Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrawiam kolegę widzianego dziś w Konstantynowie Łódzkim na ul 1go Maja o godz 13,40.Ciemne b5 ESI

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 690,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnej B6 avant WU6434* spotkanego pod Wola park.

Trąbiłem ale nie zajarzyłeś chyba

Opublikowano

Dzis lekko po 6 rano na "7" przed Radomiem od strony Grójca wyprzedzałem granatowe B5 w sedanie z naklejką klubową "3D" na klapie i przednimi HID-ami bez mała co najmniej 12000k bo swieciły sie na niebiesko jak policyjne koguty :kox: pozdro.

Opublikowano

Przed chwila na gorczewskiej widziany kolega w b6 avant czarnym z ramkami na RKL. Trabilem niewiem czy kolega ogarnal. Pozdro

Opublikowano

rano 7:18 Pani blond w granatowym b5 kombi na blachach WL, klubowe ramki ul Waryńskiego przed skrzyżowaniem z Batorego

Opublikowano

Dziś po poludniu pod Maximusem widziany zaparkowany czarny avant s-line B7 na WY..... z klubową ramką.Pozdrawiam,ja stałem dalej bo obok nie było miejsca :-/

Opublikowano

Niebieski sedan B5 WPR chwilę temu na trasie Aleje Jerozolimskie-węzeł Salomea. Mrugalem ale chyba Kierownik nie widział. Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy srebrnego avanta b6,widzianego dziś na ulicy Zgierskiej o godz 20,15.Skręcił w Murarską

Opublikowano

Teraz granatowy avant B7 WN...F pod Blikle'm na Kabatach. Trumna i bagażnik dachowy. Pozdrawiam

Opublikowano
Dziś ok 16:00 stacja BP przy Toruńskiej widziane czarne B7 avant z klubowymi ramkami.Centralnie przejechales przede mną ;-) Pozdrawiam.

Miał wlepke na tylnej klapie dziecko w aucie i ładne fele?? :decayed:

Rejestracja WWL..... Szedlem przy stacji a kolega zawijał przy myjni Bp i podjechał pod odkurzacz...

Jak czarna felga + czarne lampy z tyłu to mogłem to być ja :wink:

Opublikowano

Bardzo możliwe,bo zacnie się prezentowało i całe czarne było.

Opublikowano
nie wiem czyje to auto,może ktoś kojarzy,przewija mi się po lublinie i nie mogę dopatrzeć właściciela a dowiedział bym się szczegółów o aucie,ciekawi mnie tylko czy właściciel jest w klubie

http://images65.fotosik.pl/873/df52704145cfc1b7m.jpg

też widziałem kolegę w Lublinie - ładnie się prezentuje - pozdr :hi:

Opublikowano

Ciemny sedan b6 GKA na ramkach mijany w Jasieniu k.Bytowa dziś 14.45 awaryjki poszły ;-)

Opublikowano

Pozdro dla kolegi spotkanego dzis w drodze do Wawy...bardzo ladna b6 na WA w wersji USA :D

Opublikowano
Pozdro dla kolegi spotkanego dzis w drodze do Wawy...bardzo ladna b6 na WA w wersji USA :D

Witam i również pozdrawiam:). Bobas mi strajkował po drodze strasznie, bo partyjkę na poboczu na Twojej szachownicy byśmy trzasneli:)

Opublikowano

Dzisiaj 7:40, skrzyżowanie S2 i al. Krakowskiej pas do skrętu w stronę Raszyna, czarny avant B7 tablice W.... chyba WY... rameczki klubowe. Przeleciałem obok prawym pasem i mrygnalem awaryjkami, VW B6 CC. Pozdr :wink:

Opublikowano

Witam i również pozdrawiam:). Bobas mi strajkował po drodze strasznie, bo partyjkę na poboczu na Twojej szachownicy byśmy trzasneli:)

:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

Moze bedzie jeszcze okazja :D

Opublikowano

mój piękny spotkał dziś b7 GTC 84RN coś przed 14 pozdrawia:wink:

Opublikowano
mój piękny spotkał dziś b7 GTC 84RN coś przed 14 pozdrawia:wink:

Czarne i szary zderzak??

Opublikowano

Dziś po 23 zaparkowany ciemny avant B6 na WG***** z klubowymi ramkami,przy salonie Ferrari-Rondo de Gaullea.Pozdr.