kris_91 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Kameleon Dlugomiłowice, Custom Garage Radlin.
Mati_23 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Elo panowie szukam boczkow tyl z roletkami, pod korbotronika ewentualnie moze przyc po ele szybki widzial ktos cos ?
Dawidosss_88 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Moja a4 poszlo w nowe rece ale niedaleko bo brat wzial A ja w trakcie szukania czegos nowego ale chyba bedzie smiglo
wampir Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Czy ktoś z Was kto bywa w Opolu ma zawieszenie 1BV lub 1BD albo w ogole ma S4 b6 i poswiecilbym 5min na porównanie zawieszenia?
majkel1993 Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 ja mam 1BV i mieszkam w opolu,nie ma problemu możemy się zgadać
mastapi Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Czy ktoś z Was kto bywa w Opolu ma zawieszenie 1BV lub 1BD albo w ogole ma S4 b6 i poswiecilbym 5min na porównanie zawieszenia? Napisz do mik-17 on posiada s4
kris_91 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Ktos widział gdzies B6 lub B7 w avancie na czesci bez relingow?
wampir Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Jutro jesteśmy ugadani z Majkelem1993 na porównanie zawiechy
mastapi Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Jutro jesteśmy ugadani z Majkelem1993 na porównanie zawiechy Gdzie i o której ustawka , wpadłbym jesli mozna
wampir Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 W super tajemnym miejscu czyli pobocze za wahadlem na oswiecimskiej ok 17:00 Mi nie będziesz przeszkadzal, chętnie zobaczę jak u Ciebie chodzi zawieszenie. Jakie masz?
mastapi Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) W super tajemnym miejscu czyli pobocze za wahadlem na oswiecimskiej ok 17:00 Mi nie będziesz przeszkadzal, chętnie zobaczę jak u Ciebie chodzi zawieszenie. Jakie masz? To jest gdzies koło Groszowic , bo nie kojarze? Jakis punkt charakterystyczny? Mam dokladany zawias 1 bv + stabilizatory s4 Dobra , juz znalazłem . Moze lepiej na tym duzym parkingu pod tym sklepem z pizzeria na metalchemie ? Edytowane 9 Maja 2015 przez mastapi
wampir Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 jedziesz z opola, mijasz stacje pkp Groszowice po lewej stronie ale jedziesz dalej az dojedziesz do wahadła z racji remontowanej drogi. Po lewej stronie będzie przystanek autobusowy i chyba nawet zatoczka. Tam mysle, ze będzie dobrze. Masz dokładnie taka zawieche jak ja chce u siebie zamontować o ile Zonie "spodoba się" twardość... Wyslij mi na PW swój nr tel
mastapi Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 jedziesz z opola, mijasz stacje pkp Groszowice po lewej stronie ale jedziesz dalej az dojedziesz do wahadła z racji remontowanej drogi. Po lewej stronie będzie przystanek autobusowy i chyba nawet zatoczka. Tam mysle, ze będzie dobrze. Masz dokładnie taka zawieche jak ja chce u siebie zamontować o ile Zonie "spodoba się" twardość... Wyslij mi na PW swój nr tel Jaki rozmiar felg masz w chwili obecnej ?
mastapi Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 7.5Jx17 ET35 z opona 215/50/17 Zawias 1ba ?
wampir Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Tak, w mojej sygnaturze masz link do opisu auta i zdjęć jak się prezentuje w stylu allroad
mastapi Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Tak, w mojej sygnaturze masz link do opisu auta i zdjęć jak się prezentuje w stylu allro Widzę ze jest dokładnie tak jak sadzilem że bedzie... Widze ze zaatakowłes najpierw w moc , ja natomiast odwrotnie zawias , heble , stabi .... Zobaczymy sie jutro to pokminimy na miejscu . Pomyslałes nad ta miejscówka co zaproponowałem ? Niw ma co robic patolni na jakiejs zatoczce , tam jest duzo miejsca i mozna spokojnie pogadac ....
majkel1993 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Ooo Piter to może ustawmy się w Opolu i polecimy razem bo ja średnio wiem jak tam jechać :P
Rekomendowane odpowiedzi