Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z kim się dzisiaj ganiałem po Al.Jerozolimskich...? WPR - Grafitowy sedan B6 na niemałej alu + klubowe ramki

dsc01912tq.jpg

Srebrne B6 sedan na klubowych rameczkach spotkane na Kleszczowej w Wawie godz 14:45 blaszki WPR 006*1 stałeś w koreczku leciałem z przeciwka i trąbiłem hi

Paraf ja również nie wiem kto to a spotkaliśmy tego samego osobnika :wink4:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moze Kokos

Opublikowano

moze Kokos

nieee kokosa fura duuuużo niżej stoi i ma podwójny wydech

Opublikowano

A który Warszawiak ma naklejkę mr - motors na swoim avancie b5?

MRoger?

Opublikowano

Pozdrówka dla kierownika szarego sedana RT 20*** z klubowymi rameczkami i naklejką na klapie. Omigany światłami dziś około jedenastej w TBG na ul. Wyspiańskeigo. Skręcaliśmy sobie obaj w lewo na światłach, w kierunku Lidla.

Opublikowano

A ja dzisiaj zauważyłem że uczę się w tej samej szkole (bardziej pasowałoby "pierdolniku") co kolega carlos pozdrawiam

Opublikowano

Adamoo widziany dziś na Saskiej Kępie - siedziałem na tyle zielonej Octavi, machałem, przez okno się wychylałem :)

Opublikowano

Ciemne (chyba) b7 avant z nadgryzionym jabłuszkiem na klapie, lepą i ramkami widziane dziś ok 13 na Łopuszańskiej :) Próbowałem gonić ale za późno się ogarnąłem i mi się światło zmieniło na czerwone :/

Pozdrawiam kierownika :hi:

Opublikowano

Czarne B7 w sedanie spotkane pod Black&Red&White w Wawie na Jerozolimskich blaszki NMR 66E* :wink4: Pozdrawiam

Opublikowano

Czarne B7 w sedanie spotkane pod Black&Red&White w Wawie na Jerozolimskich blaszki NMR 66E* :wink4: Pozdrawiam

ba$ior

Opublikowano

He he.

Byłeś pierwszy.

Również pozdrawiam.

Dużo masz naklejek klubowych na aucie...:)

[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 17:10_________________________________________________

ba$ior

A "dlaczemu" opisujesz kto co i jak :) ??

Opublikowano

czarny avancik B5 ramki klubowe, tablice WWE ... widziany dziś Warszawa-Wawer-Żegańska, ok 11, krzyczałem na radyjku ale się nie odezwał, kto :?:

Opublikowano

ba$ior

A "dlaczemu" opisujesz kto co i jak :) ??

bo ja znaju Twoje auto, poza tym niewiele klubowych B7 jeździ po Wawie na blachach NMR :decayed:

Czarne B6 w Avancie na blachach WOT****, widziane dziś ok 10 jak wywijało na Czecha :naughty:

Pozdro dla kolegi

Opublikowano

Audi A4 B7 Avant (czarny), ładne alu, klubowe ramki. Blaszki WT

Widziany dziś na ul. Zwycięzców (Saska Kępa).

Wielkie PzDr dla Pana Kierownika

Opublikowano

bogi :mysli:

Opublikowano

Koledzy każdy wtorek Promenada ostatni poziom ale tam jest furek :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie dam rady ich wszystkich opisać :kox:

Opublikowano

lexpar widziany dzisiaj po 17 przy realu na jubilerskiej

uszanowanie :hi:

Opublikowano

Czarny sedanik z klubowymi rameczkami A4B7 NMR 66EK zaparkowany na Dw.Powiśle przy Al.Jerozolimskich przed 19:00

Szary avancik z klubowymi rameczkami zaparkowany przy ul.Smolna 38 ok.godz.14:40 numerki chyba WN.....

Pozdowionka :)

Opublikowano

Dzisiaj około południa 2 razy mijałem się w Kwidzynie z srebrnym/szarym sedanem B6 GMB 54**, kto to taki?

Pozdro dla Kierownika :):hi:

Opublikowano

Czarny sedanik z klubowymi rameczkami A4B7 NMR 66EK zaparkowany na Dw.Powiśle przy Al.Jerozolimskich przed 19:00

Szary avancik z klubowymi rameczkami zaparkowany przy ul.Smolna 38 ok.godz.14:40 numerki chyba WN.....

Pozdowionka :)

Proszę bez numerów rejestracyjnych :)

Pzdr