Kowi87 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Nie ja to widziałem srebrnego sedana na 17tce bądź 18tce obklejony? nie wiem bo zbyt daleko byłem :gwizdanie: nie mogłeś go dogonić no stojac na parkingu :polew: mogłeś z buta z nim wydrzeć za mało ma mocy jeszcze dobre trampki nie są złe tylko tym razem zawiodły
paput Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Nie ja to widziałem srebrnego sedana na 17tce bądź 18tce obklejony? nie wiem bo zbyt daleko byłem :gwizdanie: nie mogłeś go dogonić no stojac na parkingu :polew: mogłeś z buta z nim wydrzeć a ty już zrobiłeś auto jak bóg przykazał ogarnąłeś kratki zderzaka?
michal.m Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Nie ja to widziałem srebrnego sedana na 17tce bądź 18tce obklejony? nie wiem bo zbyt daleko byłem :gwizdanie: nie mogłeś go dogonić no stojac na parkingu :polew: mogłeś z buta z nim wydrzeć a ty już zrobiłeś auto jak bóg przykazał ogarnąłeś kratki zderzaka? zrobiłem,boczne oryginalne a środkowa narazie z siatki
paput Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Nie ja to widziałem srebrnego sedana na 17tce bądź 18tce obklejony? nie wiem bo zbyt daleko byłem :gwizdanie: nie mogłeś go dogonić no stojac na parkingu :polew: mogłeś z buta z nim wydrzeć a ty już zrobiłeś auto jak bóg przykazał ogarnąłeś kratki zderzaka? zrobiłem,boczne oryginalne a środkowa narazie z siatki poka efekt i załóż wreszcie temat w dziale moja a4
Kowi87 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Nie ja to widziałem srebrnego sedana na 17tce bądź 18tce obklejony? nie wiem bo zbyt daleko byłem :gwizdanie: nie mogłeś go dogonić no stojac na parkingu :polew: mogłeś z buta z nim wydrzeć a ty już zrobiłeś auto jak bóg przykazał ogarnąłeś kratki zderzaka? zrobiłem,boczne oryginalne a środkowa narazie z siatki A co Ty modzisz załóż temat
michal.m Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Nie ja to widziałem srebrnego sedana na 17tce bądź 18tce obklejony? nie wiem bo zbyt daleko byłem :gwizdanie: nie mogłeś go dogonić no stojac na parkingu :polew: mogłeś z buta z nim wydrzeć a ty już zrobiłeś auto jak bóg przykazał ogarnąłeś kratki zderzaka? zrobiłem,boczne oryginalne a środkowa narazie z siatki A co Ty modzisz załóż temat a nic specjalnego, przedni zderzak na s-line a do tematu to musze jakieś fotki zrobić
paput Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 a nic specjalnego, przedni zderzak na s-line a do tematu to musze jakieś fotki zrobić smiley gleba jest, fela jest czego chcieć więcej chyba tylko aby móc do garażu wjechać :gwizdanie:
michal.m Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 a nic specjalnego, przedni zderzak na s-line a do tematu to musze jakieś fotki zrobić smiley gleba jest, fela jest czego chcieć więcej chyba tylko aby móc do garażu wjechać :gwizdanie: tak z tym wjeżdżaniem jest pewien problem
paput Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 a nic specjalnego, przedni zderzak na s-line a do tematu to musze jakieś fotki zrobić smiley gleba jest, fela jest czego chcieć więcej chyba tylko aby móc do garażu wjechać :gwizdanie: tak z tym wjeżdżaniem jest pewien problem
Piterex Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Przesiadłem się w końcu do Astry i śmigam prawie 2 tygodnie - i jestem bardzo zadowolony , jednak samochód 7 lat młodszy to inna bajka...
Armi Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Przesiadłem się w końcu do Astry i śmigam prawie 2 tygodnie - i jestem bardzo zadowolony , jednak samochód 7 lat młodszy to inna bajka... Piotrek, chodzę z Twoim kolegą, który ma hondę civic (żelazko) na ten sam kurs tańca
Piterex Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Nie mam kolegi , który ma hondę civic...
Armi Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Nie mam kolegi , który ma hondę civic... CRX Takie szare żelazko na czerwonych felgach z jasnym rantem. Innego Piotrka G., który miał ciemne 2.5 w LPU chyba nie ma
kamil1990_2006 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Pany orientuje się się ktoś ile może pic silnik 3.3TDI lub 2.5DTI w Audi A8 z Q ??
Piterex Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Tomek , kolega z liceum z którym nie mam kontakt raz na rok ??? Ma Accorda , a raz widziałem tą Hondę na czerwonych felach stojącą obok właśnie tego Accorda.
Armi Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Na kurs przyjeżdża civickiem. Spoko koleś, pogadać można Bardzo się przejął jak powiedziałem, że 2.5 rozbite. Nie pytał o samochód co jak i dlaczego tylko czy Piotrek cały.
paput Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Pany orientuje się się ktoś ile może pic silnik 3.3TDI lub 2.5DTI w Audi A8 z Q ?? 3.3 BiTDI podobno wadliwe, pewnie z 10 owali a co zmieniasz? Mi się te d2 podobaja ale nie ma slnika dla mnie
Piterex Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Na kurs przyjeżdża civickiem. Spoko koleś, pogadać można Bardzo się przejął jak powiedziałem, że 2.5 rozbite. Nie pytał o samochód co jak i dlaczego tylko czy Piotrek cały. Koleżka jest super - w liceum nieźle dawaliśmy...
paput Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 Na kurs przyjeżdża civickiem. Spoko koleś, pogadać można Bardzo się przejął jak powiedziałem, że 2.5 rozbite. Nie pytał o samochód co jak i dlaczego tylko czy Piotrek cały. Koleżka jest super - w liceum nieźle dawaliśmy... głupio brzmi żartuję
kamil1990_2006 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Pany orientuje się się ktoś ile może pic silnik 3.3TDI lub 2.5DTI w Audi A8 z Q ?? 3.3 BiTDI podobno wadliwe, pewnie z 10 owali a co zmieniasz? Mi się te d2 podobaja ale nie ma slnika dla mnie Moja dziewczyna chce zmienić samochód i ubzdurała sobie że chce mieć Audi A8. Tłumacze jej że lepsze było by dla nie A4, ale babie jeszcze nikt do rozumu nie przegadał :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi