Tomasz Dryk Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam, jest może ktoś w okolicy Puław z kabelkiem do a4 b8? Trzeba mi wykasowac inspekcje serwisową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam, jest może ktoś w okolicy Puław z kabelkiem do a4 b8? Trzeba mi wykasowac inspekcje serwisową. Mam kabelek, gorzej z czasem ale myślę że jutro wieczorem moglibyśmy zadziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Dryk Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Super. Jak będziesz miał jutro czas to daj znać to podjadę. Mój nr 609299251. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) Przypominam o jutrzejszym rozpoczęciu sezonu!Godzina 18.00 Parking McD lub Hala targowa w zależności od pogody https://www.facebook.com/groups/335400953254873/ Edytowane 20 Marca 2015 przez paput Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam. Jest może ktoś w okolicy Puław z komputerkiem i mogłby mi sprawdzić pompowtryski?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam. Jest może ktoś w okolicy Puław z komputerkiem i mogłby mi sprawdzić pompowtryski?? Mogę podpiąć Ci furmankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 To gites, kiedy i gdzie ,mogłbyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 był ktoś może niedawno w komisie w górze puławskiej? lub który z okolicznych komisów jest godny zaufania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 https://www.facebook.com/events/126989500983950/panowie zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żabka Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam gdzie w Puławach można podpiąć B5 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Gdyby ktoś sie włuczył bez celu to 30 pażdziernika o 19 robimy spota na leroyu bądx urzędzie miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Poszukuje kogoś w okolicy z autocadem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan024 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Panowie, zapraszamy dzisiaj do Lublina na mini spocik, parking pod tarasami, godzina 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) nie wiem czy to dobry temat do tego, ale zapytam; Na dniach odbieram swoje prawo jazdy. Czy ktoś byłby tak dobry udostępnić swoje auto na przejażdzkę? chciałbym sprawdzić jak się prowadzi a3/a4 8l/b5 zanim będę faktycznie szukał, ogladał kupował itd. Preferowałbym benzyne, ale pomacać diesle też mogę. Niestety, mogę albo przed 11 lub po 18 lub w weekend jesli bede wiedzial o takiej mozliwosci wczesniej. oczywiście przewiduje rekompensatę paliwa, piwa czy innego płynu. #edyta: kupilem. jest w sygnaturce, pozdro.... teraz tylko szukam serwisu. Edytowane 21 Listopada 2015 przez mophk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zapraszam na spot charytatywny w piatek o godzinie 19ej na parking LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mophk Opublikowano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 oby ktoś po 20 jeszcze był, bo chciałbym aby ktoś osłuchał ten moj silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Zapraszam w imieniu klubu http://a4-klub.pl/in...k-informacyjny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 zapraszam do wzięcia udziału w spocie, może ktoś się wybiera: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/353751-spontan-spot-lublin-rozpoczecie-sezonu-motoryzacyjnego-2016-motoarena/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 zapraszam do wzięcia udziału w spocie, może ktoś się wybiera: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/353751-spontan-spot-lublin-rozpoczecie-sezonu-motoryzacyjnego-2016-motoarena/ zapraszamy miejsca ogarniamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielun22 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 napotkane dzisiaj pod kauflandem w Puławach.PozdroSzajsung S7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi