Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieskromnie powiem, że spot udany, bo i ja niespodziewanie wpadłem :grin:

My (ja, Kasjan, karolasterka, zadymiacz, gwerty) z pod Tesco wyjechaliśmy przed 21, więc troszkę się zeszło :wink: Zapomniałem wspomnieć, że tydzień temu objechałem chyba z 5 Suwalskich komisów w poszukiwaniu transportera, ale tylko same parchy były...

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Stała ekipka :)

Opublikowano

Halo halo żyjecie ??!!

nowy kawał po meczu Polski z Grecją:

- Witaj Franek, co u Ciebie ?

-A ciągle bez zmian...

:grin:

Opublikowano

Jaki obsatawiacie wynik meczu Polska-Rosja?Zobaczymy kto bedzie bliżej typowanego wyniku.....

Opublikowano
Jaki obsatawiacie wynik meczu Polska-Rosja?Zobaczymy kto bedzie bliżej typowanego wyniku.....
Ja obstawię na 2:1 dla naszych. Wam też się forum wysypuje? Od kilku dni jak klikam na link z powiadomienia w mailu to zamiast otwierać stronę z logowaniem to wchodzi na forum i informuje, że niczego nie mogę zobaczyć bo nie jestem zalogowany. Emotek też nie mogę dodać. Masakra. Filip - Ty masz dostęp do VIP roomu więc poinformuj kogo trzeba, że coś nie halo z forum.
Opublikowano

Obstawiam na 1-1 < najgorszy scenariusz 4-1 dal Rosjan.U mnie forum ok nic sie nie krzaczy,sylwek jak czujnik?

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ----------

iiii 1-1 POLSKAAAAAAAAA

Opublikowano
Obstawiam na 1-1 < najgorszy scenariusz 4-1 dal Rosjan.U mnie forum ok nic sie nie krzaczy,sylwek jak czujnik?

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:34 ----------

iiii 1-1 POLSKAAAAAAAAA

Nadal jesteśmy w grze. :banan: Była szansa ograć Rosjan. W naszej grupie żadna drużyna nie jest pewna wyjścia z grupy. W sobotę wszystkie drużyny zagrają o wszystko. Będzie ciekawie.

Czujnika jeszcze nie zmieniałem, dzisiaj ciekawe mecze więc dopiero jutro zmienię bo mam wolny dzionek.

Opublikowano

U mnie raczej z forum tez wszystko ok, nic nie pokojacego nie widze. Ja z modów pomalowałem zaciski na czerwono.. i szybciej teraz jezdzi ;) . Teraz Tylko oponki na tyl kupic i jednak montaz gazu mnie czeka.. Znajomy montowal w A3 1.8T i sobie chwali..

Opublikowano
... jednak montaz gazu mnie czeka.. Znajomy montowal w A3 1.8T i sobie chwali..

Słuszna decyzja, tylko nie oszczędzaj na instalacji to później nie będziesz narzekał. Dobry zestaw to podstawa niezawodnego działania.

Opublikowano

Byłem u jednego gazownika i wspominal aby napierw sprawdzic stan silnika czy sie oplaca montowac.. tylko nie pamietam co on mowil aby sprawdzic... jakas komore spalania ? i ze jeden tylko z mechanikow u mnie to ma w miescie. Jest sens ? Cos kolo 3 tys zł mnie czeka na instalacje gazu. Znajomy w swojej A3 zakladal i jak jezdzilem to nie czuc nawet jakiegos chyba spadku mocy, no a spalanie minimalnie wieksze ale napewno tansze :wink:

Opublikowano
Byłem u jednego gazownika i wspominal aby napierw sprawdzic stan silnika czy sie oplaca montowac.. tylko nie pamietam co on mowil aby sprawdzic... jakas komore spalania ? i ze jeden tylko z mechanikow u mnie to ma w miescie. Jest sens ? Cos kolo 3 tys zł mnie czeka na instalacje gazu. Znajomy w swojej A3 zakladal i jak jezdzilem to nie czuc nawet jakiegos chyba spadku mocy, no a spalanie minimalnie wieksze ale napewno tansze :wink:

Odpuść sobie tego gazownika.:wink: Jak coś to polecam Kopiczkę w Augustowie. Mają w ofercie LR Omegas'a ale to wydatek ok. 3500-4000 (taki zestaw siedzi u mnie). Montują też Stag'a z wtryskami Hana, ile za taki zestaw to nie wiem, musisz zapytać. Mam też kumpla w Suwałkach, który zajmuje się montażem hobbystycznie - mogę dać Ci namiar na niego.

