Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Autor Kurde, znowu ominą mnie spot:wallbash:Niestety w weekend byłem w Zawierciu i nie czytałem forum:kwasny: ale teraz śledzę i pasuje mi każdy termin oprócz 10-14 lipca to był spontan zorganizowany w 10 minut na fejsie:grin: a teraz możemy zaplanować coś normalnego, to co za tydzień?
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l a jak się zapatrujecie na sobotę ? no bo ja w niedziele to będę miał problemy żeby dotrzeć ... no ale jak większości pasuje niedziela to będzie niedziela
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Autor a jak się zapatrujecie na sobotę ? no bo ja w niedziele to będę miał problemy żeby dotrzeć ... no ale jak większości pasuje niedziela to będzie niedziela mi pasuje w sumie i sobota choć nie ukrywam że wolałbym niedzielę tudzież piątek:grin:
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Przejeżdżałem i widziałem Was ale miałem towarzystwo (rodzina), więc nawet zajechać nie mogłem:kwasny:
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Mi piatek też pasuje jak cos to moze niech kazdy sie wypowie jaki dzien mu pasuje z dni weekendowych i wtedy cos bedzie mozna ustalić wysłane z mojego Sony Xperia S za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 18 Czerwca 201313 l Autor Mi piatek też pasuje jak cos to moze niech kazdy sie wypowie jaki dzien mu pasuje z dni weekendowych i wtedy cos bedzie mozna ustalić wysłane z mojego Sony Xperia S za pomocą Tapatalk 2 mi w zasadzie pasuję każdy dzień w tej chwili
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l no róbcie róbcie cos, oby nie 28-30 bo ja na przygodach bede:grin: i później dwa kolejne weekendy też odpadają z mojej strony:decayed:
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l Autor Czyż by się szykował spocik 23??? no to panowie, kto chętny na spot w niedzielę 23.06.2013? Godzina: 14? 15? 16? czy inna?;-) owieramy listę 1. paput 2.
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l ja na 50%, bo niedziela zapowiada sie gorąca wiec prawdopodbnie będzie firlej, albo cos innego jeszcze w opcji:wink: a tak wogóle w puławach rusza kino samochodowe nad wisłą
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l Autor ja na 50%, bo niedziela zapowiada sie gorąca wiec prawdopodbnie będzie firlej, albo cos innego jeszcze w opcji:wink:a tak wogóle w puławach rusza kino samochodowe nad wisłą to kino to fajny pomysł co do spota to może o 18?
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l Golfer wyslij mi swój numer na PW bo plus nie odbiera wyłączony :/ bo mam sprawę
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l tak bogato to nie jest ale po modach i z większymi alu będzie lepiej się prezentował.
Opublikowano 23 Czerwca 201313 l Autor http://img69.imageshack.us/img69/9345/c1vl.th.jpghttp://img542.imageshack.us/img542/4866/udbr.th.jpg żeby tak można było coś razem zorganizować a nie grupkami:kwasny: