hanson1982 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 tak przytuliłem do serca i zacząłem z tym żyć ;( jak na razie nie mam mechaniora który by był na tyle dobry by to ogarnąć ewentualnie ktoś może poleci jakas wróżkę
paput Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 tak 3maj jeszcze na dach żeby z powietrza było widać to co zerwać z tyłu?
Kowi87 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 tak 3maj jeszcze na dach żeby z powietrza było widać to co zerwać z tyłu? dobrze jest tylko mogłeś z lewej strony pierdyknac jak u reszty bandy jest
paput Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 tak 3maj jeszcze na dach żeby z powietrza było widać to co zerwać z tyłu? dobrze jest tylko mogłeś z lewej strony pierdyknac jak u reszty bandy jest tylko że ja praworęczny jestem :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 tak 3maj jeszcze na dach żeby z powietrza było widać to co zerwać z tyłu? dobrze jest tylko mogłeś z lewej strony pierdyknac jak u reszty bandy jest tylko że ja praworęczny jestem :gwizdanie: reszta też
paput Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 tak przytuliłem do serca i zacząłem z tym żyć ;( jak na razie nie mam mechaniora który by był na tyle dobry by to ogarnąć ewentualnie ktoś może poleci jakas wróżkę myślałem o przednich lampach lusterkach i oponach a no i na felgi bym lutoł naklejczasa :gwizdanie:
hanson1982 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 nie słuchaj sie Kowiego, ja też mam po prawej.... po prostu MY jesteśmy LEPSI i bardziej orginalni, wyznaczamy nowe trendy ... itp :polew:
paput Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 nie słuchaj sie Kowiego, ja też mam po prawej.... po prostu MY jesteśmy LEPSI i bardziej orginalni, wyznaczamy nowe trendy ... itp :polew: :> mały spot kolega z klubową naklejeczką a nie znamy się aale podejrzewam kto to
Sebek (-_-) Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Rafał to została Ci jakaś naklejka do odsprzedania?
paput Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Opublikowano 25 Maja 2010 [quote name=Sebek () ] Rafał to została Ci jakaś naklejka do odsprzedania? Eh zużyłem wszystkie, okleiłem rower Mum dwie jesce
Armi Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 tak przytuliłem do serca i zacząłem z tym żyć ;( jak na razie nie mam mechaniora który by był na tyle dobry by to ogarnąć ewentualnie ktoś może poleci jakas wróżkę Nie jedź przypadkiem do Żyrzyna :gwizdanie: Do Próchniaka. To oszust i naciągacz.
moskal Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Witam , zapraszam do zakupu smyczy klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/smycze_iii_tura_lista_chetnych_dostepne_129_sztuk-t133473.0.html
hanson1982 Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 tak przytuliłem do serca i zacząłem z tym żyć ;( jak na razie nie mam mechaniora który by był na tyle dobry by to ogarnąć ewentualnie ktoś może poleci jakas wróżkę Nie jedź przypadkiem do Żyrzyna :gwizdanie: Do Próchniaka. To oszust i naciągacz. No słyszałem już opinie o nim - Szerokim łukiem i głowe w drugą stronę odwarcać Dzięki za przestrogę A gdzieś pod Puuławami nie ma pompiarza z prawdziwego zdarzenia??
Armi Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Jest bardzo dobry tylko teraz muszę pomyśleć. Wiem, w Klikawie koło Góry Puławskiej. Chociaż ja to i tak wolałbym do Nadarzyna pojechać Tylko, że czeka się baaardzo długo ale naprawdę warto.
paput Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 Jest bardzo dobry tylko teraz muszę pomyśleć. Wiem, w Klikawie koło Góry Puławskiej. Chociaż ja to i tak wolałbym do Nadarzyna pojechać Tylko, że czeka się baaardzo długo ale naprawdę warto. to u mnie ja w Klikawie mieszkam? Któż to taki?
Armi Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Jest bardzo dobry tylko teraz muszę pomyśleć. Wiem, w Klikawie koło Góry Puławskiej. Chociaż ja to i tak wolałbym do Nadarzyna pojechać Tylko, że czeka się baaardzo długo ale naprawdę warto. to u mnie ja w Klikawie mieszkam? Któż to taki? Bosch Service Pawlik ul. Puławska
paput Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Opublikowano 26 Maja 2010 Jest bardzo dobry tylko teraz muszę pomyśleć. Wiem, w Klikawie koło Góry Puławskiej. Chociaż ja to i tak wolałbym do Nadarzyna pojechać Tylko, że czeka się baaardzo długo ale naprawdę warto. to u mnie ja w Klikawie mieszkam? Któż to taki? Bosch Service Pawlik ul. Puławska łojej mój szfffagier tam pracował, to rzut berretem ode mnie jakieś 300 metrów
..::chudy::.. Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Panowie jedzcie do Wolińskiego zrobi pelna diagnostykę i bedzie wiadomo co dalej dzialac http://www.wolinski.com.pl/
Armi Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 Panowie jedzcie do Wolińskiego zrobi pelna diagnostykę i bedzie wiadomo co dalej dzialac http://www.wolinski.com.pl/ Ja to już p#$&&* wszystkich mechaników - pompiarzy. Mam jednego i chociaż mam ponad 100km to wiem, że to człowiek który nikogo nie oszuka, na nic nie naciągnie. Wszystkie stare części odda, wszystko udokumentuje i odpowie na każde pytanie. Pompa to za drogi interes żeby ryzykować, tylko Podkowiński, Nadarzyn
Rekomendowane odpowiedzi