Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Ja na razie bez fury , stoi u mechanika - mały remoncik robie : -regeneracja pompy wtryskowej -regeneracja wtryskiwaczy -regeneracja turbo -przpływka -filtry i wszystkie płyny do wymiany może jeszcze coś wyjdzie w trakcie... A gdzie robisz regeneracje pompy wtrysków
Piterex Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Robie tutaj - http://www.dieseltechnika.pl/ podobno są dobrzy , ale to się okaże...
Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Ja to sie wybiore chyba tam gdzie Armistead, bo niewiem czy ta moja pompa nie klasyfikuje sie do roboty juz, ostatnimi czasy mam spalanie na poziomie 10l troche sobie podkopca i takie tam sporadyczne błędy raz na kwartał odnosnie układu paliwowego tyle że nie mam żadnych problemów z rozruchem itp
Armi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Robie tutaj - http://www.dieseltechnika.pl/ podobno są dobrzy , ale to się okaże... Też tak słyszałem, dodatkowo że są dosyć drodzy :gwizdanie: Kowi, przyznaj że pozazdrościłeś v max mojego SEDANA
Kowi87 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Robie tutaj - http://www.dieseltechnika.pl/ podobno są dobrzy , ale to się okaże... Też tak słyszałem, dodatkowo że są dosyć drodzy :gwizdanie: Kowi, przyznaj że pozazdrościłeś v max mojego SEDANA to też ale ostatnio naprawde nie usmiecha mi sie spalanie w moim potworku, zalałem za 100zł(4,58zł/l) w piatek wieczorem, skasowałem licznik i dzisiaj tankowałem za 50 ponownie, a zrobiłem 220km i na fisie pokazywało jeszcze 130km do zrobienia toszto smiech na sali jak bym benzyna jeździł , fakt faktem ze katalismy troche po obwodnicy no ale to jest DIESEL to nie powinno palić przy pałowaniu 15l
hanson1982 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 w diesetechnika głodek robi wszystko i polecał chłopaków sam dzwoniłem do nich ale ceny mają kosmiczne, no cóż za jakść trzeba zapłacić
Armi Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 w diesetechnika głodek robi wszystko i polecał chłopaków sam dzwoniłem do nich ale ceny mają kosmiczne, no cóż za jakść trzeba zapłacić U najlepszego speca w Polsce, jest duużo taniej :gwizdanie: Za jakość się płaci a nie przepłaca.
Piterex Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Wcale nie jest tak drogo , a tyle sprzętu - dosłownie do wszystkiego co mają to robi wrażenie. No i gość konkretny i widać , że wie co i jak - nie naciąga na niepotrzebne naprawy. No ale zobaczymy, w środę odbieram fure - może zdecyduje się jeszcze na jakiś program , żeby dodać troche kucy.
paput Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 Robie tutaj - http://www.dieseltechnika.pl/ podobno są dobrzy , ale to się okaże... Też tak słyszałem, dodatkowo że są dosyć drodzy :gwizdanie: Kowi, przyznaj że pozazdrościłeś v max mojego SEDANA to też ale ostatnio naprawde nie usmiecha mi sie spalanie w moim potworku, zalałem za 100zł(4,58zł/l) w piatek wieczorem, skasowałem licznik i dzisiaj tankowałem za 50 ponownie, a zrobiłem 220km i na fisie pokazywało jeszcze 130km do zrobienia toszto smiech na sali jak bym benzyna jeździł , fakt faktem ze katalismy troche po obwodnicy no ale to jest DIESEL to nie powinno palić przy pałowaniu 15l to spalanie masz nie powiem wysokie, za 100 zł po wyzerowaniu licznika zrobiłem ostatnio przy ostrej jeździe czasami 388 km :gwizdanie:
Sebek (-_-) Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Piterex to Ty dziś kolo 16:40 zasuwałeś Citroenem w tą ulewę z opola? Bo widywałem Cię przy nim
Piterex Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 To ja ( niezła była pompa ) , w końcu zostawiłem Citroena i odebrałem Audiczke od mechanika - samochód przeżywa drugą młodość...
Sebek (-_-) Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no ściana niezła była, nic nie odpuszczałeś
musti Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zapraszamy na VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska.Wszystkie informacje na temat zlotu znajdziecie tutaj ====> http://www.a4-klub.pl/smf/viii_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska-t137530.0.html
kamil1990_2006 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam!!! jak się łatwo zorientować to jestem nowy na ty forum ale spokojnie będę bardzo aktywny :gwizdanie:. Do rzeczy czy planujecie jakiś spocik albo coś w tym rodzaju w najbliższym czasie?? Bo jakoś się nie mogę doczytać jakiegoś konkretnego terminu ;(, bo gadacie o mechanikach, a skoro poruszyłem ten temat to powie mi ktoś kto w okolicach Opola Lub. wymieni mi rozrząd bez fuszerki?? Będę wdzięczny z info :wink4: :wink4:
Kowi87 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Siemka co do rozrządu spytaj sie sebka A jeśli chodzi o spot to najbliższy pewny będzie 25-27 czerwca w ułężu na MajVWce, tyle ze płatny(70zł) i wjazd za okazaniem rejstracji na stronie, ale ogólnie imprezka zapowiada sie fajnie będzie troche ludu od nas Spot w puławach nie ustalony bo nikt nie proponuje terminów :gwizdanie:
Armi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale jak uderzysz do Ryk to zawsze ktoś będzie
Kowi87 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale jak uderzysz do Ryk to zawsze ktoś będzie Adas gdzie ty robiłes przekładke amorów i czy zrobili Ci to od ręki czy musiałeś sie umawiać
Armi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale jak uderzysz do Ryk to zawsze ktoś będzie Adas gdzie ty robiłes przekładke amorów i czy zrobili Ci to od ręki czy musiałeś sie umawiać Musiałem się umawiać. Nie jedź tam - wiesz jak się moja przekładka skończyła. Centrum Auto-Części
Rekomendowane odpowiedzi