Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na Modlińskiej w Wa-wie ok 17 w kierunku Legionowa niebieskie A4 B5 avant WL z ramkami klubowymi 3d. Mrugnołem kierunkami ale kierownik chyba nie widział

Pozdro:-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez hutch1

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziś w Olsztynie czarny avant B6 blachy chyba CGR :)

Edytowane przez Zaleczeq

Opublikowano

Pozdro dla kierownika szarej (beżowej?) B6 w Avancie z klubowymi ramkami z rejestracją WF. Dziś na Ostrobramskiej w Warszawie ok. godz. 8.20 lekko Ci się spieszyło :wink4:

Pozdrawiam :) Ty chyba miałeś tablice Audi klub :) Podjechałem, spojrzałem się ale patrzyłeś chyba w drugą stronę :)

Opublikowano

W Pilicy (małopolskie) godzinę temu widziany niebieski avant b6 rej. SZA na klubowych ramkach :)

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika z czarnej b5 sedan 1.8 T na blachach LKR... parkowalem przez chwilę za tobą pod Plazą w Lublinie ok. godz 10 :)

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

Dzisiaj, czyli sobota, przed godziną, czyli koło 21 z minutami pod kinem w Janowie Lubelskim widziana A4 B6 avant koloru szarego nr. rej. LBL ..... z ramkami klubowymi

Opublikowano

Pozdrowienia dla właściciela czarnego A4 B5 w Avancie spotkanego w rewie. Rzuciła mi się w oczy po czarnym grillu z S4 ale jak zobaczyłem koła z lamborghini gallardo to padłem. Audi na tablicach GPU,nie wiem czy jest z forum ale jeśli tak to zarzućcie link proszę :D

Opublikowano

W Karwii b7 , rejestracja EPA , dom o nazwie ,, bliźniak" . Pozdro :)

Opublikowano

Pozdrawiam Pana z rs5 lub s5 biały kolor co tak gnal w stronę gdańska. To jest moc . Audi A4 B8 na norweskich blachach które wyprzedzales :D

Edytowane przez Kooga

Opublikowano

Pozdrowienia dla dwoch kolegów z B6 i B7 wczoraj pod Mc Donaldem w Kolbuszowej po godzinie 17.

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy niebieskiego b6 avant na WGR z ramkami klubowymi. Miniety przed chwila przy przejsciu dla pieszych w Baniosze :))

Edytowane przez kodzak0

Opublikowano

Jadąc spowrotem do Holi Na autobanie w niemczech na parkingu spotkałem (Porzuconą bynajmniej tak mi się wydaje bo była opuszczona) A4

Widac było że troszke jusz stoi w tym miejscu .

Troszkę szkoda jej .

Może to kogoś z forum :)

20150713_131351.jpg

20150713_125308.jpg

Edytowane przez strazak990

Opublikowano

zglosiobym to na policje moze komus auto zajumali i porzucili

Opublikowano
Ty chyba miałeś tablice Audi klub

Nasze ramki klubowe - tyle, że srebrne :wink4: I naklejkę z tyłu ;)

spojrzałem się ale patrzyłeś chyba w drugą stronę

Z Iskierką rozmawiałem :wink4::decayed: Zidentyfikowałem Twoją B6 dopiero jak ruszyłeś :wink:

Edytowane przez Suli

Opublikowano

Ustrzelony czarny ( chyba ) sedan w Poznaniu na ul. Lutyckiej, dzisiaj okolo 12 na blachach ZK xxxxx. Pozdrawiam kierownika :)

Opublikowano

zglosiobym to na policje moze komus auto zajumali i porzucili

Może i masz rację tylko jakoś o tym nie pomyślałem .

Z reguły widuje na parkingach pożucone / Rozwalone auta i to chyba tam normalne... więc nie przyszła mi myśl że może być kradziony ..

Opublikowano

Normalnie ubezpieczone ale 2.5 - może po prostu komuś skończył się silnik i zostawił.

EOT

Opublikowano

Pozdrowienia dla właściciela czarnej b7 kombi z ramkami klubowymi którą widziałem dzisiaj o 17:00 w łodzi na parkingu fit fabric przy ul. Piłsudskiego a kilinskiego

Edytowane przez xXPiotrekXx19

Opublikowano

Parking IKEA M1 o 19 białe B7 Avant ramki klubowe nr rej: RZE. Pozdrowienia dla kierownika :-)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dziś koło godz. 17:00 wpuściłem na Słomińskiego przy Parku Traugutta czarną A4 B6 Avant z ramkami klubowymi. Pozdrawiam kierowcę - strzelałem długimi, ale pewnie nie było widać :hi: