Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nawet dzisiaj. I kolega ma moj patent na zaciski widze. Seledynek:-)

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość norbertdriver
Opublikowano

Kolega pracuje chyba na zmianie B, bo ja ten samochód widze codziennie :>

Czyli ustalone Panowie, że sobota tylko jeszcze godzina 17-18? :mysli:

Opublikowano

Na C tylko tera remont.... A zaciski to przyznam szczerze że kiedyś dawno dawno widziałem w megance granat i wpadły mi w oko

Opublikowano

Może i ja bym przyjechał ale jestem persona non grata :decayed:

Opublikowano

Na C tylko tera remont.... A zaciski to przyznam szczerze że kiedyś dawno dawno widziałem w megance granat i wpadły mi w oko

to jakim sposobem rano mijałem twoje auto?[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 14:48_________________________________________________nadgodzinki? :mysli:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 14:49_________________________________________________

Może i ja bym przyjechał ale jestem persona non grata :decayed:

nikt nikomu nie zabrania przeca[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 15:01_________________________________________________

Kolega pracuje chyba na zmianie B, bo ja ten samochód widze codziennie :>

Czyli ustalone Panowie, że sobota tylko jeszcze godzina 17-18? :mysli:

17? a reszta jak ?
Opublikowano

Bo zamiast dzisiaj i jutro noc zdegradowali nas na dniówy...

no to jutro możesz wpadać :decayed:
Opublikowano

Ale w końcu to jutro czy niedziela?? I tesco czy inna miejscówa??

mi pasuje i jutro i niedziela w końcu bo wolne wziąłem, tak więc niech reszta sie wypowie
Opublikowano

A ile autek w programie?? uzbiera się z dyszka?? Pewnie ciężka sprawucha...... :kwasny:

Opublikowano

Mi niedziela pasuje ale po 16 dopiero, sobota prawdopodobnie odpada, jade na domówke do wawy :naughty: i na 11 u promotora w niedziele :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 16:30_________________________________________________

A ile autek w programie?? uzbiera się z dyszka?? Pewnie ciężka sprawucha...... :kwasny:

na wojewódzkim 15 aut to nie ma szans na 10 w puławach, bo niektórym sie niechce

Opublikowano

tylko raz było chyba 8 aut

Opublikowano

To przy pińciu autach trza bedzie się oblizywac...... :wallbash: Koorde a w co drugim domu stoi jak nie 80 to b5, b6 i na zmianę z mk :gwizdanie:

Opublikowano

To przy pińciu autach trza bedzie się oblizywac...... :wallbash: Koorde a w co drugim domu stoi jak nie 80 to b5, b6 i na zmianę z mk :gwizdanie:

na forum też jest duzo użytkowników zaadresowanych pod puławy, ale zarejstrowali sie tu tylko po ty by zobaczyć swój problem i tyle ich widziano :gwizdanie:

Opublikowano
:decayed: życie, byli i tacy co raz przyjechali, naklejeczkę zgarnęli i tyle ich widziano :gwizdanie:
Opublikowano

:decayed: życie, byli i tacy co raz przyjechali, naklejeczkę zgarnęli i tyle ich widziano :gwizdanie:

też :wallbash:

Opublikowano

no ale jak kolega chce nie namawiamy :gwizdanie:

no weź przyjedź, weź weź :polew:

Gość norbertdriver
Opublikowano

Mi też pasuje sobota i niedziela. Nawet mogę do tych Ryk pojechać, niech strace. :decayed:

Opublikowano

Mi też pasuje sobota i niedziela. Nawet mogę do tych Ryk pojechać, niech strace. :decayed:

:decayed:
Opublikowano

taaaaa stracisz trzydziestaka :wink4: Ja na taka eskapadę muszę szykowac kapke więcej ale mogę się poświęcic jak bedzie z 10 aut- conajmniej