Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bajk lansował się rano około 8-ej na Racławickiej .... nieżle wyglądają te dwie rury z tyłu :kox:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bajk lansował się rano około 8-ej na Racławickiej .... nieżle wyglądają te dwie rury z tyłu :kox:

:polew::tongue4:

Opublikowano

Twierdza Kłodzko, kolega z chromowymi wstawkami DKL :hi:

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika awanta widzianego ok. godz. 11 w Olsztynie. Zauważyłem tylko ramki klubowe.

Srebrny. ja poleciałem prosto on skręcił w prawo (nazw ulic nie znam).

Sorry zapomniałem o kolorze :confused4:

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika awanta widzianego ok. godz. 11 w Olsztynie. Zauważyłem tylko ramki klubowe.

kolor?

Opublikowano

dzisiaj w Piasecznie na wiadukcie chyba Dygu około14:00 , widziałeś mnie ????

ciemna parówa B5 z nakleją na prawej stronie tylnego zderzaka ze "motory sa wszędzie" :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Srebrne B6 sedan na klubowych rameczkach spotkane na Kleszczowej w Wawie godz 14:45 blaszki WPR 006*1 stałeś w koreczku leciałem z przeciwka i trąbiłem :hi:

Opublikowano

Może nie na drodze. Ale spotkałem dziś kolege w chyba srebrnym B5 na klubowych ramkach na meczu Pogoni Szczecin jak wyjezdzal z parkingu zreszta jak i ja :)

Pozdrowienia

Opublikowano

Czarne B7 avant na blaszkach WOS*** z klubiastymi ramkami, namierzone dziś ok 12 jak skręcało z Domaniewskiej w Niepodległości :cool1:

Opublikowano

Wustyle dzisaj na zjeździe z Poleczki w Wirażową około południa ????

jabłuszko na tylnej klapie , to Ty ????

no nie moge sobie przypomniec, czy w tamtym czasie bylem na wirazowej... ale japko + WZ XXXXX to ja :hi:[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 15:11_________________________________________________Sobota, ul. Marynarska, skret w lewo przed wiaduktem, strabilem delikatnie srebrnego avanta z ramkami klubowymi ze Szczecina - pozdrawiam :)

Opublikowano

ciemna parówa B5 z nakleją na prawej stronie tylnego zderzaka ze "motory sa wszędzie" :kox: :kox: :kox: :kox:

w sobotę około 14 to leciałem przez wilanów/czerniakowską i wisłostrade do centrum, widziałem tylko A4 z wlepa i ramka ale z AKP blachy WI

Piaseczna nie odwiedzałem...

czym jechałeś?? chyba nie swoja :>

Opublikowano

w sobotę około 14 to leciałem przez wilanów/czerniakowską i wisłostrade do centrum, widziałem tylko A4 z wlepa i ramka ale z AKP blachy WI

Piaseczna nie odwiedzałem...

czym jechałeś?? chyba nie swoja :>

to widocznie nie byłeś ty :wink4:

Opublikowano

dzisiaj ok 8 czarny avant B6 z rameczkami na polczynskiej, WF.....

Opublikowano

koło 13 na grójeckiej Ciemne B7 2,0 TDI na rejestracjach BI XXXX Pozdrawiam kierownika :hi:

Opublikowano

Dzisiaj (tzn. wczoraj) ok. 18:30-18:50 namierzyłem na Ostrobramskiej srebrnego avanta B5 (WM XXXXX) - naklejka (chyba wypukła) na klapie bagażnika po lewej stronie.

Chyba na spot leciał...

Pozdr. dla kierownika :>

Opublikowano

Kogo dzisiaj koło 14 widziałem przy skrzyżowaniu niepodległości/malczewskiego ? B6 - 1.8T pewnie (dwie rury)

Opublikowano

elmo814 widziany dzisiaj na Wspólnej :hi:

Opublikowano

Pozrowionka dla ciemnego avancika na Brodnickich blaszkach spotkanego na parkingu w Toruniu.Montowałem wtedy CB przy garażu .

Opublikowano

Wczoraj czarny avant b5 w lomiankach, chyba WK.... z rameczkami

Opublikowano

Dziś chwilę po północy na skrzyżowaniu Puławskiej i Poleczki widziany szary sedan B5 z ramkami klubowymi i ledowym podświetleniam blach WE*****. Machałem z fiata bravo, pasażer odmachnał :decayed: Pozdro pozdro :hi: