Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to byłem ja - słyszałem, że ktoś trąbi, ale nie ogarnąłem skąd :) pozdrawiam, hehe :)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dliwski stoisz za mna w korku przed rondem starzynskiego ;D wychylalem sie do tylu z bialego vw caddy z nalepą lecha z boku ;D na PZ

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Hehe siemanko :)

A tak sie zastanawiałem o co chodzi, zderzak mi wisi czy co ;)

Opublikowano

Teraz jagielonska w kierunku zoo czarmy avant b5 na LRA ALBO LRY z ramkami. Pozdrawiam.

Opublikowano

b8 lavagrau avant, z tyłu S-line. tablice CTR, w Lubiczu, skręcałeś/aś na Łysomice.. wcześniej, kilka tygodni temu, to auto widziałem w Bydgoszczy.

pozdrawiam od niebieskiego B6 cabrio ;)

hmmm powiedziałbym raczej phantom black bo oprócz mojego to na pewno nie ma tu klubowego CTR-a :P z tyłu s-line lift dodam :D no i boki też s-line :P jeszcze zderzaczek przód został do wyrezania :D

a w bydgoszczy napewno widziałeś mnie w środę :D:P

swoją drogą co mi się po Wiosce kręci :D

Opublikowano

Z daleka wyglądał jak lava ;) dziś też jechaliśmy obok siebie na Fordońskiej w kierunku centrum, koło Citroena.. jechałem odebrać a5tkę, czerwonym mx-5 mazdaspeed

Opublikowano

hehe to co nie trumbnął :D:P

no ja co środę latam na naradę na budowę ;)

Opublikowano

Wczoraj ~17.15 na Połczyńskiej w stronę centrum przez Lazurową - srebrny avant B6 na WRA z ramkami, wyprzedziłem + awaryjki, nie wiem czy kolega ogarnął. Pozdrawiam!

Opublikowano

po 18-stej w Mławie na OKM,granatowe a4b5 avant 1.8t na WPN XXXX z dużym fmicem,brak ramek,wlepek klubowych itp.

pozdro

Opublikowano

W piątek koło północy na S2 na wysokości węzła Konotopa B6 srebrne avant na numerach WG migneło mi awaryjnmi - też pozdrowiłem.

Opublikowano

W niedzielę ~18 w Al. Wyzwolenia (przed placem na rozdrożu) stał srebrny sedan B5 na WJ z ramkami - parkowałem na przeciwko, pozdrawiam!

Opublikowano

Dziś rano na ul. KEN /Bartoka - widziane niebieskie S4 (klubowe ramki) na blachach CRY.... - otrąbiony.

Opublikowano

Dziś rano na ul. KEN /Bartoka - widziane niebieskie S4 (klubowe ramki) na blachach CRY.... - otrąbiony.

Zauważyłem... machnąłem koledze :) pozdrawiam!!!

Opublikowano

W piątek koło północy na S2 na wysokości węzła Konotopa B6 srebrne avant na numerach WG migneło mi awaryjnmi - też pozdrowiłem.

Przemots, to ja :D Pozdro! :a4fan:

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pozdrowienia dla srebrnego audi a4 b6 na WM ramki klubowe widziane przed 8:00 przy sklepie później lecialo za mną na krajowej 17. Pozdrawiam

Edytowane przez Matt.

Opublikowano

Przed chwila czarny sedan b5 z ramkami na WB stoi zaparkowany przy gorczewskiej przy pkp koło. Pozdrawiam.

Opublikowano

Cóż, to znowu ja Olszak :-)

Opublikowano

Haha ;D jak jechalem widzialem tył pierwszy raz w sumie to nie moglem potwierdzic ze to ty ;) od przodu juz furka mi znana ;D w ogole spotykam ciebie tylko ;)

Przed chwilą widziane czarne s4 b6 avant z ramkami klubowymi na WZ na drodze z Sękocina do Janek.

Przed chwilą widziane czarne s4 b6 avant z ramkami klubowymi na WZ na drodze z Sękocina do Janak.

Opublikowano

Czarna B6 Avant na WPU przed chwilą na ul.modlinskiej. Pozdrawiam brodatego kolegę.

Opublikowano

Dziś około 12.45 w Gdańsku-Wrzeszczu na Grunwaldzkiej widziałem czarnego sedana B6, numery GD 63***, z forumową ramką. Pozdrawiam :)

Edytowane przez Gość