SebaOp Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 do sierpnia jeszcze troche czasu nam zostało, ja mam urlop pod koniec sierpnia ale napewno coś sie zorganizuje:)
Mati_23 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 panowie może w kędzierzynie jakiś zlot w końcu by się poznać
SebaOp Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 ciekawa propozycja, kto by się jeszcze pisał??
SebaOp Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 to trzeba spisać jakąś listę obecności i na spota
Frimuś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Lepije zapodac termin z wyyyyprzedzeniem aby wszystkim spasowalo,moze zrobmy spota miedzy kedziezynem a opolem ??
SebaOp Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 to może w Krapkowicach na Orlenie przy rondzie. Termin teraz w piątek lub przyszły tydzień piątek wieczorem ok 18???? To tylko propozycja, jak macie inne to piszcie wybierzemy tą która będzie wszystkim pasowała
Frimuś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 dajmy wszystkim dzien na przemyslenie i spisujemy sie jutro.
SebaOp Opublikowano 26 Czerwca 2012 Opublikowano 26 Czerwca 2012 ok to na jutro niech każdy przemyśli temat:)
Mati_23 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 no i to mi się podoba ja generalnie jestem za następnym piątkiem
Frimuś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Siema. ja jestem za tym piatkiem aby nie przeciagac, w sumie niewiadomo ile spotowac sie nie bedziemy Ale jak nie pasi to przekladamy.
SebaOp Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 osobiście też wole przyszły tydzień, bo jutro audi jedzie do lekarza i nie wiem jak długo tam postoi - najprawdopodobniej gotowy będzie na sobotnie popołudnie
Frimuś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 osobiście też wole przyszły tydzień, bo jutro audi jedzie do lekarza i nie wiem jak długo tam postoi - najprawdopodobniej gotowy będzie na sobotnie popołudnie A na co choruje?
Raf_kk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Również jestem za przyszłym piątkiem...co prawda będę w piątek w opolu ale w grudzicach na strzelnicy:kox:
SebaOp Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 osobiście też wole przyszły tydzień, bo jutro audi jedzie do lekarza i nie wiem jak długo tam postoi - najprawdopodobniej gotowy będzie na sobotnie popołudnie A na co choruje? wiesz co kilka rzeczy się pozbierało: - ucieka mi gaz z klimy, znalazłem wyciek na łączeniu- chyba zimmering uszkodzony trzeba wymienic - stop lewy - zarowka do wymiany - rozkręcić i przeczyścić mechanizm wycieraczek (przod) bo lewdo już chodza po szybie
Cris Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 zbierać się panowie bo w Opolskim nic się nie dzieje.
Frimuś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 osobiście też wole przyszły tydzień, bo jutro audi jedzie do lekarza i nie wiem jak długo tam postoi - najprawdopodobniej gotowy będzie na sobotnie popołudnie A na co choruje? wiesz co kilka rzeczy się pozbierało: - ucieka mi gaz z klimy, znalazłem wyciek na łączeniu- chyba zimmering uszkodzony trzeba wymienic - stop lewy - zarowka do wymiany - rozkręcić i przeczyścić mechanizm wycieraczek (przod) bo lewdo już chodza po szybie I dlatego mechaniorowi go zostawiasz,a samemu nie mozna ??
Raf_kk Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Lukas udało Ci się rozpracować ten gwint SS?
Frimuś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Tak,juz nawet wczoraj zdazlem zderzak upierdzielic
Rekomendowane odpowiedzi