Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym golfem chyba twoj brat jezdzil bo do żeglugi chodził też nie?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 169,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no "wypozyczalem"mu go na tydzien, bo jak bylem w DE to i tak nikt nim nie jezdzil...

Opublikowano

byłem byłem ogólnie fajnie ale pogoda nie bardzo;/ było kilka fajnych audików ,a4 b5 które wygrało konkurs w Nysie na Vag-u na najnizsze auto:)

Opublikowano
byłem byłem ogólnie fajnie ale pogoda nie bardzo;/ było kilka fajnych audików ,a4 b5 które wygrało konkurs w Nysie na Vag-u na najnizsze auto:)

Ta wiem kto stalismy razem. Czesiu

Opublikowano

wygrał kolega z klubu Czesiu na najniższe auto zlotu:)

Opublikowano

witam, są organizowane jakieś spoty w rejonie kk?

Opublikowano

coś zaczyna się dziać w tym temacie.:wink:

Opublikowano

Cos sie dzieje skromnie ale...:decayed:

Opublikowano

dziś zacząłem rozrząd wymieniać więc jutro wieczorem możemy coś organizować:decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

Majkel, ramki są?:D Widziałem ciemno zielonego przedlifta z ramkami na sosnowej...to Ty?:wink:

Opublikowano
Majkel, ramki są?:D Widziałem ciemno zielonego przedlifta z ramkami na sosnowej...to Ty?:wink:

Nie ramek brak i kolega jezdzi fajna seria w b5 sedan,koloru srebrnego z czarnym kapciem. :grin:

Opublikowano

Proponuje zrobić spota w Niedzielę pod Mackeim, albo na Castoramie:))) Przyjadę Ja i Arek. Wczoraj też byliśmy o 22.

Opublikowano

jest plan na spota dzis ale niewiem.

spoko mozna zrobic spota ale w umowionym miejscu innym niz OPOLE

Ja bede z nysy kolega z prudnika jeszcze inny z KK itd. tak wiec by nik nie byl poszkodowany:wink:

Opublikowano

Nie ramek brak i kolega jezdzi fajna seria w b5 sedan,koloru srebrnego z czarnym kapciem. :grin:

Jeździ też srebrna na czarnych bixach? Z tyłu ledy:whistling: Może to i chyba motorownia 1.6.

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ----------

Proponuje zrobić spota w Niedzielę pod Mackeim, albo na Castoramie:))) Przyjadę Ja i Arek. Wczoraj też byliśmy o 22.

Szefcio rozumiem pod M lub casto w Kędzierzynie?...Teraz czekać chwilę to będziemy gości zapraszać na podziemny do nowej galerii:whistling: Sesyjki będą sie sypaaaaaać....:D

Opublikowano

Jeździ też srebrna na czarnych bixach? Z tyłu ledy:whistling: Może to i chyba motorownia 1.6.

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ----------

Szefcio rozumiem pod M lub casto w Kędzierzynie?...Teraz czekać chwilę to będziemy gości zapraszać na podziemny do nowej galerii:whistling: Sesyjki będą sie sypaaaaaać....:D

Nie..NIE..Nie..

Srebrna seria na przedliftowych lampach czarne klamki i alusy.

Opublikowano

dodam zdjęcia może dziś to zobaczycie;) ja jestem chętny na spota w KK,dajcie tylko wcześniej znać:)

Opublikowano

Oczywiście że KK:-))) w niedzielę o 18. Taka moja propozycja:D

Opublikowano

ok ja będę na 10000%:decayed:

Opublikowano

no to będzie nas 3 na bank:))) to gdzie Mc czy Casto