Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pług trochę za wcześnie:D...też niestety swój lekko urwałem i nie ma kiedy zobaczyć czy to ślizgi czy co...jest widoczna szpara między zderzakiem i błotnikiem. Pewnie będzie trzeba rozwiercić otwory ślizgów i podciągnąć slizg wyżej. A jak rozwiązałeś sprawę mococwania?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 169,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiesz okazalo sie ze gromadzenie gratow nieraz poplaca.

Mialem drugi kpl.zawieszenia w graciarni i co sie okazalo z mocowaniem innym niz to ktore bylo w moim avancie,malo tego okazalo sei ze pasuje P&P to gwintu i do zalozenia :decayed: Głupi ma szczescie.

---------- Post dopisany at 09:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:13 ----------

Poka swojego furaka 90 czy 110km lub more :wink:

Rownierz masz gwint?

Opublikowano

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-afn-czarnulka-skora-17-czeka-gwint-229820/

Mam nadzieje, że jeszcze jest 110:kox:

Na razie allroad...puma ma jakieś problemy z dostawą i jeszcze tydzień poczekam...ale jak będzie to się pochwale:D

Opublikowano
http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/b5-afn-czarnulka-skora-17-czeka-gwint-229820/

Mam nadzieje, że jeszcze jest 110:kox:

Na razie allroad...puma ma jakieś problemy z dostawą i jeszcze tydzień poczekam...ale jak będzie to się pochwale:D

Napewno 110 jak nie kilka kucy wiecej :wink:

A czyli bedzie gleba dopiero,fajnikutko.

Sluchaj jesli znasz jakis ziomkow z a4 b5 to pytaj sie o sprzeyny sportowe H&R bodajze -30 bo mam do sprzedania.

Opublikowano

Ktoś tam jeździ b5-tką...popytam:thumbup1:

A co do kucy to zobaczymy ile wypluje...jesień/zima jakiś programik:) Myślałem tez nad wycięciem kata.

Opublikowano

Oblookamy autka jak się w końcu przyszły piątek uda...oby:decayed:

Opublikowano

No wlasnie oby..ku..mac..w innych miastach sie spotykaja organizuja wypady itd..jest ogolnie fajnie a tu :facepalm:

Opublikowano

Trzeba zmobilizować ludzi od OK przes OST, OKR do OP. Ja jestem żeby w piątek skoczyć gdzieś, gdzie się da jakiegoś grilla rozpalić i posiedzieć chwile:)

Opublikowano

Rafaj to teraz pojechales :grin:

Mi sie marzy zorganizowac krotkiego spota a ty o grillu mowisz :wink:

Wiem jak jest nim=by oki piatek a tu nagle cos wypadnie i d*pa zbita

Opublikowano

Aaa bo ostatnio co chwile grill i troche przesiąknąłem tematem i mi sie udzieliło...krótka forma spota jak najbardziej...trzeba by sie poznać i może w (mam nadzieję) niedalekiej przyszłości w kilka autek przejechać się i przyjrzeć modelowym spotom u kolegów w gliwicach?:D

Opublikowano

Jak najbardziej.:decayed:

Opublikowano
zbierać się panowie bo w Opolskim nic się nie dzieje.:whistling:

narazie cisza w Opolu , ale jak był spot to było nas 2:)

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:58 ----------

osobiście też wole przyszły tydzień, bo jutro audi jedzie do lekarza i nie wiem jak długo tam postoi - najprawdopodobniej gotowy będzie na sobotnie popołudnie

A na co choruje?

wiesz co kilka rzeczy się pozbierało:

- ucieka mi gaz z klimy, znalazłem wyciek na łączeniu- chyba zimmering uszkodzony trzeba wymienic

- stop lewy - zarowka do wymiany

- rozkręcić i przeczyścić mechanizm wycieraczek (przod) bo lewdo już chodza po szybie

I dlatego mechaniorowi go zostawiasz,a samemu nie mozna ?? :kox:

z klima okazało się że jest chłodnica do wymiany i jakiś tam przewód od klimy, a pozostałe rzeczy przy okazji niech robią. Wychodzę z założenia że jak się na czymś nie znam to nie ruszam:)

Opublikowano

No no no... Za dużo to sie nie dzieje w naszej okolicy... :P

Opublikowano

ja działam na dwóch forach i z tamegobyło b.duzo zlotów itp. chociaż ostatnio jest spokojnie i nic się nie dzieje

Opublikowano

ja działam na dwóch forach i z tamegobyło b.duzo zlotów itp. chociaż ostatnio jest spokojnie i nic się nie dzieje

drugie forum to zapewne jakiś vag.u nas w nowym sączu nie potrzeba vaga samych a4 z forum jest koło 15.:naughty: będę w strzelacach zrobimy spontana ale dopiero w sierpniu.:facepalm:

Opublikowano

wydaje mi sie że taki boom forum był kilka lat temu, a teraz tak się ustabilzowało to wszystko. jak bedziesz w strzelcachto daj znac z Opola nie jest daleko.

Opublikowano

Z KK też:wink:

Opublikowano

wiem dawniej bywałem co dwa tygodnie teściów tam mam teraz będę w sierpniu bo teraz nie dam rady jechać syn mi się urodził i małego nie chcę ciągnąć tyle km.ale na pewno napisze jak będę jechał.

Opublikowano

prawie nic się nie dzieje :kwasny: