style, a drugiemu JDM itd... niby tak.. ale jeżeli naciąg jest dobry to czemu nie, a wręcz kozacko... tu chodzi o felgi a nie o ładowanie 275/30 kapcia po tyle...
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 No dobraaaa... w sumie masz racje. Żeby jeszcze tak więcej czasu i piniondzów było na te zabawy... :gwizdanie:
topor Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ja nie wiem czemu nastapilo takie zamiesznie... gadacie ze na tye felga jak jest szersza to RWd... a jak ktos zapoda fotke B5-ki na BBS LM (gdzie zazwyczaj tyl jest szerszy) to wszyscy sie spuszczaja;) wg mnie szerszy tyl cieszy oko... poza tym jak kto woli, jeden woli kredki drugi mazaki;) wiec somes dzialas i naciagaj kondony :)
keżor Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 ale z Ciebie napinacz wszystko musisz mieć większe szersze mocniejsze lepsze a czy to że próbuję stworzyc coś unikalnego definiowane jest słowem napinacz? stworzyć coś unikalnego jak najbardziej nie jest napinaniem ale to: ja teraz zakładam 9x17" ooo i to kolejny powód by założyć szersze jest też tak kiedyś miałem , ale już wyrosłem. przykład : kumpel włożył 12000K HIDy to c**j , ja zamówiłem w stanach 14000K , nic nie było widać, świeciły na faken fiolet , ale miałem "lepsze" tak samo Ty , zastanawiasz sie czy zachować rozsądek i włożyć nie za szerokie fele, ale jak ja napisałem , że wkładam 9" to odrazu byś najchętniej 11" włożył jak by wchodziły :gwizdanie: a może nie ? przynajmniej ja mam grill od eSy a Ty nie :laghing2:
SoMeS Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 też tak kiedyś miałem , ale już wyrosłem. przykład : kumpel włożył 12000K HIDy to ch***j , ja zamówiłem w stanach 14000K , nic nie było widać, świeciły na faken fiolet , ale miałem "lepsze" tak samo Ty , zastanawiasz sie czy zachować rozsądek i włożyć nie za szerokie fele, ale jak ja napisałem , że wkładam 9" to odrazu byś najchętniej 11" włożył jak by wchodziły :gwizdanie: a może nie ? przynajmniej ja mam grill od eSy a Ty nie :laghing2: tylko że ja miałem upatrzony ten felunek zanim cokolwiek powiedziałeś na temat tych prosiaków więc nie wiem po co się tak jeżysz mnie równa szerokość się nie podoba.. kwestia gustu... ja nie wiem czemu nastapilo takie zamiesznie... gadacie ze na tye felga jak jest szersza to RWd... a jak ktos zapoda fotke B5-ki na BBS LM (gdzie zazwyczaj tyl jest szerszy) to wszyscy sie spuszczaja;) wg mnie szerszy tyl cieszy oko... poza tym jak kto woli, jeden woli kredki drugi mazaki;) wiec somes dzialas i naciagaj kondony :) swój chłop
bakuś Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 ja nie wiem czemu nastapilo takie zamiesznie... gadacie ze na tye felga jak jest szersza to RWd... a jak ktos zapoda fotke B5-ki na BBS LM (gdzie zazwyczaj tyl jest szerszy) to wszyscy sie spuszczaja;) wg mnie szerszy tyl cieszy oko... poza tym jak kto woli, jeden woli kredki drugi mazaki;) wiec somes dzialas i naciagaj kondony :) Ja zwracam honor. Mi się jakoś ubzdurało, że jak somes wrzuci szeroką felę to i klapciuchy będą szerokie... A przecież mają być naaaaaaaaaaaaaaaaaaaciągnięte~! super alu Widzę, że kolega sobie posty nabija w każdym temacie po kolei. :gwizdanie:
moskal Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Widzę, że kolega sobie posty nabija w każdym temacie po kolei. :gwizdanie: w tym dziale licznik nie działa
Ciepły Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Miałem chyba przyjemność jeździć twoim autem dawno ją kupiłeś ?
bakuś Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Miałem chyba przyjemność jeździć twoim autem dawno ją kupiłeś ? Wątpię.
Ciepły Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Po fotkach dostrzegłem że gdy szukałem auta miałem przyjemność testować identyczną nawet grill był taki sam
Reniu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 super alu Widzę, że kolega sobie posty nabija w każdym temacie po kolei. :gwizdanie: Kolega sobie subskrybuje tematy by mieć szybki dostęp do nowych wpisów w "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki"
A-rek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nie macie pojęcia o smaku... Somes no nie przesadzaj juz
bakuś Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 Wczoraj nagrałem krótki filmik z nową RUŁOM Niestety jest słabej jakości i trzeba puścić na volume 100% i się wsłuchiwać ,ale słychać conieco... http://vimeo.com/10530952
Rekomendowane odpowiedzi