Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kędzierzyn-Koźle i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do sierpnia jeszcze troche czasu nam zostało, ja mam urlop pod koniec sierpnia ale napewno coś sie zorganizuje:)

• Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie może w kędzierzynie jakiś zlot w końcu by się poznać :wink::naughty:

Opublikowano

Ja i moja padaczka się piszemy:hi:

Opublikowano

Lepije zapodac termin z wyyyyprzedzeniem aby wszystkim spasowalo,moze zrobmy spota miedzy kedziezynem a opolem ??

Opublikowano

to może w Krapkowicach na Orlenie przy rondzie. Termin teraz w piątek lub przyszły tydzień piątek wieczorem ok 18???? To tylko propozycja, jak macie inne to piszcie wybierzemy tą która będzie wszystkim pasowała

Opublikowano

dajmy wszystkim dzien na przemyslenie i spisujemy sie jutro.

Opublikowano

no i to mi się podoba :) ja generalnie jestem za następnym piątkiem :)

Opublikowano

Siema. ja jestem za tym piatkiem aby nie przeciagac, w sumie niewiadomo ile spotowac sie nie bedziemy :kox:

Ale jak nie pasi to przekladamy.

Opublikowano

osobiście też wole przyszły tydzień, bo jutro audi jedzie do lekarza i nie wiem jak długo tam postoi - najprawdopodobniej gotowy będzie na sobotnie popołudnie

Opublikowano
osobiście też wole przyszły tydzień, bo jutro audi jedzie do lekarza i nie wiem jak długo tam postoi - najprawdopodobniej gotowy będzie na sobotnie popołudnie

A na co choruje?

Opublikowano

Również jestem za przyszłym piątkiem...co prawda będę w piątek w opolu ale w grudzicach na strzelnicy:kox:

Opublikowano

A na co choruje?

wiesz co kilka rzeczy się pozbierało:

- ucieka mi gaz z klimy, znalazłem wyciek na łączeniu- chyba zimmering uszkodzony trzeba wymienic

- stop lewy - zarowka do wymiany

- rozkręcić i przeczyścić mechanizm wycieraczek (przod) bo lewdo już chodza po szybie

Opublikowano

zbierać się panowie bo w Opolskim nic się nie dzieje.:whistling:

Opublikowano

A na co choruje?

wiesz co kilka rzeczy się pozbierało:

- ucieka mi gaz z klimy, znalazłem wyciek na łączeniu- chyba zimmering uszkodzony trzeba wymienic

- stop lewy - zarowka do wymiany

- rozkręcić i przeczyścić mechanizm wycieraczek (przod) bo lewdo już chodza po szybie

I dlatego mechaniorowi go zostawiasz,a samemu nie mozna ?? :kox:

Opublikowano

Lukas udało Ci się rozpracować ten gwint SS?

Opublikowano

Tak,juz nawet wczoraj zdazlem zderzak upierdzielic :facepalm: