madziulla Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam wszystkich cieplutko, mam pytanko jakie wybrać łożysko na przednie koło do audi a4 kombi 1.9 tdi. Byłam w sklepie i sprzedawca powiedział, że spokojnie mogę kupić niemieckiej firmy Ruvill za 120 zł. A mój kumpel mechanik mówił coś o SKF za 160zł. Ja nie jestem zbyt oblatana w tym temacie, więc liczę na wasze wsparcie. a wy co byście wybrali? a może polecicie mi jakieś inne. Pozdrawiam.
przemo86 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 ja wybrałbym łożyska firmy SKF ta firma produkuje właśnie cześci m.in. do aso
bartek1605 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 tylko że w pudełku Ruvilla może być FAG, INA lub SKF
KluBB Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 SKF, wlasnie kupilem od TOM77 (tylko ze na tyl). Zapytaj go to da Ci dobra cene
Peterka Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam, Polecam SKF. Część brałem od TOM77. Super cena i ekspers dostawa. Pozdro
Frimuś Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 czyli niewarzne : FAG - SKF - INA - RUVILLE kazde z wyzej wymienionych jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi