Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja do Was nie dołączę. Jeszcze mi szumi w bani po weselu. Dopiero wstałem.

Ty tam lepiej trzeźwiej :naughty: jutro jedziemy, nie wiem czy nie polecimy na dwa auta bo chyba do kumpla przy okazji zajade, ale to jeszcze sie obgada na tel :wink4: a tym czasem ide na festyn rolników swojej wsi :polew: :polew:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 257 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja do Was nie dołączę. Jeszcze mi szumi w bani po weselu. Dopiero wstałem.

Ty tam lepiej trzeźwiej :naughty: jutro jedziemy, nie wiem czy nie polecimy na dwa auta bo chyba do kumpla przy okazji zajade, ale to jeszcze sie obgada na tel :wink4: a tym czasem ide na festyn rolników swojej wsi :polew: :polew:

Macie dzisiaj dzień dyszla ??

Jutro rano lecę do Puław.... później w trasę. Muszę rano zadzwonić do gościa i wtedy mogę dać Ci znać na którą możemy się łapać.

Opublikowano

Cos ala Dni Ryk :naughty: dwa koncerty, a w tym momencie jak to w rykach koło gospodyń wiejskich zabawia publike

jak zwykle kompromitacja tej wioski :facepalm:[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 18:48_________________________________________________Norbert dwa razy do Ciebie dzwoniłem :wallbash:

byliście wy :mysli:

koncert był jednym z lepszych na tych ziemiach :naughty:

Opublikowano

Paput się rozmyślił, a ja już wyjechałem, lecz musiałem się wrócić: brak świateł

Przepraszam że nie odebrałem, ale do 23.00 siedziałem w garażu, jak narazie wróciłem do punktu wyjścia: świecą jak im się podoba tzn. 2 minuty są później trzeba wyłączyć, włączyć i są, za chwilę znowu ich nie ma. A najgorsze jest to, że nie wiem co dalej robić :wallbash:

A spocik może dziś? :gwizdanie:

Opublikowano

Kowi wstałeś.... ?? Nie chce budzić telefonem... flaszka się grzeje :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Moze byc i dzisiaj. Naprawimy Ci swiatla;)

Opublikowano

o 19.00?

Opublikowano

o 19.00?

:good: jak dla mnie może być

Opublikowano

Brać przykład z Kowiego.... dzięki za wycieczkę. Ludzie z Puław i d*py im się nie chce ruszyć :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Brać przykład z Kowiego.... dzięki za wycieczkę. Ludzie z Puław i d*py im się nie chce ruszyć :thumbdown: :thumbdown:

:mysli: niektórzy pracuja :gwizdanie:
Opublikowano

w internecie również ja pracuje :hi:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 14:30_________________________________________________

zaraz logi wstawie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

w internecie również ja pracuje :hi:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 14:30_________________________________________________

zaraz logi wstawie :wink4:

leń :thumbdown:
Opublikowano

z tym leniem to nie przesadzaj :wink4: całe zycie będziesz sie pracą krył w wolnej chwili siedząc długo na internecie :mysli:

Opublikowano
  • Autor

z tym leniem to nie przesadzaj :wink4: całe zycie będziesz sie pracą krył w wolnej chwili siedząc długo na internecie :mysli:

dopio zem wrócił [br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 14:37_________________________________________________

o 19.00?

chyba że w czwartek :mysli:
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to czwartek i piątek odpada - Lublin

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi o mnie to czwartek i piątek odpada - Lublin

aha :confused4:
Opublikowano

To robimy dziś o 19? Jak są chętni z innych wiosek to możemy podjechać?

Pisząc "wiosek" mam na myśli np. Ryki :polew:

Opublikowano
  • Autor

To robimy dziś o 19? Jak są chętni z innych wiosek to możemy podjechać?

Pisząc "wiosek" mam na myśli np. Ryki :polew:

nie wiem czy moja narzeczona sie zgodzi :kox:[br]Dopisany: 22 Sierpień 2011, 16:49_________________________________________________to ilu by nas było 3? :decayed:
Opublikowano

A kto trzeci?

:polew:

Opublikowano
  • Autor

A kto trzeci?

:polew:

kolega matrix pisał :decayed: ale nie wiem czy przyjedzie