Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sylwek a kiedy się wybierasz? ja dziś cisnę do Whitestok-u, a z środy na czwartek obieram kurs na 3-City :naughty:

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja pomykam 17 lipca. :)

Opublikowano
  • Autor

Filip czemu usunąłeś główny post? Usunąłeś główne zdjęcie itd.. a ja nie mam chyba nic nigdzie zapisane :bicz:

Opublikowano

miałem usunąć tylko kawałek ale się rozpędziłem :bag:

Opublikowano

oj nie ładnie Panie moderatorze naszego wątku :gwizdanie:

Opublikowano

kramek mlody,zderzka byl na sete malowany przód i po sofcie ona jest tyle wiem.Moge sie dowiedziec wiecej jak ktos bedzie by chciał.pzdr

Opublikowano

kramek mlody

nie znam osobnika :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

Sylwek jak będziesz jechał na Gdańsk to uważaj na policję, sporo sie kreci :gwizdanie: jechali za mna alfą chyba z 20km czekali aż w końcu się zapomnę i w końcu się rozpędzę :polew:

Opublikowano

Sylwek jak będziesz jechał na Gdańsk to uważaj na policję, sporo sie kreci :gwizdanie: jechali za mna alfą chyba z 20km czekali aż w końcu się zapomnę i w końcu się rozpędzę :polew:

ja w piątek pojechałem do Olsztyna, wczoraj powrót, też sporo policji na trasie chyba z racji wakacji :gwizdanie:

Opublikowano

Dzięki za cynę. :)

W takim razie jadę na ori sofcie bo na chipie jeszcze się zapomnę. :wink4::polew:

Rozumiem, że trasa którą poleciłeś jak najbardziej jest oki, nie rozgrzebali jej drogowcy.

Opublikowano

A jak ścieżka na Białystok ? :) Dziś zrobiłem hamulce w Suwałkach i za jakieś 1,5-2h będę śmigał tamtędy, po drodze tylko do Plazy jeszcze zajadę na jakieś amu.

Opublikowano

A jak ścieżka na Białystok ? :) Dziś zrobiłem hamulce w Suwałkach i za jakieś 1,5-2h będę śmigał tamtędy, po drodze tylko do Plazy jeszcze zajadę na jakieś amu.

o sytuację z ostatniej chwili pytaj na CB RADIO :tongue4:

Opublikowano

CB - to standardzik, ale ostatnio byłą "cisza w eterze" lub mówili że czysto, a dla gościa przede mną się nerw włączył i trochę przybiadolił na CB bo zobaczył że była pełna puszka - co prawda nie błysnęło, ani mu ani mi (+~"pare" km/h).

A co tu gania - też jakieś alfy ? vectry ? Dawno nie jeździłem w te rejony.

Opublikowano

Vectra w kolorze szarym najczęściej na numerach BIA GF40 z wideorejestratorem i oznakowane alfy :wink4: innych w okolicach BAU nie widziałem :gwizdanie: z BS też pewnie coś jest tak samo jak od strony BI :mysli:

Opublikowano

Bliżej Białegostoku uważaj na czarną Insignię, tablice jakieś pod suwalskie podobno. Jak na ogonie będzie Tobie siedział żółty Seat to też mogą być miśki. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za cynę. :)

W takim razie jadę na ori sofcie bo na chipie jeszcze się zapomnę. :wink4::polew:

Rozumiem, że trasa którą poleciłeś jak najbardziej jest oki, nie rozgrzebali jej drogowcy.

nie nie jest ok :) jest kawałek z ostrymi dziurami gdzie szybciej niż 40-50 nie ma co jechać ale tak to ładnie się leci :) w miejscowości Rogóż stoi radar a tak to w reszcie wiosek raczej nie ma :) no i w Dobrym Mieście jest z tego co kojarzę :)
Opublikowano

Żółty seat to swego czasu ganiał po Białymstoku - ale wtedy natrzepali mandatów :)

Może to ten sam: http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101022/BIALYSTOK/585992800 ?

A insygni nie widziałem - za to w stronę Augustowa jakby ktoś jechał to 2 pełne puszki - 2ga w Korycinie (na dole, na zakręcie) i 2ga w Suchowoli (jak się zjeżdża z górki - kilkaset metrów przed rondem) - może to już stałe ich miejsca, bo w piątek jak jechałem do Suwałk to też były pełne.

Miśki mieli stać na 2-pasmówce przed Białymstokiem - ale ostro padało, więc pewnie z tego powodu się zwinęli.

Nastałem się za to na mijance za Suchowolą - ~30min (sic!), a od strony Białego kilka sztuk aut. Skopana sygnalizacja - powinni to jakoś inaczej ustawić - z tego co mówili na CB to w poniedziałki zawsze się stoi od strony Augustowa, a przed weekendem to od strony Białego (w piątek stałem ~15min).

Opublikowano

Sylwek, ja wczoraj wróciłem z 3miasta, jechałem Giżycko-Kętrzyn-Reszel-Bisztynek- Lidzbark Warm. -Pasłęk - Gdańsk, trasa nawet ok, miejscami trochę wyboista, trochę połatana, ale idzie przeżyć nie spiesząc się w 4 godz. z haczykiem ( jazda tak do 100) zajedziesz spokojnie na miejsce :good: do tego w jedną i drugą stronę zero policji czy opli, seatów, oznakowanych alf i grom wie czego tam jeszcze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:bry:

chłopy ma ktoś jakiegoś fachowca od webasto? trzeba ojcu zrobić w sharanie.. obiło mi sie o uszy że często przepalaja sie tam jakieś świece.. zajechaliśmy do firmy na bakałarzewskiej i ojciec powiedział co i jak to rzucili z sufitu kwotę 700-800.. moim zdaniem mogą być walnięte świece a oni może chcą przyciąć w uja..