rafalekx Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 A wahaczy wymieniłem nie dwa a dwa razy cały komplet... A bo Ty komplety wymieniasz? Ja aż taki bogaty nie jestem A ile czasu miałeś/masz to auto? I ile km nim zrobiłeś?
Piterex Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 100 tys. - żal mi się z nim rozstawać ,ale ile można walić kasy w dziadka???
rafalekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 100 tys. - żal mi się z nim rozstawać ,ale ile można walić kasy w dziadka??? No to ja też zrobiłem 100 i zaczyna mi się nudzić Kasy dużo ze mnie nie zdarł, nie licząc moich wymysłów typu mody, dlatego mi go szkoda Ale i na niego przyjdzie pora... :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 100 tys. - żal mi się z nim rozstawać ,ale ile można walić kasy w dziadka??? No to ja też zrobiłem 100 i zaczyna mi się nudzić Kasy dużo ze mnie nie zdarł, nie licząc moich wymysłów typu mody, dlatego mi go szkoda Ale i na niego przyjdzie pora... :gwizdanie: nie grzesz pisząc mody :polew: ja bym to nazwał moooooodziki :polew:
rafalekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie grzesz pisząc mody :polew: ja bym to nazwał moooooodziki :polew: Kowiaczku moja lista jest dłuższa niż Twoja biorąc pod uwagę serię i rocznik Czyż nie? Twoje mody dotyczą głównie silnika co w przełożeniu na frajdę i odczucia z jazdy są podobne jak u mnie
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 nie grzesz pisząc mody :polew: ja bym to nazwał moooooodziki :polew: Kowiaczku moja lista jest dłuższa niż Twoja biorąc pod uwagę serię i rocznik Czyż nie? Twoje mody dotyczą głównie silnika co w przełożeniu na frajdę i odczucia z jazdy są podobne jak u mnie znowu grzeszysz pisząc to kliknij w podpis i zobacz jak mało zajmuja mody silnika :polew:
rafalekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 znowu grzeszysz pisząc to kliknij w podpis i zobacz jak mało zajmuja mody silnika :polew: Jeśli poza modami silnika, które ostatecznie dają taki sobie efekt masz na myśli mody związane z "napadem Lublinka" i poprawki po nim, do tego "polipoliftowe" klamki oraz to że nie mogłeś się na coś zdecydować 10 razy, to faktycznie lista dość długa
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 znowu grzeszysz pisząc to kliknij w podpis i zobacz jak mało zajmuja mody silnika :polew: Jeśli poza modami silnika, które ostatecznie dają taki sobie efekt masz na myśli mody związane z "napadem Lublinka" i poprawki po nim, do tego "polipoliftowe" klamki oraz to że nie mogłeś się na coś zdecydować 10 razy, to faktycznie lista dość długa to teraz śiądź wygodnie weź wode i przeczytaj jeszcze raz spryski to chyba pierwszy w lubelskim wyrezałem
rafalekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 to teraz śiądź wygodnie weź wode i przeczytaj jeszcze raz spryski to chyba pierwszy w lubelskim wyrezałem To Ty też siądź i wyczytaj u mnie co tam zmienione chociaż chyba wszystkiego nie wypisałem, bo uznałem że to nie ma sensu
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 to teraz śiądź wygodnie weź wode i przeczytaj jeszcze raz spryski to chyba pierwszy w lubelskim wyrezałem To Ty też siądź i wyczytaj u mnie co tam zmienione chociaż chyba wszystkiego nie wypisałem, bo uznałem że to nie ma sensu w sumie ja tez nie wspominałem o wymianie płynu do spryskiwaczy :polew:
rafalekx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 w sumie ja tez nie wspominałem o wymianie płynu do spryskiwaczy :polew: Za to o tym że wymyłeś podwozie ostatnio po tańcu na lodzie wspomniałeś
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 w sumie ja tez nie wspominałem o wymianie płynu do spryskiwaczy :polew: Za to o tym że wymyłeś podwozie ostatnio po tańcu na lodzie wspomniałeś bo sam bys temat poruuszył :polew:
Sebek (-_-) Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 To pany kiedy spot spot będzie jak założe gaz sam sobie wcześniej odpowiedziałeś
paput Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 [quote name=Sebek () ] To pany kiedy spot spot będzie jak założe gaz sam sobie wcześniej odpowiedziałeś łoj tam jak mi za benzin oddacie to przyjadę [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 20:07_________________________________________________najlepsze mam w książece napisane 2,4 w Quattro przy predkości do 80 km/h pali wg producenta 5,8 litra :polew:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 20:08_________________________________________________Kowi został zobligowany przez założyciela tematu do zorganizowania spota pod Tesco wraz z poczęstunkiem :naughty: Teraz tylko data
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Kórwaaa gdzie byliscie własnie wróciłem z tesco, sam byłem na spocie kooledzy :baseball: ojebalem jednego kuraka no bo po co wiecej jak każdy miał w pupie spota...
paput Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Kórwaaa gdzie byliscie własnie wróciłem z tesco, sam byłem na spocie kooledzy :baseball: ojebalem jednego kuraka no bo po co wiecej jak każdy miał w pupie spota... szybki jesteś :>[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 18:39_________________________________________________piterex kupujesz coś w końcu?
Piterex Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Jade w sobote obejrzeć to : http://allegro.pl/bmw320d-2002rok-po-lifcie-zobacz-warto-i1430740535.html
paput Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Jade w sobote obejrzeć to : http://allegro.pl/bmw320d-2002rok-po-lifcie-zobacz-warto-i1430740535.html widziałeś co ja kupiłęm?[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 20:57_________________________________________________a rozsprzedajesz audi?
Rekomendowane odpowiedzi