cysiek Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 dywaniki sa nawet fachowe i maja na przodzie stepery.znalazłem tez jakis gorny zawias
kamil1990_2006 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 chłopaki mam do was 3 pytania 1. Jaki płyn do chłodnicy?? może być ten z Orlenu o wdzięcznej nazwie "Qal" 2. kupował ktoś z was płyn do spryskiwaczy z Orlenu?? moje pytanko odnośnie tego płynu brzmi... czy rozpuszcza syf na szybie i czy nie zamarza w zimie 3. ja spuścić stary płyn do spryskiwaczy ze zbiorniczka?? z góry dziękuje za odp..
..::chudy::.. Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Daj sobie spokoj z wynalazkami podjedz tam gdzie maja sprzedaż płynów itd i poproś o płyn oparty na koncentracie G20 - nawet masz tak napisane na zbiorniczku wyrównawczym. Starego syfu niestety nie zmyje, ratuje cie jedynie myjka lub szorowanko Najlepiej wypsikać w codziennej eksploatacji i będzie ok
hanson1982 Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 jak chcesz szybko sie pozbyć płynu to zdejmujesz wężyk, do butelki (lub w kretowisko) - i ogień .... chwilka i płynu nie ma [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 00:15_________________________________________________ shit, miałem nie mówić
musti Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM
kamil1990_2006 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 pany kiedy spotujemy? nareszcie się ktoś odezwał.... no właśnie kiedy
paput Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 pany kiedy spotujemy? nareszcie się ktoś odezwał.... no właśnie kiedy niedziela? sobota?
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 prawdopodobnie u nas w ten week w niedziele :gwizdanie: Hanson cos tam pisał dzisiaj miał podjechac skasowac inspekcje do mnie i nie przyjechał ja w sobote jade do wawy, wiec bede w godzinach popołudniowych, jak by ktos pytał o sobote :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 To niedziela w Rykach? no niech wypowie sie reszta jak im tam pasuje :gwizdanie: w tygodniu pewnie zlocik w kurowie u Solara będzie :gwizdanie:
paput Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 To niedziela w Rykach? no niech wypowie sie reszta jak im tam pasuje :gwizdanie: w tygodniu pewnie zlocik w kurowie u Solara będzie :gwizdanie: jakim Kurowie? mi pasi LRY[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 00:17_________________________________________________a Conti?
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 To niedziela w Rykach? no niech wypowie sie reszta jak im tam pasuje :gwizdanie: w tygodniu pewnie zlocik w kurowie u Solara będzie :gwizdanie: jakim Kurowie? mi pasi LRY[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 00:17_________________________________________________a Conti? póki co Conti nic nie wie, bo nic nie ustalone wiec nic pewnego, a kurów ten na trasie WWa-LBN, tam idą czarne interesy z wschodnimi forumowiczami
paput Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 To niedziela w Rykach? no niech wypowie sie reszta jak im tam pasuje :gwizdanie: w tygodniu pewnie zlocik w kurowie u Solara będzie :gwizdanie: jakim Kurowie? mi pasi LRY[br]Dopisany: 09 Wrzesień 2010, 00:17_________________________________________________a Conti? póki co Conti nic nie wie, bo nic nie ustalone wiec nic pewnego, a kurów ten na trasie WWa-LBN, tam idą czarne interesy z wschodnimi forumowiczami to ja tam mykam kiedy?
Kowi87 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 jeszcze nie wiem czekam na telefon narazie
paput Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 jeszcze nie wiem czekam na telefon narazie to czekamy na info łod kowiego
cysiek Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 no to i ja bym sie pokazał na jakims spocie
paput Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 no to i ja bym sie pokazał na jakims spocie no bo już najwyższy czas tyle deklaracji było :gwizdanie:
Sebek (-_-) Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 jak coś będzie w Puławach to i ja podjadę :gwizdanie:
paput Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 [quote name=Sebek () ] jak coś będzie w Puławach to i ja podjadę :gwizdanie: a jak w Kurowie?
Rekomendowane odpowiedzi