Gość norbertdriver Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Lepiej 17. Tylko gdzie i co z grillem? Bo ta miejscówka na Dęblińskiej jest ok
paput Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 Lepiej 17. Tylko gdzie i co z grillem? Bo ta miejscówka na Dęblińskiej jest ok Pod Tesco się spotykamy
kacek91 Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 1. norbert 2. paput 3. kowi 4. asis 5. cysiek 6. tomek 7. kacek podajcie konkretnie godzinę i miejsce
paput Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 1. norbert 2. paput 3. kowi 4. asis 5. cysiek 6. tomek 7. kacek podajcie konkretnie godzinę i miejsce parking Tesco, godzina 17
cysiek Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 nie mam ładnie obszytą fabrycznie i chce skóre na niej odnowić i wiem ze są ludzie co sie tym zajmuja przywracaja malinowy stan takiej kierownicy nie ma takich cudów w przypadku kierownicy, do renwacji to można oddać skórzaną tapicerke, ale nie wyślizganą kierownice oddaj do ragamańca na obszycie w perfore kowi jest jest uwierz mi ale jade do tego goscia po niedzieli obszyć gałke zmiany biegów skóra perforowana
paput Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 nie mam ładnie obszytą fabrycznie i chce skóre na niej odnowić i wiem ze są ludzie co sie tym zajmuja przywracaja malinowy stan takiej kierownicy nie ma takich cudów w przypadku kierownicy, do renwacji to można oddać skórzaną tapicerke, ale nie wyślizganą kierownice oddaj do ragamańca na obszycie w perfore kowi jest jest uwierz mi ale jade do tego goscia po niedzieli obszyć gałke zmiany biegów skóra perforowana cysiek wymyłeś auto
cysiek Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 yesss papciu a u ciebie widzę ze gleba po same wachacze bo małe trudności były przy podjeżdzie na myjke
paput Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 yesss papciu a u ciebie widzę ze gleba po same wahacze bo małe trudności były przy podjeżdzie na myjke :> jeżdże na glebie, wszystko mnie jeb....e
cysiek Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 yesss papciu a u ciebie widzę ze gleba po same wahacze bo małe trudności były przy podjeżdzie na myjke :> jeżdże na glebie, wszystko mnie jeb....e k**wa a gdzie przycisk LUBIE TO
paput Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 yesss papciu a u ciebie widzę ze gleba po same wahacze bo małe trudności były przy podjeżdzie na myjke :> jeżdże na glebie, wszystko mnie jeb....e ku*** a gdzie przycisk LUBIE TO a ty glebisz padło
Kowi87 Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 yesss papciu a u ciebie widzę ze gleba po same wahacze bo małe trudności były przy podjeżdzie na myjke :> jeżdże na glebie, wszystko mnie jeb....e ku*** a gdzie przycisk LUBIE TO
cysiek Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 teraz samochód poszedł na 2 plan mam wazniejsza rzecz
Kowi87 Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 teraz samochód poszedł na 2 plan mam wazniejsza rzecz to chyba sponsoring kobity albo grubiej dziecka
cysiek Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 kowi rozjebałes mi nadgarstki pojde z dobrym humorem do pracy [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 21:01_________________________________________________ teraz samochód poszedł na 2 plan mam wazniejsza rzecz to chyba sponsoring kobity albo grubiej dziecka nie spłacam kredyt przez kolejne 30 lat ;/
paput Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 teraz samochód poszedł na 2 plan mam wazniejsza rzecz wpadłeś z murzynem
cysiek Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 teraz samochód poszedł na 2 plan mam wazniejsza rzecz wpadłeś z murzynem ta i wsadziłem go zamiast silnika ekologiczny teraz mam samochod
paput Opublikowano 24 Września 2011 Autor Opublikowano 24 Września 2011 kowi rozjebałes mi nadgarstki pojde z dobrym humorem do pracy [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 21:01_________________________________________________ teraz samochód poszedł na 2 plan mam wazniejsza rzecz to chyba sponsoring kobity albo grubiej dziecka nie spłacam kredyt przez kolejne 30 lat ;/ jesteśmy z Tobąp.s Kogo jutro na spota zamierzasz przytargać?
cysiek Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 kolegów ale nie obiecuje mam znajomego co ma srebna b6
Armi Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 Sporo osób, jak sufit mi wyschnie to może i ja podjadę
Rekomendowane odpowiedzi