Polecam forum LPG FORUM, INSTALACJA LPG - AUTOGAZ, STAG 200 300 KME SILVER GOLD SEC VALTEK MAGIC JET LPGTECH PROBLEMY BLAD SILNIKA

Sporo osób poleca sterownik Tech - dobry przy zapętlonej benzynie a na tym mocnym programie na pewno masz zapętlone wtryski benzynowe.

Opublikowano
  • Autor

Witam chłopaki :)

jak tam weekend mija? Jak u Was pogoda?

trzymamy jutro kciuki za naszych!! po tym co ostatnio pokazują, ten awans im się należy :)

Opublikowano
witam chłopaki :)

jak tam weekend mija? Jak u was pogoda?

Trzymamy jutro kciuki za naszych!! Po tym co ostatnio pokazują, ten awans im się należy :)

Polskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa GOLAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

Obstawiam 2-1 dla nas.....

Opublikowano

Ja typuję 3:1 dla naszych! Trzeci mecz zawsze gramy super!:decayed:

Panowie! Jest na sprzedaż tłumik końcowy oryginalny Remus z A4/B5, dwie końcówki, stan bdb, nierdzewka. Tłumik jest z ośki i do mnie niestety nie pasuje. Zdemontowany z 1.9 TDI po lifcie, wygląd i mocowania jak w oryginalnym tłumiku, do benzyny też będzie pasował. Fotki wkleję jutro lub mogę wysłać mms'em. Cena - powiedzmy 300 PLN'ów ale jest z czego zrzucić.:wink::decayed:

Miałem kombinować i wstawiać do siebie ale za dużo rzeźbienia przy Quattro a i tak nie wiadomo, czy by się wpasował.

Opublikowano
  • Autor

Sylwek.. wrzuc foty tego tłumika w wątku, chętnie się przyjrzę bo chyba u mnie końcowy jest do wymiany jeśli dobrze pamiętam więc może byłbym zainteresowany.. a to nie jest żaden jakiś buczący?

---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ----------

co do wyniku to liczę na 2:0 żeby nie było nerwowo dla naszych :)

Opublikowano
Sylwek.. wrzuc foty tego tłumika w wątku, chętnie się przyjrzę bo chyba u mnie końcowy jest do wymiany jeśli dobrze pamiętam więc może byłbym zainteresowany.. a to nie jest żaden jakiś buczący?

Łukasz - tak jak napisałem jest to ori Remus więc na pewno głośniejszy niż seria bo jest to sportowy tłumik. Jak brzmi to nie wiem bo nie słyszałem go przed zdemontowaniem.

Fotki:

WP_000131.jpg WP_000130.jpg WP_000129.jpg

Zdemontowany z 1.9 TDI 116KM.

Opublikowano

Witam Panowie. :hi:

Nie było mnie kilka dni na forum. Widzę, że obstawialiście optymistyczne wersja dla Polaków. Niestety nie sprawdziły się :kwasny::thumbdown::doh:

Sylwek, masz jeszcze problem z forum ? Ja tak to zaraz zgłaszam sprawę gdzie trzeba :whistling:

Opublikowano
Witam Panowie. :hi:

Nie było mnie kilka dni na forum. Widzę, że obstawialiście optymistyczne wersja dla Polaków. Niestety nie sprawdziły się :kwasny::thumbdown::doh:

Sylwek, masz jeszcze problem z forum ? Ja tak to zaraz zgłaszam sprawę gdzie trzeba :whistling:

Filip - z forum bez zmian. Sprawa wygląda tak: dostaję maila z powiadomieniem, że ktoś odpowiedział w temacie który obserwuję, klikam na link i otwiera mi się forum ale nic nie mogę odczytać bo w każdym poście jest napisane: Witaj Gosciu! Jeśli chcesz odczytać ... to musisz się zalogować lub zarejestrować. Wtedy muszę przejść na gorę strony, zalogować się po czym ponownie zejść do posta o którym zostałem powiadomiony. Trochę uciążliwe. Sprawdzałem to na kilku komputerach i zawsze jest tak samo.

Wcześniej jak klikałem na link w mailu to otwierało mi się forum z oknem do logowania, logowałem się i przechodziło do posta o którym zostałem poinformowany.

Jak możesz to napisz do kogo trzeba, niech sprawdzi, pracuję na przeglądarce Mozilla, na Explorerze nie próbowałem. Jak coś to mogę zamieścić/podesłać screen'a strony po otwarciu.

Szkoda, że naszym się nie udało, było blisko. Następne emocje za 2 lata na mistrzostwach świata.:wink: Szkoda, że nie u nas ale skoro organizacyjnie wypadliśmy dobrze to może za parę lat będziemy mieli szansę zorganizować MŚ u nas w Polsce.:decayed:

Opublikowano
Sprawa zgłoszona gdzie trzeba. :hi:

Fotka jak to wygląda po otwarciu:

screen.jpg

Dzięki za interwencję.:wink: