paput Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Pany!!!!!!!!!!!!!! co tu taka cisza?? każdy wakacjuje?? ta u mnie sesja trwa jeszcze ;( współczuję , wspieramy Cię, niech moc TDI będzie z Tobą trochę się wakacjuje a com?
GRYFI Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 witam serdecznie kolegów. Mam gorącą prośbę. Może jest ktoś z was z okolic Łukowa bo mam problem z moim S4 C4 i potrzebny mi jest silnik a tam stoi taka padlina z tym silnikiem, który chętnie bym sobie wyjął do mojej perełki :>. Jeśli ktoś da radę proszę o sprawdzenie stanu silnika (reszta mnie nie interere), czy nie kopci, czy równo pracuje itd. Najlepiej sprawdzić co się dzieje po długim hamowaniu silnikiem i dodaniu gazu- moja wtedy puszcza sporego dyma Z góry dziękuję za pomoc i pozdrowienia z Podbeskidzia http://otomoto.pl/audi-s4-s4-4-2-ben-lpg-280-km-C12349148.html
paput Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 Cysiek chyba kupił B6 i się nie chwali :gwizdanie:
cysiek Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 a no wkońcu kupiłem ale doczekac sie na zlot tu to jak na swieto jakies.jak zrobicie zlot to wpade
Tomeks Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 JEST JESZCZE 12 WOLNYCH MIEJSC NA ZLOT LETNI W JAROSŁAWCU LOTNISKO ZAŁATWIONE,NIE POZWÓL ŻEBY OMINĘŁA CIĘ TA IMPREZA http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=137530.0
paput Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 [quote name=Sebek () ] Pany kiedy robimy spota? Spota nie było "a long time ago" a rezasz coś Sebek?
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 dawac terminy, mój pażdzioch prawdopodbnie dzisiaj wyjedzie z naprawy :gwizdanie:
Sebek (-_-) Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 [quote name=Sebek () ] Pany kiedy robimy spota? Spota nie było "a long time ago" a rezasz coś Sebek? nic z tych rzeczy czysta seria dawac terminy, mój pażdzioch prawdopodbnie dzisiaj wyjedzie z naprawy :gwizdanie: może w piątek 13? :>
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wstępnie moze być, póki co nic nie wymyśliłem na ten dzień
Sebek (-_-) Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no to reszta niech się wypowie jeszcze, a godzina?
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 [quote name=Sebek () ] no to reszta niech się wypowie jeszcze, a godzina? jak juz im data spasuje to godzina bedzie ta co zwykle
Sebek (-_-) Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 i mi pasi :> Masz tą naklejkę jeszcze?
paput Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 [quote name=Sebek () ] i mi pasi :> Masz tą naklejkę jeszcze? mam, trzymam specjalnie dla Ciebie :gwizdanie:
Sebek (-_-) Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no to spoko, a ten spot to pod UM czy Tesco? bo w temacie że pod tesco a w 1 poście ze pod UM
paput Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 a nie wiem jak chceta, LRY ma bliżej pod Tesco nawet ostatnio armisteda spotkałem ale dziewczyna go odciągnęła :gwizdanie:
Sebek (-_-) Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no to jak będzie pewny spot to się miejsce i godzinę ustali
paput Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 [quote name=Sebek () ] no to jak będzie pewny spot to się miejsce i godzinę ustali
Rekomendowane odpowiedzi