Lo-buz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Miłego spotowania,ja cisne nad morze nawdychac sie tego jodu
sylwiasty Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Miłego spotowania,ja cisne nad morze nawdychac sie tego jodu To nie możesz jechać przez Suwałki?
Lo-buz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Mozna mozna, ale niestety o tej godzinie jak bedziecie sie (s)pocic ja bede juz otwieral piwko. Pogoda srednia ale to taki spontanowy wypad na weekend Moja Ada stoi w garazu, tym razem ja siedze obok a dokladniej po tej samej stronie co zawsze.. bo jedziemy z bratem rowniez audi ale kierownica po drugiej stronie ( Samochod z Anglii ) Audi A4 B6 1.9TDI 130KM w Q Do milego.. I mozna jechac ..
filip1001 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam Pany, baaaaaaardzo wielkie sorki, ale nie dotarłem na spota bo właśnie wszedłem do domu. Audi ma nowe rodzeństwo. PS. Jak spot ??
sylwiasty Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam Pany, baaaaaaardzo wielkie sorki, ale nie dotarłem na spota bo właśnie wszedłem do domu. Audi ma nowe rodzeństwo. PS. Jak spot ?? Dawaj jakieś SPY foto. Co za ulepa żeś przytargał? Pytanie do chłopaków z Suwałk - dzisiaj "poganiałem" się po mieście z A4/B6 za***iście biała na xenonie, rzucająca się w oczy. Zna ktoś to autko?
filip1001 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Jutro umyję to może wstawię fociszkę Ulep to mało powiedziane
brom Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 spotkalismy sie pogadalismy , i po spocie szkoda ze nie zdarzyles bysmy auto zdbadali dokladnie
johnybravo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 jaaa Filip co kupiłeś co ? pochwal sie , ja obstawiam , że to stara seeeta cygaro
filip1001 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Jakie zainteresowanie normalnie Jak mówię, że parch to parch, tyle, że troszkę większy Tu jeszcze u poprzedniego właściciela pod domem
sylwiasty Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Fotka nie bangla. Już zabanglała. Mówiłem, że ulep A3 z warzywniakiem.
filip1001 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Takie to to wielkie i nie za piękne.
sylwiasty Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 jaaa Filip co kupiłeś co ? pochwal sie , ja obstawiam , że to stara seeeta cygaro Johny - nie trafiłeś. ---------- Post dopisany at 14:30 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ---------- Takie to to wielkie i nie za piękne. I jeszcze pewnie nie jedzie jak powinno. Jaka motorownia jeśli poważnie to Twój nowy nabytek?
filip1001 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Nie jedzie zupełnie a pali jak smok :doh: Sylwek, powiedz no tylko kto wczoraj był na spocie bo chcę rozliczyć tych, którzy nie byli
sylwiasty Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 A więc tak - na początek bana dla Filipa, wiesz który to, chyba z BAU, Kasjanowi też uwagę do dzienniczka, o miłośnikach kebabów nie wspomnę. Na spocie byli Gwerty, Johny, Ja i nowy kolega z Grajewa - tym osobom w nagrodę rundka dla lansu po SUW Twoim nowym nabytkiem. Zapomniałem napisać, że rundka na koszt Filipa skoro tyle pali, bo jeszcze z nagrody zrobi się nagana jak przyjdzie toto zatankować.
filip1001 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Aaaaaa leszcza z BAU to dojadę osobiście, Kasjana też nie ominę. Sylwek, najmniejszy motor jaki był w tym aucie dostępny tyle powiem Spoko, na najbliższym spocie każdemu kto będzie chciał rundka
sylwiasty Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Aaaaaa leszcza z BAU to dojadę osobiście, Kasjana też nie ominę. Sylwek, najmniejszy motor jaki był w tym aucie dostępny tyle powiem Spoko, na najbliższym spocie każdemu kto będzie chciał rundka Czyli pewnie taki sam jak masz w A6? Bo z Q7 to ja jeszcze mało do czynienia miałem. Teraz sprawdziłem w google to chyba najmniejszy to 3.0 TDI, ale chyba w poliftowych było tez 2.7 TDI bo takiego wczoraj widziałem.
sylwiasty Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Inny niż w A6 Czyli 3.0 TDI, no chyba, że kolega postanowił w końcu benzyny pokosztować.
Rekomendowane odpowiedzi