paput Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 A to miał byc spot w Rykach było rozreklamować na forum :gwizdanie: ja to w wawie w ten week byłem podobno miał być ale ludzie ze Stolycy nie są mile widziani w lubelskim bidulu :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 niestety nic nie było Solar Twoja fura namierzona w Jastkowie W spotkaniach na drodze czytaj
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Kamil znalazłes te opony zimowe bo chyba mam dwa komplety 15ek na zime ale niewiem jeszcze, jutro pojade do garażu przerzucic pare opon sprawdzic bo z 6 kompletów tam leży :gwizdanie:
paput Opublikowano 18 Października 2010 Autor Opublikowano 18 Października 2010 To jak z tym spotem? Sebek się obraził na mnie czy jak? :gwizdanie:
kamil1990_2006 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Kamil znalazłes te opony zimowe bo chyba mam dwa komplety 15ek na zime ale niewiem jeszcze, jutro pojade do garażu przerzucic pare opon sprawdzic bo z 6 kompletów tam leży :gwizdanie: Kowi zakupiłem już zimówki :gwizdanie: 4szt nówka funfel nie śmigane
paput Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 http://www.mmpulawy.pl/artykul/smiertelny-wypadek-w-kurowie-ciezarowka-zderzyla-sie-z-audi-221939.html kurna nie jeździmy więcej do Kurowa
Armi Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 http://www.mmpulawy.pl/artykul/smiertelny-wypadek-w-kurowie-ciezarowka-zderzyla-sie-z-audi-221939.html kurna nie jeździmy więcej do Kurowa Ciężarówka to nic, jak ostatnio jechałem od Żyrzyna w stronę Puław to na polanie napoczątku lasu widziałem STADO jeleni Wiem, że jelenie bo sarny nie mają poroży
Kowi87 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Kamil znalazłes te opony zimowe bo chyba mam dwa komplety 15ek na zime ale niewiem jeszcze, jutro pojade do garażu przerzucic pare opon sprawdzic bo z 6 kompletów tam leży :gwizdanie: Kowi zakupiłem już zimówki :gwizdanie: 4szt nówka funfel nie śmigane Ja jeszcze nie sprawdziłem nawet, ciezko ostatnio z czasem u mnie :gwizdanie: od piatku(bez soboty i niedzieli bo byłem na studiach nie swoim autem) zrobiłem do teraz 900km musze łolej kupić bo juz przekroczyłem 10tys od zmiany Pany zna ktos dobrego elektryka samochodowego i go naprawde poleca bo musze sprawdzic instalacje pompy do komputera, mam na to lekko ponad 2 tyg tylko
paput Opublikowano 19 Października 2010 Autor Opublikowano 19 Października 2010 hmmm elektryk jednego czaje robił kiedyś w salonie skody, a co z tą instalacją?
rafalekx Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Pany zna ktos dobrego elektryka samochodowego i go naprawde poleca bo musze sprawdzic instalacje pompy do komputera, mam na to lekko ponad 2 tyg tylko Kowi u mnie w okolicach pod LRA jest koleś podobno bardzo dobry, ja korzystałem z jego usług tylko raz i zrobił jak trzeba. Koleś ma super opinię w okolicy Jak chcesz postaram się jakiś numer do niego zdobyć czy coś.
Kowi87 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Pany zna ktos dobrego elektryka samochodowego i go naprawde poleca bo musze sprawdzic instalacje pompy do komputera, mam na to lekko ponad 2 tyg tylko Kowi u mnie w okolicach pod LRA jest koleś podobno bardzo dobry, ja korzystałem z jego usług tylko raz i zrobił jak trzeba. Koleś ma super opinię w okolicy Jak chcesz postaram się jakiś numer do niego zdobyć czy coś. Adres Panie adres ja pojade ja sie zapytam bo przez telefon to oni wszyscy są super kumaci i ogarniaja temat
rafalekx Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Adres Panie adres ja pojade ja sie zapytam bo przez telefon to oni wszyscy są super kumaci i ogarniaja temat konkretnie adresu Ci nie podam, ale mniej więcej wiem gdzie To jest w miejscowości Biała jak się jedzie z Radzynia do Łukowa/Siedlec. 1 km od Radzynia Na jutro postaram się dowiedzieć, a jak nie to może demoralizator będzie coś kojarzył Albo kogoś poleci. Masz do niego numer? Zadzwoń i zapytaj czy ten elektryk z Białej ogarnie temat. Demor może wiedzieć więcej na ten temat
Kowi87 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 Adres Panie adres ja pojade ja sie zapytam bo przez telefon to oni wszyscy są super kumaci i ogarniaja temat konkretnie adresu Ci nie podam, ale mniej więcej wiem gdzie To jest w miejscowości Biała jak się jedzie z Radzynia do Łukowa/Siedlec. 1 km od Radzynia Na jutro postaram się dowiedzieć, a jak nie to może demoralizator będzie coś kojarzył Albo kogoś poleci. Masz do niego numer? Zadzwoń i zapytaj czy ten elektryk z Białej ogarnie temat. Demor może wiedzieć więcej na ten temat Jeszcze nie dzwoniłem jutro będe myślał, musze sprawdzic sobie tylko wskazania temp na zimnym silniku, jeśłi będa takie same jaki temp otoczenia to raczej czujnik jest ok tylko łapie jakieś zwarcie sporadyczne, bo jak kiedys na strej pompie miałem j**niety czujnik to temp paliwa na rozgrznaym była -39zt, teraz chwile pogupiałem i pokazuje 37st i odziwo po dystansie 100km(gdzieś tam w wawie go kasowałem) nie ma błędu czujnika, jest tylko błąd ładowania aku ze za niskie
Piterex Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 hmmm elektryk jednego czaje robił kiedyś w salonie skody, a co z tą instalacją? Też słyszałem o nim , że jest bardzo dobry...
cysiek Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 hmmm elektryk jednego czaje robił kiedyś w salonie skody, a co z tą instalacją? Też słyszałem o nim , że jest bardzo dobry... nawet bardzo dobry ale leniwy.miałem okazje pracowac z Danielem w skodzie.panowie mam do sprzedania dwie opony 195/65 R15 Michelin Pilot z 4-5mm bieżnik cena 100zł
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 hmmm elektryk jednego czaje robił kiedyś w salonie skody, a co z tą instalacją? Też słyszałem o nim , że jest bardzo dobry... nawet bardzo dobry ale leniwy.miałem okazje pracowac z Danielem w skodzie.panowie mam do sprzedania dwie opony 195/65 R15 Michelin Pilot z 4-5mm bieżnik cena 100zł A wrazie czego mógłby ktos skombinować namiary na jego warsztat bo moze bym sie przejechał
paput Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 hmmm elektryk jednego czaje robił kiedyś w salonie skody, a co z tą instalacją? Też słyszałem o nim , że jest bardzo dobry... nawet bardzo dobry ale leniwy.miałem okazje pracowac z Danielem w skodzie.panowie mam do sprzedania dwie opony 195/65 R15 Michelin Pilot z 4-5mm bieżnik cena 100zł A wrazie czego mógłby ktos skombinować namiary na jego warsztat bo moze bym sie przejechał on ma warsztat obwoźny wszystko ma w Oplu
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 hmmm elektryk jednego czaje robił kiedyś w salonie skody, a co z tą instalacją? Też słyszałem o nim , że jest bardzo dobry... nawet bardzo dobry ale leniwy.miałem okazje pracowac z Danielem w skodzie.panowie mam do sprzedania dwie opony 195/65 R15 Michelin Pilot z 4-5mm bieżnik cena 100zł A wrazie czego mógłby ktos skombinować namiary na jego warsztat bo moze bym sie przejechał on ma warsztat obwoźny wszystko ma w Oplu aha, brzmi nie smacznie :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 15:46_________________________________________________Nie potrzeba komuś opon zimowych w dobrym stanie na stalówkach Mam 15ki z oponami continental wintercontact 195/65 przez 3 lata nie używane, bieżnik zdrowy jednakowy na każdej oponie, produkcja 2004r Za 600zł bym oddał
IREK-P Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 jakis dobry mechanik do audi Pulawy, okolice???? lub gdziekolwiek
paput Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 jakis dobry mechanik do audi Pulawy, okolice???? lub gdziekolwiek witamy , a co się stało?
Rekomendowane odpowiedzi