dawcav6 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 37 stron widze że coś tu sie ruszyło wreszcie mimo że mnie nie znacie witam jeszcze raz wszystkich:hi:
Cris Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 coś ruszyło w sobote spota robimy jakbyś był zainteresowany.
dawcav6 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 niestety jade teraz na wesele ale na pewno kiedyś zajade temat spotów nie jest mi obcy na pierwszym spocie w KK były dwa autka a teraz widze że sie kręci
dawcav6 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 to jest dziwne tych aut jest dużo w KK a tylko jedno widziałem z naklejką klubową (granatowe B5) nic po za tym ale jak tak dalej będzie to to z pewnością będe częściej widywał klubowe autka
Mati_23 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 to jest dziwne tych aut jest dużo w KK a tylko jedno widziałem z naklejką klubową (granatowe B5) nic po za tym ale jak tak dalej będzie to to z pewnością będe częściej widywał klubowe autka czyli mnie kolego widziałeś jeśli to było kombi staramy się działać
dawcav6 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 no to fajnie oby tak dalej ja mam B6 kombi czarne klubowe ramki i naklejka klubowa
SebaOp Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 w Leśnicy ,nie KK. ja zobacze jak sie wyrobie
Mati_23 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Leśnica koło k-k Łukasz wbijaj na bajerkę
Cris Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 nadal aktualne jak ktoś chcę ramki klubowe mogę przywieść
Frimuś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Leśnica koło k-k Łukasz wbijaj na bajerkę Kufa chętnie ale sie zobaczy. Pisze do Ciebie pw na FB
SebaOp Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Leśnica koło k-k Łukasz wbijaj na bajerkę Kufa chętnie ale sie zobaczy. Pisze do Ciebie pw na FB to czekam na maila:)
Frimuś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Sebus mogę i tobie wysłać choć to pisałem do Matiego
SebaOp Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Sebus mogę i tobie wysłać choć to pisałem do Matiego dawaj, chetnie poczytam:) o czym spiskujemy:)
Frimuś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Sebus mogę i tobie wysłać choć to pisałem do Matiego dawaj, chetnie poczytam:) o czym spiskujemy:) Myślałem ze przejmiesz inicjatywę
Rekomendowane odpowiedzi