Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 to lypa że tak późno przyjechał [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 19:57_________________________________________________ Musze aparat kupić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja tam widze 11 a nie 13 czy 14 aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja tam widze 11 a nie 13 czy 14 aut nie było jeszcze wszystkich jak robiłem ta fote zaraz ktos wrzuci dobrej jakosci foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Brakuje DaniotkD i Cyśka Moje fotki kiepskie wyszły ;( może kingi będą dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 kacek robił to pewnie cos wrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Brakuje DaniotkD i Cyśka Moje fotki kiepskie wyszły ;( może kingi będą dobre nasze tez lipa, chyba nic z tego nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 felga konkret ale kooooooooooooooooooooooooooooza Dziękuję za pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja tam widze 11 a nie 13 czy 14 aut nie było tyle miejsca żeby nawet wszystkich zmieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Świetna fura i nie jest żadna koza. Tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Świetna fura i nie jest żadna koza. Tak trzymać przeca to Vt znaffcy a przynajmniej w połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 żebyście wy wiedzieli o co chodzi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 14 aut ze szczególnymi pozdrowieniami dla rafalexa Najlepsza była laska z golfa a).Macie tutaj zlot audi .Nie to bmw :polew: tej sytuacji nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 żebyście wy wiedzieli o co chodzi :polew: Kurfa Kowi przecie widać że felga stoi przed autem ET -20 Co nie zmienia faktu że koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 14 aut ze szczególnymi pozdrowieniami dla rafalexa Najlepsza była laska z golfa a).Macie tutaj zlot audi .Nie to bmw :polew: tej sytuacji nie widziałem Z Cyskiem mielismy pompe z małolaty żebyście wy wiedzieli o co chodzi :polew: Kurfa Kowi przecie widać że felga stoi przed autem ET -20 Co nie zmienia faktu że koza tak tak gdyby nie paput to byś sie jarał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 pod c**j to jeża nie starego żołnieża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 14 aut ze szczególnymi pozdrowieniami dla rafalexa Najlepsza była laska z golfa a).Macie tutaj zlot audi .Nie to bmw :polew: tej sytuacji nie widziałem Z Cyskiem mielismy pompe z małolaty żebyście wy wiedzieli o co chodzi :polew: Kurfa Kowi przecie widać że felga stoi przed autem ET -20 Co nie zmienia faktu że koza tak tak gdyby nie paput to byś sie jarał :polew: cza było ją brac na spota wtedy by była pompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 żebyście wy wiedzieli o co chodzi :polew: Kurfa Kowi przecie widać że felga stoi przed autem ET -20 Co nie zmienia faktu że koza a która felga stoi przed autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 no chciała chyba, bo powiedziała ze też ma audi wsiadajac do golfa3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi