wojtek1ww Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Moje autko, A4 98' technicznie w pełni oryginał, poza kołami, zmienionymi lampami przód i palonymi tył.
michu93 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Ładne autko, mimo że żółte. Ale te żółte są na wypasie Zmiany jakie wprowadziłęś na plus, choc tylne lampy lepiej wyglądałyby po II lifcie
pablo_9 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ciekawie się prezentuje w tym kolorze, lampy na przodzie super, tylne mi się nie podobają a jak we wnętrzu zapodaj foto...
Olaf Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 brak mi tu gleby a tak to wszystko ladnie:) kolor zółty nie jest zly
maja-m Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Super kolor gleba do tych alu i tylne lampy out bo jak dla mnie za ciemne do tego koloru wtedy autko będzie
wojciu0308 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kolorek malinka nie no sory cytrynka poka srodek zmien tylne lampki z II lifta
wojtek1ww Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 No kolor jest trochę nietypowy ale czarnych sporo srebrnych też a ten żółty jest dość "oczojebny" ma to swoje dobre strony mi się podoba. Auto mam 4 lata i jestem bardzo zadowolony myślałem o zmianie na B6 ale jakoś żal mi tego mojego żółtka, nie zostaje i tyle. A co do gleby to tak myślałem o tym i jest to w fazie realizacji, lampy tył takie były jak go kupiłem, zastanawiam się nad diodami albo ori po lifcie II. wnętrze jest w 100% oryginał, nie jestem zwolennikiem przeróbek wolę samochód nienaganny technicznie i ori.
michu93 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 lampki tylne diodowe te z wyglądu po II lifcie
Rekomendowane odpowiedzi