Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wzruszylem sie :sorry:

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 169,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dołączać sie do grupy spolecznosciowej grupa opolska,to później tam wrzucimy fotki... :)

Opublikowano

W końcu zaczyna się coś dziać

Opublikowano

Dzieje sie caly tydzien :grin:

Skwar burze i grad ba,zapomnialem dodac pioruny ktore napierdalaja w slup przed domem :facepalm: I co wcale nudno nie jest.

Opublikowano

Koleżanka z opola miała zdjęcie jak trzyma grad wielkości piłek golfowych:shock3:

Opublikowano

Ty wez mi nawet nie mow.

Niczegos sie tak nie boje jak gradobicia i zeby mi auto ojebalo dookola :facepalm:

Na cale szczescie wczoraj z kolega pokrylismy dach blacha w pomieszczeniu gospodarczym i na sam wiczor jakos z problemami ale udalo mi sie tam wcisnac miedzy rusztowania:kwasny: ba 15 minut puzniej jak jeb....gradem,fakt ze byly to ziarenka ale..!!

Opublikowano

Ją mam dobre ubezpieczenie,to sie gradu nie boję... :)

Opublikowano

w sumie bo gradzie to możesz budę wymienić hehe :wink:

Opublikowano

No nie moge,sa tacy ktorzy w gradobiciu widza zalety :facepalm:

Słabo mi :JC_fan:

Opublikowano

A ja w pracy mam klime:banan:

Opublikowano
A ja w pracy mam klime:banan:

Jesli moge spytac czym sie zajmujesz?

Klima dostep do forum :naughty:

Opublikowano

Siedzę w dziale handlu/produkcji w firmie produkującej narzędzia skrawające z węglika spiekanego

Opublikowano

za***iście :naughty:

ja aktualnie poszukuje pracy..

Opublikowano

W sumie to nie spodziewałem się. Byłem tu na wycieczce z rokiem z polibudy, aby poznać na własne oczy czym jest proces produkcyjny. Złożyłem podanie poczekałem z 3 miechy(byłem jeszcze na dziennych) i zadzwonili dokładnie w dzień urodzin, gdzie kolejny semestr(II stopnia) zaczął się tydzień przed telefonem :grin: Przy aktualnym rynku pracy grzechem byłoby odmówić...w lpaździerniku na polibude do opola na zaoczne...także będę przejazdem:naughty:

Opublikowano

To jedwabiscie gratuluje.

Opublikowano

Dzieki wielkie:drinks:

Opublikowano

i po spocie??:whistling:

Opublikowano

Panowie jak tam na spocie?

Niestety nie było mi dane się z Wami spotkać...powód prosty- stłuczka...

Jadę sobie relaksacyjnie(co by się za dużo owadów nie zatrzymało na rejestracji:grin:), a za mną jedzie passat, a za nim bus.

W pewnym momencie bus rozpoczął wyprzedzanie i w momencie jak był w połowie paska to kobieta nim kierująca nie zauważając go również zaczęła wyprzedzać. W efekcie na lewym pasie były 2 auta...przy skrajni bus i przy osi pasek. Bus ledwo, a by zaliczył rów więc zjechał do środka taranując nieco paska, a ten siłą rzeczy mnie...:thumbdown: Dziewczyna zapewne spojrzała we wsteczne lustro, a bus był w martwym punkcie to ona ogień...zamiast w tej sytuacji hamować to jej chłopak mówi, że dodawała gazu...

Szkody:

Bus: delikatnie wgnieciona przednia prawa ćwiartka(zaraz przy drzwiach)

Pasek: urwane lewe lusterko, przrysowane przednie+tylne drzwi z obu stron i lekko prawy fragment zderzaka

Moje audi: przerysowane przednie lewe nadkole i delikatnie 3 ramiona przedniej lewej felgi. Na zdjęciu felga brudna z opony paska(miał chyba felge 6J bo balon, że hej). Gdyby nie to byłoby po mojej feldze.

Skończyło się małymi uszkodzeniami, a mogło być nieciekawie- szczególnie dla kierowcy busa.

Przez całe zdarzenie, które było o 18:20 zaraz za tabliczką krapkowice i brakiem gotówki musiałem podjechać ze sprawcą do zawady i tam finalizować. Z miejsca zdarzenia wyjechaliśmy koło 19. Wracałem do krapkowic i stały dwie B6stki. To było gdzieś o 20. Odwiozłem gościa od busa na parking biedronki i chciałem podjechać się przywitać, ale koledzy się już zmyli:kwasny:

Jaki z tego morał? Patrz w lusterka i nie wsadzaj kobiety za kierownice paska:grin:

:hi:

Opublikowano

to pech ile zarobiłeś??