groszek27 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 A ty poczytałeś? Bo ostatnie rozmowy o cenach były w marcu to jaką masz pewność że ceny te same?
NYNA Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 No i cena tego grupowego była ustalana w marcu i obejmuje tych co się wtedy wpisali na listę a jaka będzie w następnym grupowym o ile wogóle będzie to już musisz się samego Witka pytać. Na ten grupowy lista jest zamknięta.
akjam Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 A ty poczytałeś? Bo ostatnie rozmowy o cenach były w marcu to jaką masz pewność że ceny te same? Kolego gdybyś przeczytał choć kilka pierwszych stron wiedziałbyś, że cena jest ustalona i lista zamknięta.
Maxito Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 A ty poczytałeś? Bo ostatnie rozmowy o cenach były w marcu to jaką masz pewność że ceny te same? Kolego gdybyś przeczytał choć kilka pierwszych stron wiedziałbyś, że cena jest ustalona i lista zamknięta. :oklaski: :oklaski: :oklaski: i wszystko w tym temacie ... :good:
pawko82 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Dobrze że się załapałem,bo bym czekał na następną turę w 2011.W przyszłości będę zmieniał samochód(może za dwa lata) i pewnie tdi i parę kucy by sie przydało więcej więc warto by było coś grzebnąć po promocji-PISZCIE MNIE NA NASTĘPNĄ TURĘ! pozdro dla niezdecydowanych
kileeer Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 Dobrze że się załapałem,bo bym czekał na następną turę w 2011.W przyszłości będę zmieniał samochód(może za dwa lata) i pewnie tdi i parę kucy by sie przydało więcej więc warto by było coś grzebnąć po promocji-PISZCIE MNIE NA NASTĘPNĄ TURĘ! pozdro dla niezdecydowanych Już się robi szefie. ktoś chętny na kolejną turę w 2012roku? :polew:
MAGIC87 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Kileer skres mnie z listy bo ja juz dawno po sofcie... od połowy marca
kileeer Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 Kileer skres mnie z listy bo ja juz dawno po sofcie... od połowy marca Robi się... :>
akjam Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Kileer skres mnie z listy bo ja juz dawno po sofcie... od połowy marca A coś się nie pochwalił?
slepy Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Dobrze że się załapałem,bo bym czekał na następną turę w 2011.W przyszłości będę zmieniał samochód(może za dwa lata) i pewnie tdi i parę kucy by sie przydało więcej więc warto by było coś grzebnąć po promocji-PISZCIE MNIE NA NASTĘPNĄ TURĘ! pozdro dla niezdecydowanych Już się robi szefie. ktoś chętny na kolejną turę w 2012roku? :polew: no jak bedą sie dalej tak ludzie z tej tury zbierać to nie wiem czy nie w 2013r
Maxito Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Kileer skres mnie z listy bo ja juz dawno po sofcie... od połowy marca A coś się nie pochwalił? akjam fotke sobie uaktualnij bo tych 16 to już nie masz
akjam Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Kileer skres mnie z listy bo ja juz dawno po sofcie... od połowy marca A coś się nie pochwalił? akjam fotke sobie uaktualnij bo tych 16 to już nie masz Mam uaktualnioną w profilu mojej furki. Dobrze że się załapałem,bo bym czekał na następną turę w 2011.W przyszłości będę zmieniał samochód(może za dwa lata) i pewnie tdi i parę kucy by sie przydało więcej więc warto by było coś grzebnąć po promocji-PISZCIE MNIE NA NASTĘPNĄ TURĘ! pozdro dla niezdecydowanych Już się robi szefie. ktoś chętny na kolejną turę w 2012roku? :polew: no jak bedą sie dalej tak ludzie z tej tury zbierać to nie wiem czy nie w 2013r :polew:
akjam Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 nie ma śmiacia No! A tak na serio to się teraz znowu coś ruszyło. Widzę jakieś nowe terminy.
slepy Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 No patrząc po liście na pierwszej stronie to zostało 20 z 48 osób :gwizdanie: Od 2 Lutego
akjam Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 No patrząc po liście na pierwszej stronie to zostało 20 z 48 osób :gwizdanie: Od 2 Lutego :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Kileer skres mnie z listy bo ja juz dawno po sofcie... od połowy marca tongue4good A coś się nie pochwalił? wink4 bo nie ma czym
dizell Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Dobrze że się załapałem,bo bym czekał na następną turę w 2011.W przyszłości będę zmieniał samochód(może za dwa lata) i pewnie tdi i parę kucy by sie przydało więcej więc warto by było coś grzebnąć po promocji-PISZCIE MNIE NA NASTĘPNĄ TURĘ! pozdro dla niezdecydowanych Już się robi szefie. ktoś chętny na kolejną turę w 2012roku? :polew: Zapisz i mnie na kolejną turę 2012 jak nie zdążę zmienić auta , to się miejscówkę w kolejce odsprzeda
pawko82 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 Dobrze że się załapałem,bo bym czekał na następną turę w 2011.W przyszłości będę zmieniał samochód(może za dwa lata) i pewnie tdi i parę kucy by sie przydało więcej więc warto by było coś grzebnąć po promocji-PISZCIE MNIE NA NASTĘPNĄ TURĘ! pozdro dla niezdecydowanych Już się robi szefie. ktoś chętny na kolejną turę w 2012roku? :polew: Zapisz i mnie na kolejną turę 2012 jak nie zdążę zmienić auta , to się miejscówkę w kolejce odsprzeda Lepsze jak lokata na dwa lata i zero wkładu własnego wystarczy tylko zaklepać miejsce a inni niech czekają
Stichy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nie wiem w czym problem - nikt z organizatorow nie podal terminu w jakim nalezy sie zmiescic, a za te 300 zaoszczedzone mam zbiornik paliwa i na lizaka dla malego
Rekomendowane odpowiedzi