Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a dzięki dzięki, taka ilość wazeliny mnie onieśmiela :decayed:

taaa pewnie Ci sie mokro zrobiło :polew:

a ode mnie powinienies burę dostać, wiesz za co :gwizdanie:

:jaaaaa:

że ujowo jako gospodarz działaś w LBN :gwizdanie: :bicz:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 13:21_________________________________________________ :decayed:
  • Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

że ujowo jako gospodarz działaś w LBN :gwizdanie: :bicz:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 13:21_________________________________________________ :decayed:

no chyba żartujesz :wink4: ja jestem uosobi9eniem dobrego gospodarza.

Z tym że jest jedna ciekawa sprawa :gwizdanie: Wszyscy mnie uważają za gospodarza a ja nawet jeżdze na tablicach WLI :polew: To że jestem gospodarzem watku to jeszcze nic nie znaczy. Liczy sie inicjatywa ludzi. Jest propozycja ja jestem za ale nie jest powiedziane że musze biegać i namawiac :gwizdanie: :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Z tym że jest jedna ciekawa sprawa :gwizdanie: Wszyscy mnie uważają za gospodarza a ja nawet jeżdze na tablicach WLI :polew: To że jestem gospodarzem watku to jeszcze nic nie znaczy. Liczy sie inicjatywa ludzi. Jest propozycja ja jestem za ale nie jest powiedziane że musze biegać i namawiac :gwizdanie: :przebiegly:

a na wojewódzki namawiasz :naughty: to i tu mógłbyś GRN, pawelwor, LUangel, ty, wojciu, mlodyy, itp tid jest was troche
Opublikowano

a na wojewódzki namawiasz :naughty: to i tu mógłbyś GRN, pawelwor, LUangel, ty, wojciu, mlodyy, itp tid jest was troche

na wojewódzki namawiam :decayed:

A na lokalny narazie niema bardzo sensu namawiać jak za kilka dni wojewódzki i jak ktoś ma być to będzie a jak nie to na lokalny pewnie i tak czasu nie znajdzie.

Opublikowano
  • Autor

nie chodzi mi o teraz[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 13:39_________________________________________________dobra spot jutro o 19

[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 14:22_________________________________________________chętni którzy narazie potwierdzili obecność:

1. paput

2. norbertdriver

3. cysiek

Opublikowano

Ja odpadam, mam na maxa zabiegany tydzień :gwizdanie: wróciłem własnie od stlarza(jest git - dyplomik sie robi) pogoda skórwiała bo bym zakąłdał dywan do auta juz, jutro rano jeśli nie będzie deszczu to robie wylewke i ten dywan pod wieczór wrzuce :wink4:

Noi robota wpadła :naughty:

Jeszcze na piatek wizyta na szrocie po pare śrubek plastików itd :cool1:

Opublikowano

wygląda na to że chyba tylko ja mam w d#pie i nawet nie umyję fury na spota wojewódzkiego :D a tak każdy coś modzi i się śpieszy żeby zdążyć :P

Opublikowano
  • Autor

Ja odpadam, mam na maxa zabiegany tydzień :gwizdanie: wróciłem własnie od stlarza(jest git - dyplomik sie robi) pogoda skórwiała bo bym zakąłdał dywan do auta juz, jutro rano jeśli nie będzie deszczu to robie wylewke i ten dywan pod wieczór wrzuce :wink4:

Noi robota wpadła :naughty:

Jeszcze na piatek wizyta na szrocie po pare śrubek plastików itd :cool1:

:thumbdown::decayed:
Opublikowano

Pany deklaruje ktos obecność na 100% choć na chwile w opolu w ten week prócz szałaputa-paputa :decayed:

Jeśli nic sie nie sp***doli to moze być rekordowy lubelski spot :evil:

Opublikowano
  • Autor

Pany deklaruje ktos obecność na 100% choć na chwile w opolu w ten week prócz szałaputa-paputa :decayed:

Jeśli nic sie nie spieprzy to moze być rekordowy lubelski spot :evil:

zostaw moich ludzi w spokoju :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

hej, a do której się będziecie jutro spocili? może bym wpadła po pracy

Opublikowano
  • Autor

hej, a do której się będziecie jutro spocili? może bym wpadła po pracy

18-21 :decayed:
Opublikowano

heh, ja kończę po 22

Opublikowano
  • Autor

heh, ja kończę po 22

ostatnio się po 22 skończyło :decayed:
Opublikowano

na wojewódzki tez nie pojadę bo w weekend pracuje :([br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 20:15_________________________________________________to może bym się załapała

Opublikowano
  • Autor

na wojewódzki tez nie pojadę bo w weekend pracuje :([br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 20:15_________________________________________________to może bym się załapała

to tak jak ja :confused4:
Opublikowano

to tak jak ja :confused4:

to niezle

Opublikowano

a ja się nie piszę

Opublikowano
  • Autor

a ja się nie piszę

jasne :gwizdanie:
Opublikowano

a ja się nie piszę

Pierwszy pojedziesz :decayed:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 21:02_________________________________________________Drogie Panie czyli jutro o 19.00 pod Tesco?