johnybravo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam! Jakiegoś spontona można by zrobić. Oczywiście standardowo w Plazie bo na zewnątrz przy tych temp. to trochę hardcor. Sylwestrze jak naj bardziej
marcinos80 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam! Jakiegoś spontona można by zrobić. Oczywiście standardowo w Plazie bo na zewnątrz przy tych temp. to trochę hardcor. tylko nie w piatek [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 21:31_________________________________________________Żyjecie
joker-lukasz Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 23:51_________________________________________________ ludzie co z Wami? zyjecie?
filip1001 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 ja umarłem -29 stopni daje w kość a jak Wy się miewacie ?
sylwiasty Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 ja umarłem -29 stopni daje w kość a jak Wy się miewacie ? Ostro. Jak jechałem przed 7 do pracy to w SUW było -25*C.
johnybravo Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 jak wasze furki radzą w te mrozy ? mój tedei nie zawiódł mnie jeszcze chłopy kiedy jakiś spontanik co?
Lo-buz Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Wczoraj jak wracalem po 23 to bylo -24*C . Oczekuje juz cieplejszych dni i umycia samochodu . A tak to pale i jade, czasem zapika mi slaby aku, ale to jak postoii na mrozie dosc sporo czasu jakies 8 godzin.
filip1001 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Ja umyłem parcha we czwartek przed południem na myjni przy statoilu w SUW, bo już nie wytrzymałem. Było -5,5 także jeszcze nie najgorzej. Odpala zawsze za pierwszym przekręceniem niezależnie od temperatury, ale przy tych skrajnych mrozach ewidentnie i zauważalnie dłużej się nagrzewa. Ostatnio zanim dojechałem z BAU do BS nie był jeszcze dogrzany
joker-lukasz Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Opublikowano 11 Lutego 2012 u mnie aku i rozrusznik na wyczerpaniu ale jeszcze mój dziadek mnie nie zawiódł mieszkamy przy samej rzece to jak na początku odpalę w duży mróz to przez 5 sekund tak podskakuje ze się boje czy do rzeki nie wskoczy Co do norweskich mrozów to są one mniejsze niż w Polsce może ze 2 dni było po -15 w dzień ale tak to ciągle w okolicach -5 w dzień, w nocy jest niewiele gorzej Filip co do nagrzewania diesla to mnie już szlak trafia, jeżdżę 2 razy w tyg do Oslo na uczelnię po 60km w jedna stronę to nogi mi zamarzają, jak ustawię nawiew na nogi to od razu szyby parują.. jak na same szyby to nogi zamarzają.. wydaje mi się że tak nie powinno być.. może u mnie za dużo wilgoci w samochodzie albo jakieś filtry kabinowe czy wloty powietrza mam pozapychane będzie cieplej to muszę wziąć się za to :gwizdanie: Wczoraj byłem na myjce i się zastanawiam czy uda mi się drzwi otworzyć i dostać się do srodka o tylnej klapie to nawet nie marzę bo zawsze przymarza
filip1001 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Przez te mrozy odcięło Wam internet czy jak , że tu taka cisza ? Może w sobotę jakiś sponton ? W Plazie ? A może pod TESCO jakby dobra pogoda była ?
karolasterka Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Przez te mrozy odcięło Wam internet czy jak , że tu taka cisza ? Może w sobotę jakiś sponton ? W Plazie ? A może pod TESCO jakby dobra pogoda była ? może nie sobota a np. piątek? sobota to ostatki więc....
Kasjan Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 ja w piątek i poniedziałek jak najbardziej!!! Weekend odpada: szkoła
sylwiasty Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Wygląda na to, że większości pasuje piątek więc robimy jutro. Teraz tylko na którą godzinę się ustawiamy? Na 18:00? Robimy w Plazie bo pod Tesco pewnie będzie zimno. Filip - dasz radę jutro?
Rekomendowane odpowiedzi