Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kamilos_zelo "obtrąbiony" i pozdrowiony dzisiaj po 19.00 :decayed:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z kim sie wczoraj spiknąłem na radiu i kto pozdrawiał audi klub ???? czarna B6 w avancie na dwójce w okolicy Kutna ????

Opublikowano

Dzis widzialem w Jaworznie kolo hali czarne b6 obklejone naklejkami klubu z kazdej strony kto taki i czemu nie jedzi na spoty :mysli:

Opublikowano

kto się wczoraj bujał (2xx) zielona b5 avant po obwodnicy Kielc :evil:

Opublikowano

dzisiaj (13 :tongue4:) skwer kosciuszki piękne b7 GPU 22TR na ramkach klubowych. mrógałem awaryjnymi ale bez odzewu. pozdrawiam kierowce

jeśli to było kombi to widziałem je raz na żabiance w gdańsku.. :)
Opublikowano

dzisiaj (13 :tongue4:) skwer kosciuszki piękne b7 GPU 22TR na ramkach klubowych. mrógałem awaryjnymi ale bez odzewu. pozdrawiam kierowce

jeśli to było kombi to widziałem je raz na żabiance w gdańsku.. :)

tak kombi ;p

Opublikowano

Wczoraj 15.06 ok. godz. 13.30 w Lublinie na rondzie, skręcające z al. Solidarności pod górę w ul. Lubomelską, a następnie w ul. Czechowską :) Czarne/ciemny granat, A4 w sedanie przedlift tablice LSW ramki klubowe :hi: Czlowieka nie znam :mysli: Mnie nie sposób było nie zauważyć bo z lewego pasa starannie objechałem wszystkich jadących na wprost pasem środkowym i na następnych światłach byłem pierwszy :gwizdanie: :decayed: Innego wyjścia nie miałem, żeby się załapać na zielonym wcześniej :rolleyes::naughty: Pozdrawiam!

Opublikowano

Mnie nie sposób było nie zauważyć bo z lewego pasa starannie objechałem wszystkich jadących na wprost pasem środkowym i na następnych światłach byłem pierwszy :gwizdanie: :decayed: Innego wyjścia nie miałem, żeby się załapać na zielonym wcześniej :rolleyes::naughty: Pozdrawiam!

pirat.. :polew:
Opublikowano

pirat.. :polew:

:no4: tam się tak jeździ... :dontknow: jak się ma czym :decayed::wstydliwy:

Opublikowano

Alvaro widziany dzisiaj ok. 10:15 w Malborku, pomykałem służbowym więc mnie nie widziałeś :wink4: Poznałem Cię po tym "ptaszku" w grillu :polew: Pozdro

Opublikowano

Dzis widzialem w Jaworznie kolo hali czarne b6 obklejone naklejkami klubu z kazdej strony kto taki i czemu nie jedzi na spoty :mysli:

kombi ? to Czester niedawno zmienił z B5 - jeździ na spoty do Gliwic, czasem do Katowic :hi:

Opublikowano

kombi ? to Czester niedawno zmienił z B5 - jeździ na spoty do Gliwic, czasem do Katowic :hi:

Kombi na SJ Miszka no to Pozdrowienia dla niego :hi:

Opublikowano

Ku***ja jestem codziennie na miescie krece sie po tym Lublinie i nikogo spotkac nie moge;/ chyba sie chowaja chlopaki przedemna :polew:

Opublikowano

Ku***ja jestem codziennie na miescie krece sie po tym Lublinie i nikogo spotkac nie moge;/ chyba sie chowaja chlopaki przedemna :polew:

A nie kręcisz się po WKZ? Ostatnio spotkałem b7 na WKZ z ramkami ale clubu z .eu na końcu. Popatrzyłem na ramki i nawet nie chciałem gadać :wink4:

Opublikowano

no po WKZ nie bardzo, zadko tam juz jestem:) o to jakis odmieniec musial byc bo w tym naszym malym miasteczku jest pare audi z naszymi naklejeczkami i co chwile ktos przybywa:) niedlugo jakies spoty trzeba bedzie zorganizowac :decayed::polew:

Opublikowano

Kombi na SJ Miszka no to Pozdrowienia dla niego :hi:

na SJ to nie Czester, myślałem, że Ci chodzi o takie duże naklejki na drzwiach

Opublikowano

A masz oznaczenia klubowe na aucie? :mysli: Ja dużo śmigam po Lublinie i nie widziałem B6 z jakimikolwiek oznaczeniami klubowymi (nie licząc prezesowego złomka :tongue4: ) :decayed: Jak coś wypatruj w najbliższy wtorek srebra w avancie B5 :gwizdanie:

Opublikowano

hehe no po tajniacku( czas to zmienic) to dlatego mnie nie widza zdaje sobie sprawe:) ale chodzi o to ze ja nikogo nie widze he :disgust:

Opublikowano

kurde mam tak samo, wypatruje w lbn jak glupi ramek lub naklejek przy kazdej a4 ale do tej pory to jeszcze nikogo nie spotkalem hhehe

Opublikowano

Zmija a ezc1 na spoty to nie wypada przyjechać? :tongue4: Zaglądajcie na temat lubelskich i mówcie kiedy chcecie spota robić to coś ogarniemy :) Poza tym przenieśmy tą rozmowę tam bo robi się OT :wink4: