Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o 18 z haczykiem na trasie 7 w okolicach Płońska widziane B5 ciemny sedan blachy WPU. Kierownik co światła wysiadał i coś grzebał przy klapie ale i tak pozdrawiam:decayed: Jechałem VW polo 9n

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzisiaj o 16.50 w łodzi na ul.Nawrot widziane granatowe a4 b5 z ciemnymi szybami z tyłu nr EPA 8 dalej nie pamiętam. pozdrawiam

Opublikowano

Kolega napotkany o 14:30 w CH Wola Park w Warszawie.yja4e7a9.jpg

Opublikowano

Wczoraj o 21 przy Senatorskiej zaparkowane srebrne B6 WPR z ramkami. Pozdro dla Kierownika

Opublikowano

Jeśli srebrny avant na 15 calach obniżone to moje bo wtedy stało zaparkowane na senatorskiej pod pałacem prymasowskim dokładnie o tej godzinie.pozdrawiam

Opublikowano

Tak. Avant pod pałacem :-)

Opublikowano

DSC_0406.jpg

Dziś rano w Katowicach przy ul. Gallusa - na klubowych ramkach :wink:

Opublikowano
Do kogo należy granatowy avant B5 1.9 na WSE 11CV?Klubowa ramka z tyłu i wlepki:golf.pl,warszawa.

christopherek

Dzięki kolego.Widzialem jego fure na Kobielskiej.Ciekawe czy czasem nie pracujemy w tej samej firmie :D

autko mojej żony:-) ja mam sporo niższe ale jeśli Kobielska 5 to w tej samej firmie:-)

Opublikowano

dzisiaj w porcie łódź na parkingu około 15.10 obok mnie stało zielone b5 EZD FP z ramkami klubowymi. pozdrawiam

Opublikowano

Ciemne brazowe A4 B5 w sedanie z FMIC i BOVem na blachach WND widziane wczoraj ok 19 na stacji Bliska w Modlinie. Ktos kojarzy auto?

Opublikowano

Pozdro dla wariata w czarnym b7 na blaszkach GS w 3.0 tdi na pewno za ktorym gnalem ze slupska omrugany przy luzinie :wink: dzieki za za***ista jazde :grin:

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

W niedzielę w Janowie Lubelskim na przeciwko cukierni Audi A4 B7 Avant koloru ciemny granat (albo czarny) na tablicach RNI z klubowymi ramkami:hi:

Opublikowano

Pozdrowionka dla Kierowniczki z czarnej b6 LRA z ramkami widzianej na skrzyżowaniu koło Decathlonu w Lublinie:)

Opublikowano

Pozdrowionka dla Kierownika srebrnego sedana b6 LU....., przed 16-tą na skrzyżowaniu J.P. II / Roztocze skręcaliśmy w przeciwne strony :hi:

Opublikowano

pozdrowienia dla kolegi z A4 b7 czarnej z ciemnymi szybami i z klubowymi ramkami, stałem za tobą na skrzyżowaniu inżynierska - radwańska w Łodzi o godzinie 17.43 mrugałem długimi

Opublikowano

Okolo 20:30 widziane b6 avant czarne, z ramkami klubowymi i rejestracjami wd przy hali wola w warszawie. Pozdro :)

Opublikowano

po 12 czarne B8 widziane na autostradzie A2 w strone Poznania rejestracja DJE cos dalej

Opublikowano

czarny avant na czarnej stali, GKS, wlepa na tylnej klapie widziany dziś w czersku o 15.40 :wink:

Opublikowano

Pozdrowienia dla klubowicza którego mijałem na trasie W-wa - Siedlce w okolicach chyba dojazdu do autostrady od strony Wawy, czarny/ciemny sedanik? (już nie pamiętam) B6 Sline albo S4 body, w niedzielę około 16-17. Jechałeś od strony W-wy.

Opublikowano

pewno marcino87 :)